St. Ilia Stormbringer Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 oooodlicno odliiiicno gde mogu da vas nabavim??!? tj pesme vam Pesme mozes skinuti sa naseg sajta...posto sinoc nisi dobila disk, verovatno...znaci www.artdiler.com... Quote
Buba :) Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 ooooo divno, al ce da se slusa a disk ... pa ne, nisam Quote
Shix Posted October 7, 2007 Author Report Posted October 7, 2007 Hvala drugari. Art Diler 13.nastupa u Sabac ali ne na vasar, i nije petak 13. nego subota Quote
Joe Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 odlichna, odlichna svirka rekla sam i retji tju ponovo, stvarno ste iznandjenje nashe scene i velike se nade polazu u vas pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Quote
StoleToTo Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 Hvla svima na pohvalama )))))S A R A ((((( disk mogu ja nekako da ti dam posto sam u BG-u na faxu pa ako si zainteresovana...posalji mi [email protected] jos svirkipo bgu pa se vidimo....Pozrdav svima Quote
Kinasky Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 Ajd i ja da vas hvalim bili ste kao i uvek na visokom nivou.Bilo mi je bas zanimljivo da gledam ljude iza sebe kako se pozitivno cude, u fazonu "uuu,al' su dobriii ovi"...xexexe...bili su ljubomorni na nas sto znamo vase pesme.ima vremena,naucice i oni svaka cast majstori Quote
St. Ilia Stormbringer Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 odlichna, odlichna svirka rekla sam i retji tju ponovo, stvarno ste iznandjenje nashe scene i velike se nade polazu u vas pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz "Hvala" je stvarno malo reci ovako iskrenom komplimentu...ali moram...HVALA OD SRCA!!!! Quote
Buba :) Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 bojane. idi spamuj negde drugo. pijana sam volim te. Quote
Shix Posted October 8, 2007 Author Report Posted October 8, 2007 Art Diler pocetkom novembra snima live demo za televiziju Metropolis. Quote
Shix Posted October 14, 2007 Author Report Posted October 14, 2007 Mi smo odsvirali kao i obicno, publika nas nije podrzala, samo par coveka. Pivo je malo letelo i tako Vazno da smo se druzili sa nasim prijateljima, najvise sa Najtfolom i Ekipom + Quote
~MaX~ Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 pozdrav momci.. jebaste kevu sinoc.. za publiq nemojte da se nervirate.. bilo je u publici i onih koji su znali da cene vash rad... samo su oni i bitni pa sve da ih je i dvoje bilo... tako da opushteno.. samo napred.. Quote
vampirburnedbythesun Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Pa i nije bilo tako malo ljudi dok ste svirali! Napisah i na temi Maron Sho-a, al evo rekoh da ponovim i ovde... Bash mi se svidja to shto radite, a kako sam posle platoa pohvalila pesme i vokal, sad bih htela da dodam da je zista ceo bend sjajan! Sve je bash kako treba i nadam se da cete daleko dogurati! Zao mi je shto se nismo vishe druzili, ali, bice prilike! Pozdrav vama i svim bendovima koji su bili u Shapcu! Marijana Quote
Shix Posted October 15, 2007 Author Report Posted October 15, 2007 Pa i nije bilo tako malo ljudi dok ste svirali! Napisah i na temi Maron Sho-a, al evo rekoh da ponovim i ovde... Bash mi se svidja to shto radite, a kako sam posle platoa pohvalila pesme i vokal, sad bih htela da dodam da je zista ceo bend sjajan! Sve je bash kako treba i nadam se da cete daleko dogurati! Zao mi je shto se nismo vishe druzili, ali, bice prilike! Pozdrav vama i svim bendovima koji su bili u Shapcu! Marijana Hvala Marijana. Ima jos sitnica na kojima treba poraditi ali pocele su obaveze oko faksa pa se tesko okupljamo. Nama su svirke probe tako da dobro zvucimo kako slabo vezbamo. Quote
vampirburnedbythesun Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 (edited) Dobro, dobro, razumem skromnost ! Nebitno je kako, ali dobro zvuchite! heh, i nama su 202 probe! pozzzz Edited October 15, 2007 by vampirburnedbythesun Quote
Stormlord Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 kakvi su to sabani kada su vas gadjali?!Stvarno mi je nekada zao kada kazem da sam metalac Quote
Shix Posted October 15, 2007 Author Report Posted October 15, 2007 kakvi su to sabani kada su vas gadjali?!Stvarno mi je nekada zao kada kazem da sam metalac Uvek se nadju takvi tako da to nista nije novo. Neznam sta oni imaju protiv nas i zasto nas mrze? Mi njima ne zelimo nista lose... nikad necu shvatiti te ljude. Video sam "letece pivo" hehe... sreca nije palo na moju gitaru. Quote
vampirburnedbythesun Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Nisam to videla, POBOGU! Quote
St. Ilia Stormbringer Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Pa i nije bilo tako malo ljudi dok ste svirali! Napisah i na temi Maron Sho-a, al evo rekoh da ponovim i ovde... Bash mi se svidja to shto radite, a kako sam posle platoa pohvalila pesme i vokal, sad bih htela da dodam da je zista ceo bend sjajan! Sve je bash kako treba i nadam se da cete daleko dogurati! Zao mi je shto se nismo vishe druzili, ali, bice prilike! Pozdrav vama i svim bendovima koji su bili u Shapcu! Marijana Hvala Marijana, ja sam vama rekao i tamo da ste otkinuli, vokali su bas dosli do izrazaja, skroz...uzivao sam!!!! Velii pozdrav i od nas!!!!Do sledeceg druzenja!!! Quote
Kinasky Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 U jbt...letece pivo...he...al' ako vas "kolege" hvale onda je ipak sve bilo ok... Quote
Recommended Posts