Angelystor Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 To prichate o onoj epizodi kad se jebavali sa biljkama u plastenicima? U jednoj klasika, u jednoj se dere jedna ona, u jednoj lepe rechi... E ako je ta, ono ne beshe nit death nit metal nego neki smrdljivi americhki metalcore, kol'ko se ja secam.. Quote
Laurelin Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Nebitno...pomaze!!! Setila sam se i onog kad su pokusavali da prepolove strelu...i kad su gledali gde je najbolje drzati cetkicu za zube da ne sakuplja bakterije.... Quote
East Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 hmmm imaju mnogi ljudi teoriju da kod njih prolaze samo americki mitovi Moj omiljeni je "sin metka" Quote
crusader84 Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 (edited) E, nisam ni znao za ovo dok nisu počeli da ih puštaju na Košavi skoro. Koji jebeni ludaci! Jeste da ponekad ispadnu i glupi, i tako ima ponekih loših sitnica, ali uvek me nasmeju, a i ima i zanimljivih mitova. Znači sinoć sam umirao od smeha na onu foru sa tostom! Jebote, čime se oni bave! Edited September 17, 2008 by crusader84 Quote
Kwlt Posted May 29, 2009 Report Posted May 29, 2009 jedan od boljih show-a ikad,odlichna zamisao Quote
Recommended Posts