Nightwing Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 fina je nova epizoda.. nije preterano smesna... samo da Stewie ne ispadne gay na kraju moje srce ne bi to moglo podneti Quote
niking Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 ma, to je zacrtano u zvezdama... i ja to poricem, ali jbg... Quote
Sinstrel Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 OMG this is like so awesome... http://www.youtube.com/watch?v=7L0RqENlmQs Quote
Supergalactic Lover Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 moracu da ispadnem streber i da odgledam star warse konacno da bi mi ovaj special bio smesniji, jel da? kazu da ide prvo 3, 4, 5 pa 1, 2, 3, ne? Quote
Nightwing Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 OMG this is like so awesome... potvrdjene su 3 epizode (po staroj triologiji) kakav je trip kad gledas FG u bioskopu zeliiiiiiiiiiiiiiim Quote
süpergeek Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 moracu da ispadnem streber i da odgledam star warse konacno da bi mi ovaj special bio smesniji, jel da? kazu da ide prvo 3, 4, 5 pa 1, 2, 3, ne? Pa, ne. Obično ide 1, 2, 3 pa 4, 5, 6... Samo što su snimani i prikazivani redom koji si ti naveo. Tako da ako hoćeš hronološki po priči onda ideš 1 - 6, pa lepo ispratiš celu priču. Quote
Fiery Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 FG mi se sviđa, najviše zbog Stewia i Briana. Peter i Lois su bezočne kopije Homera i Marge. Peter kako-tako, Lois bas i nije. Quote
Hell on Earth Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 (edited) Gledao sam samo jednu epizodu i ok je. Cuo sam u glavnom pozivitvne kritike. Ali ipak ovo nije ni blizu South parka. Edited August 13, 2007 by Hell on Earth Quote
Fiery Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 Zasto uopste porediti sa South Parkom? Quote
Nightwing Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 bzvze... mada ja vise volim FGa posto se ne trude da budu cool jednostavno jesu... SP se ubija svaku epizodu [pokusavajuci na silu] da to pokaze narocito poslednjih par sezona................................................ Quote
Zyel Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 Morate priznati da ni poslednja sezona FGa nije ništa posebno, bar u poređenju sa prethodnim. Quote
Hell on Earth Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 Nije ovo ni blizu South parka. Mislim ok je, ali ne moze da se meri sa SP. Kako su ih Mat i Trey izmazali u epizodi Cartoon wars Quote
Zyel Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 Postoje bolidi koji su zbog te epizode South Parka prestali da gledaju Family Guy... Sramota. Ipak su SP i FG dva različita pojma. Quote
Nightwing Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 Morate priznati da ni poslednja sezona FGa nije ništa posebno, bar u poređenju sa prethodnim. meni je vr poslednja sezona kao i svaka pre toga Quote
MC Hammer Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 Sve sezone Family Guya su podjednako dobre, tj. fenomenalne. Čak bih se usudio da kažem da FG postaje sve bolji jer ekipa serije uči na greškama i ispravlja sve što nije bilo mnooogo odlično na fenomenalan nivo. Btw, jedva čekam Season 6 Episode 1: Blue Harvest The Griffin family is stuck at home during a blackout. With no TV to entertain them, Peter decides to tell a story that is a retelling of the key scenes and narrative from "Star Wars: A New Hope," using "Family Guy" characters. “Blue Harvest” is the sixth-season premiere episode of the FOX animated television series Family Guy. It consists of two production codes (5ACX16 and 5ACX22) as the initial episode (5ACX16) was not long enough to air all the material; therefore, this episode will last an hour. It is a retelling of Star Wars Episode IV: A New Hope. The plot of the episode is expected to recast certain Family Guy characters into Star Wars roles. Sat vremena sprdanja sa Star Wars serijalom na FG način! Fuck yeah! Quote
Err Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 aha, ima na YouTube-u klip od 5-6 minuta minimum iz epizode... umiranje od smeha... Quote
Zyel Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 Ne znam... Meni je četvrta sezona mnogo bolja od pete. Mogao bih još jednom da pogledam petu, čisto da vidim da nisam bio indisponiran za vreme gledanja. Hehe... Quote
Hudini Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 @ Zyel Samo sam cekao kad ces poceti na ovoj temi... Quote
