Doug Bradley Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 (edited) Jel' prati neko? Omiljene epizode,mitovi itd? Ko gleda Discovery verovatno je zapazio ovu dvojicu kraljeva koji razbijaju urbane legende i mitove.... Inache dvojac koji chini Mythbusters su Jamie Hyneman i Adam Savage imaju ogromno iskustvo u elektronici inzhinjerstvv i mnogim drugim naukama i sl. Pored Mythbusters-a ova dvojica su radili i na specijalni efektima za filmove (shto im je i glavno zanimanje)Star Wars,Matrix,AI,Terminator 3 itd.... Vishe informacija imate na wikici http://en.wikipedia.org/wiki/Mythbusters Edited December 22, 2006 by Doug Bradley Quote
gavrosaurus Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 E, gledao sam ih u gomili skeceva ranije (jebi ga, to su najpre skecevi) i stvarno su dijabole! Znaci, njih dvojica se ne libe da probaju i na sebi sve i svasta a kamoli na Busteru. Rekao bih da su Jamieve ideje konstruktivnije ali da je Adam u najvecem broju slucajeva pokretac jer je ludak pun energije i zivota. Gotiva su, mada, ne mogu da zamislim ko finansira sve ta njihova glupiranja. Mislim, mogu ali ... Nije bitno ... Quote
Tatyannahhh Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 docekala sam konacno mitove o koka koli... dobra je jedino za poliranje hroma a mitovi o raspadanju mesa i zuba u istoj su - BUSTED!! znaci pozivecu jos koju godinu Quote
RNA Posted December 23, 2006 Report Posted December 23, 2006 Pazi, sve da su ti mitovi i tacni, u pitanju je mrtav komad mesa, a ne ziv organizam koji se obnavlja i prilagodjava. Trebuset mi je super, kad se raspadne u paramparcad. Takodje, ispitivanje najbolje poze za prezivljavanje pada aviona. Quote
Doug Bradley Posted December 23, 2006 Author Report Posted December 23, 2006 Meni je jedan od najjachih mitova kada su stavili dve mrtve svinje u kola i drzhali ih tamo dva meseca i onda uzeli da prodaju kola za 200$ da vide da li ce neko da ih kupi docekala sam konacno mitove o koka koli... dobra je jedino za poliranje hroma a mitovi o raspadanju mesa i zuba u istoj su - BUSTED!! Odmah sam odleteo u prodavnicu i kupio paket koka kole Quote
Kolosus Posted December 23, 2006 Report Posted December 23, 2006 Ne svidja mi se. Nemam zivaca da ih gledam. Quote
RNA Posted December 23, 2006 Report Posted December 23, 2006 Zar za gledanje ovoga trebaju zivci? Quote
bu_2 Posted December 23, 2006 Report Posted December 23, 2006 jedan od najjacih(ako ne i najjaci) je kad zakace rakete na kola i upravljaju istim iz helikoptera Quote
_Grotesque_ Posted December 23, 2006 Report Posted December 23, 2006 E, ima li neko ovo da mi nareze? Quote
Geozee Posted December 23, 2006 Report Posted December 23, 2006 Video sam onog celavog lika ca kapicom u Pragu. Quote
RNA Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 jedan od najjacih(ako ne i najjaci) je kad zakace rakete na kola i upravljaju istim iz helikoptera Uh, to nisam gledao. Sta su time pokusavali da dokazu ili opovrgnu? Quote
bu_2 Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Uh, to nisam gledao. Sta su time pokusavali da dokazu ili opovrgnu? Kao jedan lik koji je radio u kasarni, ukrao je iz skladista raketu i zakacio je na kola i probao tako da ih vozi na nekom isusenom jezeru Quote
bu_2 Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 po mitu lik se nije sjebao, a i oni su uspeli Quote
Doug Bradley Posted December 24, 2006 Author Report Posted December 24, 2006 Jedva chekam da ih gledam danas u 20H Quote
Cosmic Sailor Posted December 25, 2006 Report Posted December 25, 2006 Ooo najzad neko da otvori temu. Ja mislio da ih niko ne gleda! Kad krenu u rekonstrukciju nekog mita Jamie skoro uvijek da tacnu pretpostavku o ishodu rekonstrukcije a Adam se vazda zaebe. Jedan od najboljih mitova mi je onaj kad provjeravaju da li se mozes izvuci kad neko puca u tebe a ti si ispod vode. Pucali su iz onoga takoreci topa (50 calliber) i nista jebote! Jedino je bzvz sto na Discoveryju odavno nije bilo nekih novih epizoda, sve repriziraju. Quote
Dark Sonja Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 volim da ih gledam... stvarno jedinstvena serija... Quote
RNA Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 Ima jedna mnogo dobra fora u julskom broju CKM-a. Naime, bio je tekst pod naslovom "Poor Man's Quarterly", tj. radilo se o jeftinim zamenama, na primer: Bosanke - Hrvatice za sirmoasne, ili Tomislav Nikolic - Seselj za siromasne. Elem, CKM-JSO - Mythbusters za siromasne, pa kaze: Dok americki duo potrosi nekoliko stotina hiljada dolara da raskrinka razne mitove i legende, uz spektakularne eksplozije i bezbednosne mere, njihova domaca tuzna kopija bez dinara, ali sa puno povreda i blamiranja po javnim mestima, pokusava da dokaze postoji li uopste "Narodna mudrost". Traze narodnu, posto svoju svakako nemaju... Quote
MissionVao Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 Bas i nije dobra fora. Mogli bi konacno da prekinu (svi srbi na gomili) s tim fazonom "nasa glupost i beda su neiscrpan izvor prvoklasnog humora"... Quote
RNA Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 (edited) Nije to do nase gluposti, zbog bede da. Likovi koji su kao radili tu rubriku CKM-JSO su kao neki nabildovani pripadnici JSO, odatle faktor gluposti. Edited December 29, 2006 by RNA Quote
MissionVao Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 Znam, hteo si reci njihova glupost, samo sam dala generalniji komentar Mogla bih nekad da se iscimam da skinem sve mythbusters-e... ako neko vec nema? Quote
marcoman Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 (edited) Mogli bi konacno da prekinu (svi srbi na gomili) s tim fazonom "nasa glupost i beda su neiscrpan izvor prvoklasnog humora"... Edited December 29, 2006 by marcoman Quote
Recommended Posts