Narsil Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 Кад то видим могу комотно да умрем. Quote
Talvi Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 Pih, pa sta bi onda da odes na Emperor koncert? Quote
Narsil Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 (edited) Your stinking perfume can't hide piss With my lethal arsenal I serve you Hell Bloodstained I rejoice watching you wither The turbulent abyss within The urge, the hunger Demanding your funeral I feel so alive No-one- is closer to the Devil Than me on my nightly raids Hell prepares a red carpet for me Murder... executioner procedure Murder... death bringer strategy Murder... ill will amhush Murder... carnivorous manoeuvre Murder... a sharp caress by knife Murder... massive triumph over life Edited September 9, 2009 by Narsil Quote
Azaralena Posted September 10, 2009 Author Report Posted September 10, 2009 Aktivirala se tema? Hell must be freezing over! Svaka čast tebi za avatar! Ne znam, nikada nisam ni pomislila da bi ih neko pozvao u Srbiju jer, sudeći po uzorku sa kojim sam se srela, malo je onih koji su čuli za ovaj bend a još manje onih koje isti zanima. A opet, možda grešim. Nadam se da grešim. Joj, bila bih srećna k'o kuče ako bi došli... P.S. I nikada nisam uspela da zapamtim članove, em su se stalno nešto smenjivali, em su jednako grdni svi do jednog. P.P.S. Murder! Quote
oʞɾoƃ Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 Kontam da bi Rakić organizovao to. Misliš dezorganizovao 1 Quote
Brynhildr Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 Aktivirala se tema? Hell must be freezing over! Svaka čast tebi za avatar! Ne znam, nikada nisam ni pomislila da bi ih neko pozvao u Srbiju jer, sudeći po uzorku sa kojim sam se srela, malo je onih koji su čuli za ovaj bend a još manje onih koje isti zanima. A opet, možda grešim. Nadam se da grešim. Joj, bila bih srećna k'o kuče ako bi došli... P.S. I nikada nisam uspela da zapamtim članove, em su se stalno nešto smenjivali, em su jednako grdni svi do jednog. P.P.S. Murder! HansFyrste je sladak. Tj. ja nisam imala pojma da je to on, nego u toku razgovora je pomenuo da peva u Ragnaroku. Quote
Narsil Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 Aktivirala se tema? Hell must be freezing over! Svaka čast tebi za avatar! Ne znam, nikada nisam ni pomislila da bi ih neko pozvao u Srbiju jer, sudeći po uzorku sa kojim sam se srela, malo je onih koji su čuli za ovaj bend a još manje onih koje isti zanima. A opet, možda grešim. Nadam se da grešim. Joj, bila bih srećna k'o kuče ako bi došli... P.S. I nikada nisam uspela da zapamtim članove, em su se stalno nešto smenjivali, em su jednako grdni svi do jednog. P.P.S. Murder! Нормално да се активирала тема, бенд је апсолутни култ, по цео дан вртим њих и Corpus Christii! Quote
Talvi Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 Нормално да се активирала тема, бенд је апсолутни култ, по цео дан вртим њих и Corpus Christii! Last.fm or it didn't happen. Quote
Azaralena Posted September 10, 2009 Author Report Posted September 10, 2009 'Oće li još neko da kvotuje ceo moj post, iako će odgovoriti samo na jednu rečenicu? HansFyrste je sladak. Oh, naivno sam poverovala i požurila da proverim... A kad ono - plavuša! Ou, maj ajz! Quote
Brynhildr Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 Imam ja slike sa njim. xD Mada nije nešto fotogeničan, uživo je lepši. I nizak je. Možda maaalo viši od mene. Quote
Brynhildr Posted September 11, 2009 Report Posted September 11, 2009 hahaha, ladno izbrisaše sve, a lepa se rasprava vodila. Evo, da ne bude off. 1 1 Quote
Маузер Posted September 11, 2009 Report Posted September 11, 2009 A cek, sta je on radio na egzitu? Quote
Brynhildr Posted September 11, 2009 Report Posted September 11, 2009 Pa, došao na festival ovako bzvz. Čini mi se da je rekao da su ga ovi iz The Stone-a zvali da dođe. Quote
Josif Visarionovič Posted September 11, 2009 Report Posted September 11, 2009 Na onoj prvoj slici lik kao da je obesio bodljikavo prase Quote
Talvi Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Dve nove pesme na spejsu: http://www.myspace.com/ragnarok Quote
Narsil Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 (edited) О Ragnaroku могу да кажем само најбоље ствари. Бенд доследан ономе што ја волим и поштујем, и који ми недостаје да гледам уживо, надам се да ће се то десити. Елем, после 6 година, ето нама новог албума (који још увек није официјално изашао, али интернет је чудо.) и новог (Гле, чуда! ) вокала. "Collectors Of The King" није нешто спектакуларно ново, али је зато убитачно. Без пуно философије, black метал за све паре. Карика која мене изузетно радује је Fyrste (HansFyrste), нови вокал. Који и није толико нов у овој бранши, с обзиром на разарајући албум Svarttjern-a - "Misanthropic Path Of Madness" који топло препоручујем. Његови крици леде и разарају залеђено. С обзиром да је једино бубњар из оригиналне поставе, ово је потпуно нови Ragnarok, али без компромиса један од одличних албума. ETERNAL DAMNATION! Edited March 4, 2010 by Narsil Quote
Јарослав Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 имао сам прилику да упознам Ханса, и могу рећи да је лик изузетно позитиван. што се тиче новог албума, можда и до сада најбоље њихово остварење. паклени рифови, маестрални бубањ, и, као што Нарсил рече, вокал који леди крв у жилама. Quote
Green Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 О Ragnaroku могу да кажем само најбоље ствари. Бенд доследан ономе што ја волим и поштујем, и који ми недостаје да гледам уживо, надам се да ће се то десити. Елем, после 6 година, ето нама новог албума (који још увек није официјално изашао, али интернет је чудо.) и новог (Гле, чуда! ) вокала. "Collectors Of The King" није нешто спектакуларно ново, али је зато убитачно. Без пуно философије, black метал за све паре. Карика која мене изузетно радује је Fyrste (HansFyrste), нови вокал. Који и није толико нов у овој бранши, с обзиром на разарајући албум Svarttjern-a - "Misanthropic Path Of Madness" који топло препоручујем. Његови крици леде и разарају залеђено. С обзиром да је једино бубњар из оригиналне поставе, ово је потпуно нови Ragnarok, али без компромиса један од одличних албума. ETERNAL DAMNATION! Potpisujem, svako slovo! 1 Quote
Azaralena Posted June 23, 2011 Author Report Posted June 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=U19ozmbJbSo Genijalna ideja, smejala sam se kao blesava. Jedino zeza to što mi žao kad neko muči simse. Quote
Talvi Posted September 11, 2012 Report Posted September 11, 2012 Details of the latest release from Norwegian Black Metallers RAGNAROK have been revealed today. Titled “Malediction”, the album, which was recorded, mixed and mastered by Devo (MARDUK) at his Endarker Studios in Sweden and produced by RAGNAROK and Devo, will be the band’s seventh full-length and it is set for release on Agonia Records on the 30th October in Europe and the 6th November in North America. “Malediction” will be available in three formats – Jewel Case CD, Digital Download and Limited Edition Vinyl which will come with an exclusive bonus track, with the first 100 copies available on brown vinyl and hand numbered. Artwork for “Malediction” is by Perversor and All band photos shot and edited by Jon Løvstad. Track listing for “Malediction” as follows: 1. Blood of Saints 2. Demon in My View 3. Necromantic Summoning Ritual 4. Divide et Impera 5. (Dolce et Decorum Est) Pro Patria Mori 6. Dystocratic 7. Iron Cross – Posthumous 8. The Elevenfold Seal 9. Fade Into Obscurity 10. Sword of Damocles 11. Retribution (exclusive vinyl bonus track) Quote
Сале Posted September 12, 2012 Report Posted September 12, 2012 Једва чекам ово!!! Колекторс је врхунски албум а ако и овај буде у том фазону-до јаја. Мада генерално гледано они и немају лош албум. Quote
Azaralena Posted September 13, 2012 Author Report Posted September 13, 2012 Ijao, super! <3 Sigurna sam da će biti genijalan. Što Sale kaže, nemaju loš album. Od njih očekujem samo bolje. Što je najlepše, neću dugo čekati da izađe. Al' šteta što je omot tako lejm. Quote
Сале Posted September 13, 2012 Report Posted September 13, 2012 Ма пусти омот,битно је да направе добру музику. А узимајући у обзир раније радове не верујем да би могли нешто да сјебу. Ал ај да сачекамо и видимо. Quote
Recommended Posts