Ashen Shugar Posted December 23, 2006 Report Posted December 23, 2006 Da li je neko slishao neshto od Belog Misha (Rata Blanca)? Ja sam chuo jednu pesmu La Leyenda del Hada y el Mago i nije losha, jedino ne valja shto je na shpanskom. P.S. Na nekim sajtovima smatraju ovaj bend najboljim juznoamerichkim bendom. 1 Quote
Shamandalie Posted December 23, 2006 Report Posted December 23, 2006 ovaj bend zaista jeste poznat, ali ne znam moze li se tvrditi da je najbolji. oni su Argentinci, ako se ne varam? Quote
Ashen Shugar Posted December 23, 2006 Author Report Posted December 23, 2006 oni su Argentinci, ako se ne varam? Jesu Argentinci. A i chak se nalaze medju 20 najboljih bendova po izboru sajta Rockdetector - jednog od najboljih (ako ne i najbolja) metal arhiva na netu. Quote
Shamandalie Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 pa to svakako vredi poslusati, inace Argentina ima jako dobru metal scenu...Molila bih neke linkove ili ako imas nesto za razmenu. Quote
RNA Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 "Guererro del arco iris", iliti "Ratnik duge" im je dobar album, kao i "Magos y espadas", odnosno "Carobnjaci i macevi". Ja cak i od argentinskih bendova vise volim Dhak. sjajan thrash, steta sto izdadose samo jedan albuma. Bolja mi je i brazilska Attomica. Quote
Shamandalie Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Како смо ми кренули, наши бендови ће се ускоро удруживати са Јужноамериканцима и правити заједничке свирке! Quote
RNA Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Ja, vala, ne bih imao nista protiv. Bila bi mi cast da uradim svirku sa npr. Farscape, Bywar, Violator, Necronomicon Beast i Attomica. Kad si presla na cirilicu? Hocu i jaaaaaaaaaaaa. Quote
Shamandalie Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Ето пишем мало ћирилицу мало латиницу...само да не кренем на италијанском. Мене су чак контактирали неки менаџери из Аргентине за неке наше бендове, али ипак су превише далеко...Али у будућности, што да не! Quote
RNA Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Pf, meni skoro pisao neki Korejanac na uzasnom engleskom. Quote
Vlaja Buraz Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Jel ti poslao sliku? Jel zgodan? Quote
RNA Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Naravno da nije, koji ce mi andrak slika Korejanca? Odgovorio sam mu, ali me izgleda ic nije razum'o. Quote
RNA Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Jebaga, tako se zove album. Poslednji koji su uradili, koliko je meni poznato, je "El camino del fuego", odnosno "Put vatre". Quote
Divlji Tigar Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 Neko mi je preporucio ovaj bend, samo nikao da nabavim nesto od njih. Quote
Bata Trokrilni Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 Pošto sam se jako naložio na heavy metal na ruskom, ne bi bilo loše čuti nešto i na španskom. Quote
APOHAKC Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 Fin bend, zaista fin, sofisticiran, a Spanski jezik je samo plus na sjajnu muziku, o da! Quote
Bata Trokrilni Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 Preslušao sam Magos, Espadas Y Rosas, sad ću i ostale. Extra jebačina u fazonu Malmsteen-a. Quote
Recommended Posts