StoleToTo Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Daj bre dal si normalna......Vidimo se na uporednoj sutra...Ako ustanem...posto idem na slavisticku zurku veceras...a mozda se i tamo vidimo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Layla Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Славистичка журка?! Каква ти је то синтагма?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted November 11, 2007 Author Report Share Posted November 11, 2007 Evo i mi stigli kuci. Da nisam pevao u kolima zaspao bi na auto putu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinasky Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Evo i mi stigli kuci. Da nisam pevao u kolima zaspao bi na auto putu ti si pevao??? u jbt,kako li je to zvucalo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted November 11, 2007 Author Report Share Posted November 11, 2007 ti si pevao??? u jbt,kako li je to zvucalo... Haha, nemas ti pojma kako je bilo kada smo se vracali iz Zajecara u 6 ujutru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StoleToTo Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 AAAA koleginice trebala si da dodjes bilo je cooooool Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vampirburnedbythesun Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 ART DILER, ART DILER.... EXTRA!!!!!! Svidja mi se i nova pemica... ma sjajno, a da ne pricham kakvi ste bili prateci na mi pleshemo! Jedino bre, niste ni pipnuli kolache! Sramota! pozzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega_Deda Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 moram da vam cestitam na ekstra nastupu u subotu u Novom Sadu, videlo se po masi da je lepo primila vas rad, a bas sam nesto posle komentarisao sa ortakom i on mi kaze 'steta sto sviraju u srbiji'... svaka cast, proveo sam se do jaja, a posto vas nisam slusao ranije, bas su mi lepo legle pesme puno srece sa tim albumom, puno pozdrava, slejer! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted November 12, 2007 Author Report Share Posted November 12, 2007 ART DILER, ART DILER.... EXTRA!!!!!! Svidja mi se i nova pemica... ma sjajno, a da ne pricham kakvi ste bili prateci na mi pleshemo! Jedino bre, niste ni pipnuli kolache! Sramota! pozzz Hvala Marijana. Ali ja stvarno nisam mogao da jedem moram da vam cestitam na ekstra nastupu u subotu u Novom Sadu, videlo se po masi da je lepo primila vas rad, a bas sam nesto posle komentarisao sa ortakom i on mi kaze 'steta sto sviraju u srbiji'... svaka cast, proveo sam se do jaja, a posto vas nisam slusao ranije, bas su mi lepo legle pesme puno srece sa tim albumom, puno pozdrava, slejer! Hvala brate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StoleToTo Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Jeo sam ja kolace ne brini... jeo sam za sve nas...I Dzet je bogami navalio posteno na njih..Ide uz kafu kaze covek Sviracemo po srbiji promociju albuma samo da ga izdamo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St. Ilia Stormbringer Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 ART DILER, ART DILER.... EXTRA!!!!!! Svidja mi se i nova pemica... ma sjajno, a da ne pricham kakvi ste bili prateci na mi pleshemo! Jedino bre, niste ni pipnuli kolache! Sramota! pozzz Hvala Marijanchi!!!! AJde da ti nekako posaljem one slicice!!! A sto se tice kolaca, pa probao sam i ja nekoliko!! Pozdravi ekipu....pa se vidimo, nadam se uskoro!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StoleToTo Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 ARTDILER Live in NISH 24.11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vampirburnedbythesun Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 E, trebalo je i mi da idemo u Nish, al' nam je rodjendanska svirka sutradan, na kojoj nemoj da vas nema!!!! poozzzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted November 15, 2007 Author Report Share Posted November 15, 2007 (edited) E, trebalo je i mi da idemo u Nish, al' nam je rodjendanska svirka sutradan, na kojoj nemoj da vas nema!!!! poozzzz Tesko da dodjem, jeb.. daleko mi je selo I konacno Art Diler na www.myspace.com/artdilerband Edited November 15, 2007 by Shix Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinasky Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 I konacno Art Diler na www.myspace.com/artdilerband eeee,dobar vam je myspace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted November 15, 2007 Author Report Share Posted November 15, 2007 Zahvaljujuci tebi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
almost honest Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 art miler Ja sam da pozdravim vaseg pevaca... extra je lik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St. Ilia Stormbringer Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 art miler Ja sam da pozdravim vaseg pevaca... extra je lik Pozdrav i tebi...od pevaca... vidimo se!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinasky Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 E,pa gde ste?sta se desava sa vama? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted November 23, 2007 Author Report Share Posted November 23, 2007 Nista, treba Velja da dodje iz Zajecara pa da se zezamo veceras. A sutra kada se naspavamo palimo za Nis. Uskoro bi trebali da krenemo sa snimanjem... i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinasky Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 dobra je nova stvar...i preko 202 je izgledalo kao da vas je publika super prihvatila... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 Која свирка синоћ, људи! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WHISPER_EVE Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 Caooo! Sinoc, u Nisu.. prvi put sam vas slusala... moram da vam opet kazem... velika perspektiva.. imate sve sto treba jednom bendu koji moze da uspe- imate dobre pesme, energiju na bini, svoj fazon, nije cest slucaj da basista bude i glavni vokal, dobro se slazete sto je najbitnije, pesme na srpskom koje su dosta pevljive i koje pricaju o situacijama u kojima se mnogi mogu pronaci.. sve u svemu.. MNOGO MI SE DOPADA dovoljno od mene... VELIKI POZZ nadam se da cemo se opet videti u nekom gradu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted November 25, 2007 Author Report Share Posted November 25, 2007 Evo i ja da kazem koju rec... Hvala svima na lepim komentarima i podrsci. Meni je svirka bila do jaja, energicno smo svirali i publika nas je lepo prihvatila. Posecenost svirke je bila maximalna i to me je posebno odusevilo... Nislije su super! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLETVA Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 Pa i u Vranje kad biste doshli posecenost svirke bila bi maximalna....:-)) Inche ja sam slushala prenos iz Nisha,i bili ste stvarno super.Od svih prenosa svirki koje sam slushala dosad na 202,na kojima ste i vi slirali,sinocni mi se najvishe dopao...) Pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts