Shix Posted October 15, 2007 Author Report Share Posted October 15, 2007 U jbt...letece pivo...he...al' ako vas "kolege" hvale onda je ipak sve bilo ok... Ma bilo je u sustini extra, lepo smo se proveli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Pa i nije bilo tako malo ljudi dok ste svirali! Nije mislio na broj ljudi dok su svirali nego na one koji su ih podrzhali... to sa pivom je zaista bezveze.. znam na svojoj kozhi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Layla Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Преслушала сам демо и могу вам рећи да је сјајан! ''Духови прошлости'' ми се чини најлепша засад, мада стварно има јаку конкуренцију. Једино можда што ми се чини да је вокал лепше звучао уживо, снажније и моћније. Сад само да чекамо свирке и, наравно, албум Све најбоље и велики поздрав Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted October 15, 2007 Author Report Share Posted October 15, 2007 Преслушала сам демо и могу вам рећи да је сјајан! ''Духови прошлости'' ми се чини најлепша засад, мада стварно има јаку конкуренцију. Једино можда што ми се чини да је вокал лепше звучао уживо, снажније и моћније. Сад само да чекамо свирке и, наравно, албум Све најбоље и велики поздрав Mi nismo kao pojedinci virtuozi ali uvek sviramo energicno Izdavanje albuma ocekujemo pocetkom sledece godine, videcemo kako ce se stvari odvijati. Jos jednom hvala svima na podrsci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Mi nismo kao pojedinci virtuozi A moja baba zove se Stevan... cuti tu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 bili ste sjajni u sapcu samo tako!! \m/ a za pivo jbg to je il neko od starijih budala il neko od blekera...aj poz pa da dodjete opet!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted October 16, 2007 Author Report Share Posted October 16, 2007 bili ste sjajni u sapcu samo tako!! \m/ a za pivo jbg to je il neko od starijih budala il neko od blekera...aj poz pa da dodjete opet!! Ma opusteno... vazno da je bio lep provod. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Video sam "letece pivo" hehe... sreca nije palo na moju gitaru. То, то, јеб'о главу, чувај Лес Пола! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 hahahahaha gitara je smisao zivota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted October 16, 2007 Author Report Share Posted October 16, 2007 Da. Art Diler ce najverovatnije nastupati na Hitu 202 u Smederevu 27.10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 e do jaja... ja cu verovatno ici turistichki da vas gledam.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinasky Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 SD?Supeeer...tamo imate, koliko ja znam, dosta fanova...jedva cekam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 mogla bih i ja da se prikljucim ... ... maxo? - kako planiras...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinasky Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Olga vas malopre na hitu najavila za SD...a,i Nightfall,tako da Max ce ipak ici radno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 a biljana ce ostati kao turista da se snalazi za prevoz ... ma moram bre da smislim nesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StoleToTo Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 EEE pa znas kako.... mozes da ides sa nama tj sa 202-jkom posto ja idem iz bga sa njima busom pa mogu da te prijavim kao mog coveka i da ides i da se vratis za DZ....Sta mislis o tome????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinasky Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Sta si ti Stole,neki humanista,aaa? jao znam vas bre Dileri ko zlu paru xexexe Jel Marina ima onaj stari broj? :) sem ako me ne podmitis nekom koleginicom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 a biljana ce ostati kao turista da se snalazi za prevoz Eto Stole se ponudio.. to ti je savrsheno da dzabe odesh i vratish se.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St. Ilia Stormbringer Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Jeeeeeeeeeee....bice puno drugara u Smederevu!!! Taman da se svi lepo upoznamo!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StoleToTo Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 pa bre ja sam uvek bio poznat kao humanitarni radnik...To je super fora ko hoce da ide....ako hoce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Max ipak ide turistichki... kad sam moje iz benda pitao za svirq niko nije imao pojma.. tako da ne idemo.. ali i dalje idem da gledam drugare dilere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StoleToTo Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Svira Djiga bubanj...nije problem. al kako god bas mi krivo sto ne svirate...Zato Maxa ide kao i svaki put podrska glavna...I vezbaj oci crnog andjela da pevas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Ocu,ocu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 a el moze to moje ubacivanje da bude NEKAKO +1? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 taman svratite do sapca \m/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts