Guest KantaZaDjubre Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 (edited) i No-Man nije los, to je isto wilsonov projekat koji mozda traje duze od PT-a mada u principu blackfield mu je najbolji projekat Edited July 19, 2008 by KantaZaDjubre Quote
niking Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 Meni je No-Man bolji od Blackfielda by far Quote
Angelystor Posted July 23, 2008 Report Posted July 23, 2008 Ae i to da vidimo.. Spremam se ovih dana da krenem sa preslushavanjem No-Man-a, heh.. A slushah skoro i Blackfield prvi put, mnogo dobro! "End Of The World" i "Christening", vr' pesme.. Depresivniji i laganiji PT Quote
AstralliS Posted July 23, 2008 Report Posted July 23, 2008 Meni Blackfield nakon Porcupinea mnogo dobro leže. Quote
Lunar Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 Kako je zajebana ova pesma Queen quotes Crowely . Inace stvarno strasan solo ima pesma shesmovedone . Quote
Angelystor Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 Meni jedna od favoritnih PT pesama. Emocije. Inache, konachno nadjoh PT originale, jej! 'Ajde originale, nego skoro celu diskografiju..i obichna izdanja i neki zajebani remasteri Bugarska zakon. Pazarih "Deadwing" i Stupid Dream" Quote
AstralliS Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 Misliš originale ili bugarske originale? Quote
Angelystor Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 (edited) Originale. Te "bugarske originale" samo josh u oath records ima i tako to Radnja gde sam ja bio je..ne znam..zamisli Mordor jedno 4-5 puta veci pre svega, sa isto tako boljim izborom i cenama koje su blagorecheno smeshne! ^ovo platih 12 evra, pa ti vidi. Edited July 26, 2008 by Angelystor Quote
Lunar Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 Meni jedna od favoritnih PT pesama. Emocije. Mislish na shesmovedon ? Inache si jedan album platio 12 evra? Meni ce uvek najdraze njihova pesma biti A Smart Kid. Ali istu tu negde ispod toga The Sound of Muzak, sky moves Sideways Phase 2, 3, shesmovedon ..... Jao stao mi mozak moracu da prelista diskografiju da bi se setio . Quote
Angelystor Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 Pa Stupid je bio 12 evra jer ima bonus diska i slip je (ne digi), a Deadwing je bio 8 evra. I da mislih na Shes gore Astralis@ Da, mog' ti dam adresu ako treba. Quote
AstralliS Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 Daj adresu na PP, meni to blizu, pa bih mogao da skoknem u neko dogledno vreme. Quote
Lunar Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 Pa Stupid je bio 12 evra jer ima bonus diska i slip je (ne digi), a Deadwing je bio 8 evra. I da mislih na Shes gore Astralis@ Da, mog' ti dam adresu ako treba. 640 dinara za Deadwing. Brate sto kod nas nije ovako jeftino. :/ Quote
Yebiggah Posted August 30, 2008 Report Posted August 30, 2008 (edited) Jedan od najjačih bendova svih, svih vremena!!!!!!!! Odgovorno tvrdim. Edited August 30, 2008 by Pazi sad: Quote
Novaliis Posted August 30, 2008 Report Posted August 30, 2008 640 dinara za Deadwing. Brate sto kod nas nije ovako jeftino. :/ E ne mogu da verujem. Mada sumnjam da kod nas i ima ovo da se kupi.. Poslednja tri dana vrtim samo Lazarusa i The Sky Moves Sideways..uf... Quote
Lunar Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 (edited) Steven Wilsonov solo projekat: http://www.insurgentes.org/ "his album is due for release in November 2008 as a download and special deluxe multi disc mail order version, with retail release to follow in early 2009. Wilson describes the album as "the most experimental song-based music [he has] made."[1]" Nachi bice samo za download, nishta od albuma do Novembra. Jedva cekam. Edited September 9, 2008 by Lunar Quote
Et in Arcadia Ego Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Djea, bice odlicna stvar u smislu diverziteta. Podosta noisa i industrial efekata, post punka i pesma koju je snimio u crkvi u Meksiku na kojoj samo peva uz pratnju klavira, ako je verovati coveku, a jeste. Richard Barbieri takodje izbacuje solo album, Stranger Inside, ciji semplovi zvuce izvanredno. http://www.kscopemusic.com/richardbarbieri/strangerinside/ Quote
AstralliS Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Richard Barbieri takodje izbacuje solo album, Stranger Inside, ciji semplovi zvuce izvanredno. http://www.kscopemusic.com/richardbarbieri/strangerinside/ Ovo tako odlično zvuči. Jedva čekam album. Quote
Angelystor Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Svi zivi sad izbacuju solo albume, i onaj Jesha iz Blekfilda chini mi se treba da gu izda uskoro. Ali naravno, Stevanov novi materijal je ono shto se najvishe ishchekuje Quote
Novaliis Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Samo da ti silni solo projekti ne uticu na kreativnost maticnog benda. Quote
AstralliS Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Sumnjam. Čovek zna dokle ide. Quote
Et in Arcadia Ego Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 (edited) Ako govorimo o Wilsonu, maticnim bendom se ima smatrati No-Man, na izvestan nacin, obzirom da datira nesto pre PT i bio je njegov prvi ozbiljan angazman. Uopste ne sumnjam u covekovu sposobnost da kreira. U drugim slucajevima bih se zabrinuo, ali on jednostavno ne ume da "spread himself thin". Baj d vej, Barbieriev album je vec u vlasnistvu nekih ljudi, pa ocekujmo skoro procurivanje. Edited September 17, 2008 by Et in Arcadia Ego Quote
AstralliS Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Ukoliko dođeš do istog, molim da nas blagovremeno "obavestiš". Quote
Et in Arcadia Ego Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 http://www.insurgentes.org/ Kliknite na new trailer zdesna...opaka, opaka mesavina minimalizma, noisa i prozdiruceg mraka. Quote
Recommended Posts