darthmoog Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 Francuski industrial metal bend nastali 1998 godine...loze se na fear factory,messhugah,strapping i slicne... Imaju dva albuma...oba dva su nekako...nit smrde nit mirisu...par cool pesama,par ocajnih Prvi album je vise na fazon vec naglasenih bendova dok drugi u drugom delu menja stil sa dodavanjem atmosfera i gothicarskih fazona...Pevaju na engleskom... Mozda su za neke previse nagruvani i u pocetku ce ih porediti sa ovim NWOAHM bendovima ali kada se zagrebe povrsina videcete da su sasvim ok bend...za one koji vole ovakav zvuk neka potraze po slsk-u ima par primeraka ovih albuma... evo vam i jedan spot: e da ovo je inace jos jedan cool francuski bend...nadam se da ce ih biti jos posto francuzi trenutno haraju underground scenom sa njihovim novim novim talasom metala... Quote
Kolosus Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 Ako je tebi album "What Hell is About" u fazonu da nit smrdi, nit mirise, onda imas stvarno visoke kriterijume. Ljudi NISU izmislili toplu vodu (to je svojevremeno uradio FF), ali je album uradjen vrlo kvalitetno. Produkcija je napucana, klavijature daju vise nego dobru atmosferu, tako da postoji melodija, a ne samo industrija, sto je propust 1 albuma. Ja inace ne slusam mnogo ovakvu muziku, ali mi je ovaj album vezao paznju. Mocno. Vredi cuti. Quote
darthmoog Posted December 29, 2006 Author Report Posted December 29, 2006 realno od svih ovih cyber bendova dagoba mi je ubedljivo najgora...produkcija jeste odlicna...ali da li se kvalitet muzike meri po jacini produkcije? pesma the white guy je potpuno upropascena...a dagoba zvuci potpuno prebudzeno za jedan bend... Quote
marcoman Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 (edited) nit smrde nit mirisu previse nagruvani sasvim ok bend realno od svih ovih cyber bendova dagoba mi je ubedljivo najgora jos jedan cool francuski bend dagoba zvuci potpuno prebudzeno za jedan bend tako, htedoh da pitam koja je fora otvarati temu bendu koji ti se ne svidja, ali sada vise ni u to nisam siguran.. o cemu se ovde zapravo radi? Edited December 29, 2006 by marcoman Quote
darthmoog Posted December 29, 2006 Author Report Posted December 29, 2006 ja rekao da mi se dagoba nesvidja? Ali u poredjenju sa gojirom,syl-om,ff-om i ostatkom ne mogu ni da im prismrde...ali ponovo jos jedan cool francuski bend.. a to sto su prebudzeni to ne nije losa stvar...samo se neke stvari ne uklapaju toliko... Quote
necko Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 meni su oni super, skoro nabavio njhovu muziku... Quote
kuruz Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 (edited) Ja sam chuo ovaj iz 2006. i odushevio sam se. Edited January 8, 2007 by Akumu Quote
Vincent Hess Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Jel imaju veze sa Star Wars? Quote
Жвакић Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 Ja sam malo-pre odslušao 1. album na koji sam slučajno nabasao na net-u. Nesam oduševljen. Valjda im je 2. album bolji. A koje su to "kiber" grupe? Meni je FF osnova svega toga. Quote
Geozee Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 (edited) ... Edited February 27, 2007 by Geozee Quote
^Suicide_Pony^ Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 prvi put sam ih cuo prosle nedelje, pazljivo preslusao i dopadaju mi se. oba albuma su podjednako dobra, mada nijedan nije u celosti savrsen. od spotova sam video jedino rush koji je ocajan. Quote
darthmoog Posted April 10, 2007 Author Report Posted April 10, 2007 meni je prvi znatno bolji od drugog...koliko ja znam poceli su na trecem.... Quote
dr NIK@ Posted May 12, 2007 Report Posted May 12, 2007 meni oni bas dobro zvuce. prvi sam malo slabije slusao, ali ce i to da se ispravi... cancer je mnogo dobra pema. Quote
Жвакић Posted May 12, 2007 Report Posted May 12, 2007 Одслушао сам и 2. албум. Бољи је од првог. Quote
Vuk Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 ljudi, ne biste verovali da su oni vr' na francuskoj sceni i po rispeću i popularnosti ih samo gojira stiže. Slushajte nostromo, mistaken element, gokan, homestell i ostale bendove slichnog pravca, dodushe, modernizovane u odnosu na njih. Quote
darthmoog Posted May 19, 2007 Author Report Posted May 19, 2007 pa znamo da su vrh na francuskoj sceni...samo sto je gojira daleko ispred njih... Quote
Out Of Time Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 (edited) ajde kad si vec pomenuo, Nostromo je bolji i od gojire i od dagobe ali niti je slichan stil niti su iz francuske... ps - em su se raspali... Edited May 19, 2007 by Out Of Time Quote
^Suicide_Pony^ Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 (edited) vala bas. rece mi jos ranije (dok nisam ni znao sta su) sestra iz francuske da se tamo dagoba i gojira dosta slusaju i da mladji bendovi pocinju da rade po ugledu na njih. edit: odgledah i spot za another day. za nijansu manje sranje od rush-a jer prikazuju isecke sa svojih svirki sa gay izgledom i gay publikom. glupi francuzi. http://www.youtube.com/watch?v=kDuUWGvXlJM Edited May 19, 2007 by ^Suicide_Pony^ Quote
Vuk Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 (edited) niti su iz francuske... dobro bre, evo - iz zeneve su, fr. govorno podruchje, pa sam ih stavio tako na gomilu @ pony - pogledaj svirke lofofore, pa pogledaj shta je kretenizam - smirenija zika od svih dz bendova, a publika se kolje i skache sa bine Edited May 20, 2007 by woochyna Quote
^Suicide_Pony^ Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 smirenija zika od svih dz bendova, a publika se kolje i skache sa bine to je to odgledao sam ih sad na youtube-u (akcenat je na pesmi les gens) i ismejao se ko silovana veverica, mozda za koju nijansu jace. suva avangarda. Quote
Recommended Posts