Brace Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 (edited) Nije ovo ni blizu South parka. Mislim ok je, ali ne moze da se meri sa SP. Kako su ih Mat i Trey izmazali u epizodi Cartoon wars Meni South Park nikada nije bio nista posebno. Mislim, sta je to. Nema radnju. Izgleda mi ko da je svaka epizoda recenzija nekog trenutno popularnog fenomena ili cega vec (trenutno popularnog) i spradanje sa istim na jako glup nacin tipa "kurac, picka, govno, sisa". Ono je humor nekog intelekrualnog nivoa Beavis-a i Butthead-a. Mislim, nije da nema dobrih fora koje jesu za dobro smejanje, ali daleko je to od nekog kvaliteta kad se pogleda celi "opus". Edited August 18, 2007 by Brace Quote
Hell on Earth Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Meni South Park nikada nije bio nista posebno. Mislim, sta je to. Nema radnju. Izgleda mi ko da je svaka epizoda recenzija nekog trenutno popularnog fenomena ili cega vec (trenutno popularnog) i spradanje sa istim na jako glup nacin tipa "kurac, picka, govno, sisa". Ono je humor nekog intelekrualnog nivoa Beavis-a i Butthead-a. Mislim, nije da nema dobrih fora koje jesu za dobro smejanje, ali daleko je to od nekog kvaliteta kad se pogleda celi "opus". Znaci ja stvarno ne znam sta da kazem. Da li si ti svestan kakvu si glupost izvalio? Ja ne mogu da verujem da neko moze da kaze ovako nesto. Koliko si ti epizoda SP uopste gledao? SP nema veze sa Beavisom i Buttheadom (inace i oni su zakon na svoj nacin) i ako bi malo vise obratio paznju video bi da se South park na veoma smislen nacin bavi svim sferama zivota, svim drustvenim zbivanjima, svim modelima licnosti i drustvenih i psiholoskih fenomena, kako u SAD tako i u celom svetu. Vulgarne i spontane fore mogu biti samo veliki plus. Nista ne moze da me nasmeje kao SP. Ja za Family guy nisam rekao da ne valja, vec sam samo rekao da nije bolji od SP. Ko jos sme da se usudi da na takav nacin ismeva homoseksualce, invalide, ljude drugih nacionalnosti, rase, i veroispovesti, sve moguce drustvene grupe i organizacije, od prosjaka do predsednika, i to sve zarad dobre zajebancije i smeha. Samo SP ima muda za tako nesto. I to nisu fore ''kurac, picka, govno, sisa'' kao sto si rekao. To je samo na povrsini. SP ima mnogo dublju sadrzinu. Quote
Nightwing Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 Meni South Park nikada nije bio nista posebno. Mislim, sta je to. Nema radnju. Izgleda mi ko da je svaka epizoda recenzija nekog trenutno popularnog fenomena ili cega vec (trenutno popularnog) i spradanje sa istim na jako glup nacin tipa "kurac, picka, govno, isa". sou tru Quote
Fiery Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 Znaci ja stvarno ne znam sta da kazem. Da li si ti svestan kakvu si glupost izvalio? Ja ne mogu da verujem da neko moze da kaze ovako nesto. Koliko si ti epizoda SP uopste gledao? SP nema veze sa Beavisom i Buttheadom (inace i oni su zakon na svoj nacin) i ako bi malo vise obratio paznju video bi da se South park na veoma smislen nacin bavi svim sferama zivota, svim drustvenim zbivanjima, svim modelima licnosti i drustvenih i psiholoskih fenomena, kako u SAD tako i u celom svetu. Vulgarne i spontane fore mogu biti samo veliki plus. Nista ne moze da me nasmeje kao SP. Ja za Family guy nisam rekao da ne valja, vec sam samo rekao da nije bolji od SP. Ko jos sme da se usudi da na takav nacin ismeva homoseksualce, invalide, ljude drugih nacionalnosti, rase, i veroispovesti, sve moguce drustvene grupe i organizacije, od prosjaka do predsednika, i to sve zarad dobre zajebancije i smeha. Samo SP ima muda za tako nesto. I to nisu fore ''kurac, picka, govno, sisa'' kao sto si rekao. To je samo na povrsini. SP ima mnogo dublju sadrzinu. Isto moze da se kaze i za FG, minus preterana vulgarnost u nedostatku inspiracije. To sto se ti lozis na SP nije nikakav argument. I ta "muda" gube poentu posle nekog vremena. Uzgred, da si ti malo obratio paznju, video bi da je Brace takodje rekao da se "South park na veoma smislen nacin bavi svim sferama zivota, svim drustvenim zbivanjima, svim modelima licnosti i drustvenih i psiholoskih fenomena, kako u SAD tako i u celom svetu." samo drugim recima Quote
Machka Naopachka Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 Ne znam... Meni je četvrta sezona mnogo bolja od pete. Mogao bih još jednom da pogledam petu, čisto da vidim da nisam bio indisponiran za vreme gledanja. Hehe... @ Zyel Samo sam cekao kad ces poceti na ovoj temi... a, jeste vas dvojica ljubavnici? Quote
Recommended Posts