Jump to content

Recommended Posts

Posted

Novi autorski bend iz Petrovca na Mlavi ART DILER trenutno radi na autorskom materijalu. Za sada imamo zavrsene 3 pesme koje mogu da se cuju na http://www.freewebs.com/artdilerband adresi. Ne sviramo odredjenu vrstu muzike (neke pesme su cist heavy metal a neke mekani rock).

Bila je tema u hard rock rubrici pa sam zamolio moderatora da zatvori kako bi pokrenuo ovde sa ostalim demo bendovima. Uzrok su i download linkovi koji neko vreme nisu radili.

Bitna su nam vasa misljenja, sta mislite o autorskim stvarima... kritike....

http://www.freewebs.com/artdilerband

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

chuo sam onu stvar 'moj zivot si ti'...shta znam fina je ali mi je taj bonJovi/whitesnake fazon malo (vishe) isfuran vec... mada bitno je da vi uzivate u tome shto radite :da: keep up the good work :pivopije:

• Upvote 1
Posted

Volimo muziku na foru Whitesnake-a i Europa. Ali imamo pesmu koja je i progresiv metal, kao recimo "oci crnog andjela".

:pivopije:

Posted

eee

pa Dileri,koliko ja znam,imaju i pesme u drugom fazonu...npr.Ona ili Miris jeseni,pa odlicna balada Daj mi ruku.Sve u svemu vrlo dobar demo,samo da ne ostanu kao i mnogi "samo dobar demo" ili snime nesto a to niko i ne cuje.Svaka cast za ovo do sad. :)

Posted

Tek sad sam video dopunu sajta...izgleda skroz ok!Planirate spot...super!

Mozda bi za pesmu Ona ili Miris jeseni najbolja prica mogla da bude...mada,kad bi se ja pitao i kad bi finansije to dozvoljavale uradio bih za sve. :D

Posted

Hvala na podrsci :pivopije:

Na nasem sajtu www.artdiler.com je postavljeno glasanje za najpesmu. Spot ce se raditi za pesmu koja bude imala najvise glasova.

• 1 month later...
Posted

Nadamo se da cemo biti aktivni ovog leta sa svirkama, zainteresovani bendovi mogu da se jave.

• 4 weeks later...
Posted

Zavrsena je nova pesma "Duhovi Proslosti" i Trenutno je na Mixu. Nadamo se da ce biti gotova za par dana... obavestavam i postavljam za download.

Pozdrav svima.

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Hvala brate

Link za pesmu je brzo puko tako da mnogi koji su pokusali nisu skinuli pesmu.

Sada moze da se skine sa adrese: link

Uskoro i na nasem sajtu.

Edited by Shix