Jump to content

Recommended Posts

Posted
ti si pevao??? u jbt,kako li je to zvucalo... :D

Haha, nemas ti pojma kako je bilo kada smo se vracali iz Zajecara u 6 ujutru. :)

Posted

moram da vam cestitam na ekstra nastupu u subotu u Novom Sadu, videlo se po masi da je lepo primila vas rad, a bas sam nesto posle komentarisao sa ortakom i on mi kaze 'steta sto sviraju u srbiji'...

svaka cast, proveo sam se do jaja, a posto vas nisam slusao ranije, bas su mi lepo legle pesme

puno srece sa tim albumom, puno pozdrava,

slejer! :D

Posted
ART DILER, ART DILER.... EXTRA!!!!!! Svidja mi se i nova pemica... ma sjajno, a da ne pricham kakvi ste bili prateci na mi pleshemo!:) Jedino bre, niste ni pipnuli kolache! Sramota!:) pozzz

Hvala Marijana.

Ali ja stvarno nisam mogao da jedem :)

moram da vam cestitam na ekstra nastupu u subotu u Novom Sadu, videlo se po masi da je lepo primila vas rad, a bas sam nesto posle komentarisao sa ortakom i on mi kaze 'steta sto sviraju u srbiji'...

svaka cast, proveo sam se do jaja, a posto vas nisam slusao ranije, bas su mi lepo legle pesme

puno srece sa tim albumom, puno pozdrava,

slejer! :D

Hvala brate.

Posted
ART DILER, ART DILER.... EXTRA!!!!!! Svidja mi se i nova pemica... ma sjajno, a da ne pricham kakvi ste bili prateci na mi pleshemo!:) Jedino bre, niste ni pipnuli kolache! Sramota!:) pozzz

Hvala Marijanchi!!!! AJde da ti nekako posaljem one slicice!!! A sto se tice kolaca, pa probao sam i ja nekoliko!! :mhihi:

Pozdravi ekipu....pa se vidimo, nadam se uskoro!!! :pivopije:

Posted (edited)
E, trebalo je i mi da idemo u Nish, al' nam je rodjendanska svirka sutradan, na kojoj nemoj da vas nema!!!! :meshuggah: poozzzz :rolleyes:

Tesko da dodjem, jeb.. daleko mi je selo :)

I konacno Art Diler na www.myspace.com/artdilerband

Edited by Shix
Posted

Nista, treba Velja da dodje iz Zajecara pa da se zezamo veceras. A sutra kada se naspavamo palimo za Nis. Uskoro bi trebali da krenemo sa snimanjem... i to je to. :rolleyes:

Posted

Caooo!

Sinoc, u Nisu.. prvi put sam vas slusala... :opusteno:

moram da vam opet kazem... velika perspektiva.. imate sve sto treba jednom bendu koji moze da uspe-

imate dobre pesme,

energiju na bini, svoj fazon,

nije cest slucaj da basista bude i glavni vokal,

dobro se slazete sto je najbitnije,

pesme na srpskom koje su dosta pevljive i koje pricaju o situacijama u kojima se mnogi mogu pronaci..

sve u svemu..

MNOGO MI SE DOPADA

dovoljno od mene... :muzicar:

VELIKI POZZ

:pivopije:

nadam se da cemo se opet videti u nekom gradu...

Posted

Evo i ja da kazem koju rec...

Hvala svima na lepim komentarima i podrsci. Meni je svirka bila do jaja, energicno smo svirali i publika nas je lepo prihvatila. Posecenost svirke je bila maximalna i to me je posebno odusevilo... Nislije su super! :pivopije:

Posted

Pa i u Vranje kad biste doshli posecenost svirke bila bi maximalna....:-))

Inche ja sam slushala prenos iz Nisha,i bili ste stvarno super.Od svih prenosa svirki koje sam slushala dosad na 202,na kojima ste i vi slirali,sinocni mi se najvishe dopao...:))

Pozdrav