Karlo SE Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 Buahaha, idemo opet, jedan od najboljih thrash metal bendova koji je prosao neopazeno zahvaljujuci vremenu u kome je radio!!! Albumi: Socialized Hate 1988 Violent by Nature 1990 Bili u Beogradu '91. valjda, ja bio mali, a u kurac bre! Ko nije cuo taj nije ni ziveo, nabaviti pod hitno, mogu ja da dam kome treba! A ko je cuo, sta ima da kze? Quote
RNA Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 Zaboravio si vaznu pojedinost, a to je da su i ubdeljivo najruzniji bend u istoriji thrash metala! Quote
thrash forever Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 Buahaha, idemo opet, jedan od najboljih thrash metal bendova koji je prosao neopazeno zahvaljujuci vremenu u kome je radio!!! Albumi: Socialized Hate 1988 Violent by Nature 1990 Bili u Beogradu '91. valjda, ja bio mali, a u kurac bre! Ko nije cuo taj nije ni ziveo, nabaviti pod hitno, mogu ja da dam kome treba! A ko je cuo, sta ima da kze? pa drugar, ja sam bio na tom koncertu u skc-u 1991. ATROPHY I SACRED REICH. odlična svirka i zvuk, čak bolji nego danas recimo zvuk EXODUS-a u skc. a da li ti imaš eventualno atrophy neki mp3 ili cd, ja imam mnogo thrasha ali njih više ne jer sam imao na nekim kasetama kojih više nema, javi se na [email protected] pozdrav, miroslav Quote
RNA Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 Ima on, a imam i ja . Pnabavljali smo oba albuma kako u mp3 formatu, tako i na plocama. Jos nam fale demo snimci. Quote
thrash forever Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 Ima on, a imam i ja . Pnabavljali smo oba albuma kako u mp3 formatu, tako i na plocama. Jos nam fale demo snimci. super kako da stupimo u kontakt da to nabavim? imam gomilu mp3 thrash-a i metala uopšte, a dosta toga i na originalima. Quote
dr.lecter Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 Kupi ploce...jer CD/MP3 KILL MUSIC...i zato..."Miroslavu ruka podrhtava dok mu zena mirno spava, o tuuuugo jesenjaaaaa" Quote
RNA Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 Pitanje je ima li covek na cemu da slusa ploce. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 Naravno da ima \m/A de ste vi nasli te orginale majke ti? Killing mashine lozana\m/ Quote
RNA Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 Verovao ili ne, ovde kod nas. U stvari, ja sam prvi njihov album nasao pre par godina u Novom Sadu, pa je onda Karlo drugi album dobio preko ebaya, pa sam onda naleteo ovde u Beogradu na oba, te smo ih podelili, koji kome fali. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 A kolko sam razumeo neko ima ploche rado bi kupio to ili menjao\m/ Quote
thrash forever Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 Kupi ploce...jer CD/MP3 KILL MUSIC...i zato..."Miroslavu ruka podrhtava dok mu zena mirno spava, o tuuuugo jesenjaaaaa" nemam na čemu da slušam ploče, ok znam da je to kvalitetniji nosač zvuka od cd-a a o mp3 i da ne govorim, ali šta da se radi, samo bih voleo da nabavim atrophy pa bilo kako, to je stvarno bio jedan odličan koncert a i period kad se jednostavno nisu izdavali loši thrash speed i uopšte metal albumi, bilo šta da je izdato krajem osamdesetih , dobro skoro sve je zakon. zato samo neka me kontaktira neko ko ima atrophy, moj mail je [email protected] Quote
RNA Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Ovo se zove iskusno vracanje teme na vrh! Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 PA lepsi je sex kad je na vrhu:P KAd bi klinci pravili tribute to Atrophy a ne Metallica Quote
Karlo SE Posted January 17, 2007 Author Report Posted January 17, 2007 Kad bi svi klinci znali da sviraju kao Atrophy, eeeeh, lako je svirati kao metalika, narocito noviji radovi... Quote
RNA Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Sta bi bilo zanimljivo da znaju svi da sviraju tako dobro? Tj. sta bismo mi bez losih bendova? Quote
Karlo SE Posted January 18, 2007 Author Report Posted January 18, 2007 Dobro ajde, onda bar kad bi svi klinci znali sta je Atrophy. Quote
RNA Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 (edited) Uh, i to je utopija, ali bi svakako bilo lepo, za pocetak. Nista, uzmemo obradimo 'Slipped Through The Cracks', pa ce bar oni koji treba da znaju za njih znati sigurno. Mozda ce je i traziti kao Testament. Edited January 18, 2007 by RNA Quote
Karlo SE Posted January 18, 2007 Author Report Posted January 18, 2007 Nateraj Bucu, Nemanju i (manji problem) Djigu i nema frke. Quote
RNA Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Moramo da napravimo diverziju, da ih vezemo i mucimo dok ne pristanu. Quote
RNA Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 (edited) Хах, откад на овој теми није постовано, а објављена и реиздања са све "Chemical Dependency" демом. Edited April 30, 2008 by RNA Quote
Karlo SE Posted May 6, 2008 Author Report Posted May 6, 2008 I onaj lepi bas solo u sredini. Strasan bend, meni je u metalu sveto trojstvo Slayer, Atrophy i Dew-Scented. Quote
thrash forever Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 samo za generacije posle tita: thrash forever! http://www.youtube.com/watch?v=KAa6fSQ0ITo Quote
SkullKrusheR Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 ta i violent by nature su mi omiljene pesme. evo pevam dok kucam hahaha. vbn jedan od najjachih thrash albuma ikad. 1 Quote
Recommended Posts