MissDickinson Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Mythbusterse obozavam! Meni je bio najzanimljiviji mit 'You can't beat the breath test'. Quote
rhapsoad Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 poceo je proces downloadovanja serijala Quote
Angelystor Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 Ja ga zavrshih ovih dana Muchan proces... Josh samo ovaj zadnji serijal nisam odgledao. U principu, prva sezona, samo Dzejmi Kralj i Adam Ludak, 3 mita, jedan za drugim, bez mixa - zakon! A onda ubacishe onu malu ridjokosu shto mi ne da mira pogledom, onog 'talijana i onu seljanku, polako krenuli sa 2 mita po epizodi (od 3. il 4. serijala) i da miksaju ki seriju...i sve vishe glupiranja umesto mitbastinga...i da, onda ubacishe umesto seljanke malog ludog Japanca, koji mi je kanda simpatichan, ali me ipak nervira. Quote
Black Diamond Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 al crvena je uhhhhhhhhhhhh bas je sexi Quote
rhapsoad Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 meni je kari mnogo bolja od crvene a i junior busteri uopste su ql likovi, vise ideja vise zrtvenih jaraca Quote
rhapsoad Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 bio sam ubedjen da je i ova druga bila povremeno crvena sad da li je keri ili kari nemam pojma jer koliko se secam u samoj emisiji su je zvali sa obe verzije Quote
Black Diamond Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 ma keri je crvena samo sto u nekim emisijama ima i braon i shatiranu, a ona druga riba ona zilava sa tetovazama je shatirana wazda al ne mogu da se setim kako se zove Quote
Laurelin Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 KOJI SU ONI LIKOVI!!!!! Bilo je mnogo dobrih epizoda... Svideo mi se onaj serijal sa ajkulama... Quote
Angelystor Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 Mene su pocheli u ovoj zadnjoj zeshce da nerviraju..pre svega zbog jebenog glumatanja. Uopshte im to ne treba. Quote
MissionVao Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 Aha. Kao i neke totalno glupe greske koje prave, sad sam zaboravila. Znam da smo svi kolektivno popizdeli, zakljucak im je bio tipa medved bolje leti od vrapca. Quote
Angelystor Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 Vrh idiotizma je meni kad su ispitivali myth iz Mr. Bean-a! Onaj fazon, dal' mozesh da ofarbash sobu dinamitom. Znachi, celu epizodu sam odgledao sa nevericom. Quote
MissionVao Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 Pa sta fali tome, bas je bilo zabavno meni je bilo kretenski kad su testirali onog ko je navodno padao iz aviona na zeleznicku stanicu bas kad je eksplodirala i njega odneo udar bezbedno na zemlju. Kretenski je bilo sto su bacali kuglu za kuglanje na malu aketu stanice Ista greska kao kad su "dokazali" camcem za 2 osobe da TITANIK nije napravio vir kad je tonuo. Quote
Angelystor Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 Pa jednostavno mi se uchinilo da su toliko izgubili ideje da sad moraju iz Bina da izvlache inspiraciju. A i vecina mitova je u poslednje vreme sa ekrana, jal malog jal velikog, vishe sa velikog. Jel' si im slala mail u vezi greshaka? Quote
MissionVao Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 Jeste pa da se posle osecam licno prozvanom kad se krevelje "don't send us emails" Quote
w437776 Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Brainiac Science Abuse je mnogo ludja emisija Quote
El Karnisero Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Ali su Mithbustersi bolji. Mada su prosle sezone bile bolje. Quote
MissionVao Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Jel bila u terminu od 20h nedeljom ona posvecena Teslinom izumu (ono da ako pogodis frekvenciju neke zgrade mozes da je srusis )? Trebala je da bude pre tipa 4 meseca, pocela je, trajala 5 min, izbacili "tehnicki problemi" i pustili neku reprizu... Sledeceg vikenda je naravno bila neka druga. Quote
Black Diamond Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 jooooooooooj jaoooooooooooj Quote
MissionVao Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 Sta je, jel ti pao klavir na nogu? Quote
Laurelin Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 I dakle heavy muzika utice da grasak lepo sazri!!! Doduse tu epizodu su reprizirali pedes' 'iljada puta al'...koga briga!!! Quote
Sandman Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Koliko se ja secam u pitanju je bio bash death metal. Quote
Recommended Posts