RNA Posted December 30, 2006 Report Posted December 30, 2006 Sta sad ovo treba da ti predstavlja? 'Word', kao 'istina'? Quote
Vitamin K Experience Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 > Može da se prevede kao "istina" (u kontekstu: "Čedo, mnogo sereš", a ja kažem "Istina"), iako ima malo šire značenje. /////////// Mnogo mi se svidela epizoda kada su razotkrivali mit da li imate veću šansu da vas pogodi grom kada nosite piercing na jeziku. Takođe i ona sa pucanjem i izbegavanjem metaka pod vodom. Quote
Anоnymous Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Takođe i ona sa pucanjem i izbegavanjem metaka pod vodom. Word. Quote
mina. Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Da, da, ta sa pucanjem pod vodom je bila extra... A najjace su isto i ona sa pisanjem po shinama, truljenjem jabuke u piramidi i odredjivanjem "smedje frekvencije" :) Quote
Doug Bradley Posted March 8, 2007 Author Report Posted March 8, 2007 proshle nedelje je bila extra epizoda kada su dokazivali da li postoji zhivi pesak ubica.... Quote
Mustang Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Dobra je i ona kad su isterivali bube i postavili u kuću mali milion sprejeva a sve u cilju raznošenja i destrukcije kuće... Ili kad su pokušali da raspadnu onaj drveni top...i na kraju im je pošlo za rukom Quote
MissionVao Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Po meni najbolji televizijski duo. Dosta zanimljivih epizoda među kojima izdvajam kada su dokazivali da li ce lutki ispasti cigara ako je raznesu na WC šolji. koliko se secam gledali su da li ce eksplodirati ako ispusti ali sta god pratim sad redovno i Orange county choppers Quote
Tomislav Sawyer Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Po meni najbolji televizijski duo. Dosta zanimljivih epizoda među kojima izdvajam kada su dokazivali da li ce lutki ispasti cigara ako je raznesu na WC šolji. Nisi ti to dobro skapirao. Testirali su mit u kojem je lik seo na sholju u koju je pre toga zena prosula zapaljive materije, pa je bacio opusak u nju i navodno odleteo u vazduh. Quote
Doug Bradley Posted May 27, 2007 Author Report Posted May 27, 2007 Pre neku nedelju su razbijali mit o kineskom muchenju...kada vam voda kaplje kap po kap na glavu...vezali su onu malu crvenu za sto i pustili vodu da kaplje....na kraju je ta mala dosla skoro na ivicu nervnog sloma da je u jednom trenutku i zaplakala.... Naravno mit je totaly confirmed Quote
Brace Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 SAmo cu reci: Kraljevi! Jbt, kad su napravili katapult sa gredom dugackom ja mislim preko 50 metara i onda time katapultirali bastera. Secam se da sam imao napade ludackog smeha u nekim epizodama. Quote
MissionVao Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 Da,da, taj sam gledala! Bilo je kul i ono sa usisivacem koji se pretvara u raketu I mit o lomljenju case glasom. Taj s kapljanjem vode moram da pogledam Quote
Brace Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 Jel' se zna mozda da li rade na nekim novim epizodama. Mislim da sam sve epizode odgledao po nekoliko puta. Quote
Cosmic Sailor Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 (edited) prosle nedjelje sam gledao neke nove epizode, cini mi se da su snimane ove godine. bila je to serija retrospektiva u kojoj su Adam i Jamie pricali o mitovima a bilo je i nekih snimaka koji nisu prije prikazani. ne znam da li ce biti jos novih epizoda ali sam shvatio da min ikad nece dosaditi da iznova gledam ove stare. glgedao sam i novu epizodu Orange County Choppersa, sto mi govori da nas ovog ljeta ocekuje dobar provod uz Discovery (jeeeee). a je li gledao neko, takodje na Discoveryju "I shouldn't be alive"? to mi je omiljena emisija. poslije nje, naravno, Mythbustersi. Edited June 6, 2007 by Cosmic Sailor Quote
Stanmar Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Sve je to super, ali Kari Byron iz junior team-a je rrrrrrrrrr.... Quote
Cosmic Sailor Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Sve je to super, ali Kari Byron iz junior team-a je rrrrrrrrrr.... u potpunosti dijelimo misljanje Quote
Black Diamond Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 ja volim mitbasterse samo mi zao sto vazda repriziraju Quote
MissionVao Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 imas nove nedeljom u 8 uvece. za novu godinu bila spec emisija od 3h. Quote
Black Diamond Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 e to je bilo estra covece prvi put posle dugo vremena da sam se duze od 20 min prikucala za tv Quote
Ghost of Perdition Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 Super su , s tim sto nisam gledala novu epizodu ne mogu da se setim od kad . Quote
rhapsoad Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 ma ljudi su kraljevi, kakve ideje... a i ona kari je bas simapticna Quote
Recommended Posts