Hell on Earth Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 Isto moze da se kaze i za FG, minus preterana vulgarnost u nedostatku inspiracije. To sto se ti lozis na SP nije nikakav argument. I ta "muda" gube poentu posle nekog vremena. Uzgred, da si ti malo obratio paznju, video bi da je Brace takodje rekao da se "South park na veoma smislen nacin bavi svim sferama zivota, svim drustvenim zbivanjima, svim modelima licnosti i drustvenih i psiholoskih fenomena, kako u SAD tako i u celom svetu." samo drugim recima On uopste nije to rekao drugim recima, i ja to sto se ''lozim na SP'' nisam uopste iskoristio kao argument. Ne razumem odakle ti to, to je glupost. Ako ovo sto sam napisao nisu argumenti onda stvarno ne znam sta jeste... I vulgarne fore nisu naknada za nedostatak inspiracije vec stil SP. E vidis, to sto pricas nije nikakav argument, vec neuspeli pokusaj da opravdas svoju antipatiju prema SP. Ja dok se nisam registrovao na ovom forumu nisam cuo da neko ne voli SP, stvarno vas ne razumem... Quote
Fiery Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 Dakle "ti nisi u pravu, South Park je genijalan i svaka fora im je smesna" je argument? Tvoje misljenje da su "vulgarne fore samo plus" je argument? Kada se vulgarnost koristi tamo gde su ranije bile drugacije sale, to je gubitak inspiracije, vrlo jednostavno. "South park na veoma smislen nacin bavi svim sferama zivota, svim drustvenim zbivanjima, svim modelima licnosti i drustvenih i psiholoskih fenomena, kako u SAD tako i u celom svetu." se ne razlikuje znacajno od "recenzija nekog trenutno popularnog fenomena ili cega vec (trenutno popularnog)" sem u nacinu na koji je receno. Mnoge humoristicke serije istrazuju stereotipe na raznim nivoima u drustvu. Tebi se najvise dopada nacin na koji South Park to radi? To i dalje nije argument. Kao ni to sto ti je neshvatljivo kako se iko usudjuje da mu se ne dopada South Park. Inace, nisam rekao da li mi se ili ne dopada South Park a kamo li pokusao to svoje misljenje da opravdavam, primetio bi da si obratio paznju. Cini mi se da si zakljucio to iz same cinjenice da nisam poceo da balavim na sam pomen imena te serije. Quote
Zyel Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 a, jeste vas dvojica ljubavnici? Zapravo, mi smo u braku. Quote
Machka Naopachka Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 raznjezila sam se, to je tako divno a onaj treci, kome on sisa klatilo? Quote
Brace Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 @Hell on Earth Nisam ja reko da su Bevais and Butthead ko SP, vec sam reko da je humor u SP nesto sto bi i Beavis i Butthead skapirali. Inace, gledao sam jednu od novih epizoda FGa i ono je totalni hard core. Quote
diletaNT Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Family guy kopira Simpsone (bezočno) http://www.youtube.com/watch?v=zZnNsbtsUV0 http://www.youtube.com/watch?v=9DjLTM2UoL0 Quote
Sinstrel Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Odnosno... http://www.youtube.com/watch?v=lBLhnBYPe7Y Provalio sam da mi je American Dad smesniji od Family Guy. Quote
niking Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 American Dad smori posle prve sezone posto se nadalje sve ponavlja... Quote
Sinstrel Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 A kod FG se ne ponavlja...? Quote
Nightwing Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 ne ponavlja se nova sezona za par dana..jupiiiii Quote
Supergalactic Lover Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 (edited) super mi je ona epizoda AD kada jeffov cale hoce da ga prijavi i uzme pare, a stan skapira da je on super klinac. skroz me je odusevila, odlicne fore! (mislim da je to poslednja epizoda?) fg je imao period kad je malo smarao al su se vratili sada. kul je poslednja sezona.. Edited September 20, 2007 by Superius Deus Quote
Nightwing Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 September 23 In this hour-long special episode of Family Guy, Peter retells the story of Star Wars Episode IV: A New Hope, with several characters from the show recast as those from the film. POSTER ja sam gledao 9 minuta toga..so funny Quote
süpergeek Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Da, da... Biće dobra epizoda. Za sve fanove FG i SW Hmmm. Gleda se već... sutra? Quote
Brace Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Gledao sam pre neki dan Star Wars epizodu i ono, ql je. Malo deluje zbrzano i lisheno neke vece radnje, ali ono, ql kao zajebancija na temu Star Wars. Quote
Sinstrel Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Gledao je i ja... Pa dobra je. Ima dosta dobrih fora ali opet nije bas da umres od smeha. Quote
Nightwing Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 sledeca epizoda je bila bolja naj momenat - kada Piter pevusi SW temu Quote
Sinstrel Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Meni je super fora sa muzikom u liftu. Quote
MC Hammer Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Buuuutt scratcher... Buuutt scratcheeer! Quote
Supergalactic Lover Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 i hear madonna's raising this guy's kid.. anyone? i collin pharrel fora je zakon! a epizoda sa brianom i njegovom ribom uzasno smara.. Quote
Nightwing Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 meni je super fora sa brajanovom ribom - do you like it? - yeah its red! - dont talk i kad stewie trazi pomoc u kuhinji foru sa kolinom sam video ranije na youtubu jako dobro kucam pijan Quote
Jabba the Hutt Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 Najveci pish mi je ono kada advokat pita klinca da pokaze na figurici gde ga je andjeo dodirivao, on pokaze na muda a andjeo se sa optuzenicke klupe dere nesto u fazonu:"Dajte, zar ce te da verujete tom balavcu? Ja imam oreol!" Ne secam se koja je to epizoda... Quote
Nightwing Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 uvek donosim loshe vesti "Family Guy" - the latest victim of the strike It could soon be lights out for "Family Guy." Walking the picket line at Wednesday's showrunner rally, creator Seth Macfarlane maintained that this Sunday's episode of "Family Guy" is actually the last fully-produced episode in the can.There are other episodes close to being finished, but Macfarlane has made it clear that he has no plans to help put those segs together. Macfarlane also has another unique bit of leverage: He provides voices for many main characters on the show, and he's made it clear he's not stepping into the studio to record.Couldn't Fox just go ahead and use other non-WGA producers to wrap things up? "They could, but it would be unwise," Macfarlane says. And why would that be? "Because I would be angry," the scribe said. 20th isn't saying what it will do. "Our hope is that he returns to work and completes his non-writing obligations on those episodes," a spokesperson said. Losing "Family Guy" in the middle of the November sweeps would be tough for Fox, which counts the show as its Sunday night anchor. It wouldn't be immediately devastating, however. In a testament to just how strong "Family Guy" is, the show does very well in repeats. inace poslednja epizoda je meni jedna od najsmeshnijih Quote
Recommended Posts