Jellybelly Posted December 23, 2006 Report Posted December 23, 2006 Tišina Tišina će doći Da pokupi sjaj iz očiju ljudi sa znojavih ulica Da pokida niti naših uzdrhtalih snova Da nas sakrije Od nas samih. Tišina je tu Da nam iskopa oči i iseče uši Da kaže da ništa nije kao što izgleda Da nam uzme sve i zauzvrat Ne da ništa. I tamo gde je nekada bilo srce zjapi tišina Vrišti na nas svojim nemim glasom I urlamo, ali uzalud Tišinu niko ne može Da nadglasa.
STARSHOOTER_SUPREME Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Do jaja ti to a kako ti znas sta je tishina kad je nikad nisi cuo?
ikaqueen Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 It truly makes the most beautiful music, everything it has to give, it's everywhere, hiding the listener, without it I could not live...Silence... Ne bih d te uvredim, ali pesma i nije nesto...ali petica za trud:)
mrtva Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 devil:''scilence is golden'' 1666 god.
VOJVODA Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 (edited) Ne znam, nije lose, ali deluje pomalo mesarski. Mada sam ja pomalo gladan, mozda zbog toga. Edited December 27, 2006 by VOJVODA
*nitro* Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 meni se svidja. jedino bih promenio ovo sa kopanjem ochiju i kidanjem ushiju...nekako je previshe slayer
Recommended Posts