Divlji Tigar Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Sada sam skinuo pesme "Miris Jeseni" i "Ja sam tvoj". Obe su odlicne, mada glas vise za baladu. "Oci crnog andjela" rastura. Ceka se album i svirka u Beogradu. Quote
Shix Posted July 7, 2007 Author Report Posted July 7, 2007 (edited) Evo texta: Duhovi Proslosti Dan ko svaki isti je, Još jedan pokušaj da nađeš je U gradu straha, ispod oblaka… Noć za pesmu gluva je, Molimo samo kad je najteže, O bože čuvaj je, Poslušaj moje reči, čuvaj je Daj nam snage, Mi stojimo tu, korak ka dnu Daj nam snage, Davno smo svi, ostali Duhovi prošlosti Kiša u našim očima, Ova je reč bila dovoljna Nekad da vrati je, Do tvoje obale… Jednom kad srce prestane, Krila će voditi kroz prostore I možda nađeš je, Daleko negde možda nađeš je Pobedi strah, i voli me…. Ovu pesmu smo konkurisali na Zajecarskoj Gitarijadi. Edited July 7, 2007 by Shix Quote
vladream Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 (edited) xexe, i mi cemo otprilike na gitarijadu, pa se vidimo!! Edited July 7, 2007 by vladream Quote
Divlji Tigar Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 "Duhovi Proslosti" je odlicna pesma. Quote
Shix Posted July 11, 2007 Author Report Posted July 11, 2007 "Duhovi Proslosti" je odlicna pesma. Mozda nije nesto na prvo slusanje ali je smatram kvalitetnom pesmom. Quote
~MaX~ Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Cestitam na odlasq na gitarijadu.. moram priznati da za bend nisam chuo ranije... sad moram da malo ispitam konqrenciju.. :) Quote
Shix Posted July 24, 2007 Author Report Posted July 24, 2007 Cestitam na odlasq na gitarijadu.. moram priznati da za bend nisam chuo ranije... sad moram da malo ispitam konqrenciju.. :) Hvala, vidimo se u Zajecaru. Quote
vladream Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 xexe, ocekivano cemo se videti u Zajecaru! ;p cestitke od Forever Storma! Quote
Shix Posted July 26, 2007 Author Report Posted July 26, 2007 xexe, ocekivano cemo se videti u Zajecaru! ;p cestitke od Forever Storma! Vidimo se druze. Quote
Shix Posted July 29, 2007 Author Report Posted July 29, 2007 Art Diler je sinoc imao nastup na rock koncertu u Petrovcu u organizaciji rock parlamenta. Bilo je dosta ljudi, zvuk solidan a Petrovcani su maksimalno podrzali domacine, posebno nas. Svi su pevali nase pesme sto me je odusevilo, svirali smo iz srca... ovaj dozivljaj ce mi uvek ostati u secanju. Malo sam se ubedacio posto je na uvodu prve pesme prekidala klavijatura pa smo morali da stanemo. Imali smo pozitivne komentare. 200 dvojka je prenosila sinoc muzicko desavanje. Quote
Divlji Tigar Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 Nazalost nisam bio u prilici da dodjem, a hteo sam da cujem bend uzivo, ostaje Gitarijda. Radio 202 odavno ne pratim redovno jbg. Koliko ste pesama svirali. Quote
bojan j. Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 Hej drugari ovo vam uopste nije lose! Quote
Shix Posted July 29, 2007 Author Report Posted July 29, 2007 Hvala druze, mozemo da ugovorimo neku svirku zajedno kada budemo bili slobodni. Quote
Шарки Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 Слушао сам синоћ пренос, прва песма вам је добра, остало ми се мање-више свиђа. Quote
Shix Posted July 29, 2007 Author Report Posted July 29, 2007 1. pesma "Moj zivot si ti" jeste dobra na prvo slusanje ali ostale su kvalitetnije. Zadnje dve pesme nismo planirali da sviramo posto je svako svirao po 3. a nama su rekli da sviramo vise tako da smo odsvirali te dve balade a trebali smo da zavrsimo nastup sa pesmom "Duhovi Proslosti" onim brzim delom... u sustini ok je bilo. Quote
~MaX~ Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 evo skidam ovu stvar shto imash u potpisu... javljam utiske Quote
~MaX~ Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 E "Duhovi proshlosti" je bash super pesma... svidja mi se i vokal... stvarno super.... hocete to svirati na gitarijadi? Quote
~MaX~ Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 To mi reci.... moram da nauchim text da ne blejim na vashoj svirci... Quote
Guest _ReappeR_ Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Momci gledao sam vas na RTS 2 kanalu i odusevili ste me.Pesme su stvarno dobre.Tekstovi se slazu sa muzikom.Voleo bih da vas vidim ovde u Vranju na svirci.P0z i nastavite tako da radite.Odkad sam cuo za vas malopre na TV-u do sada sam vec sve vashe pesme download-ovao.Da li bi ste hteli da nekad svirate ovde u Vranju kada organizujemo svirke domacih bendova ili se vidimo na nekoj 202-ci Quote
vladream Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 moje licno i pristrasno misljenje je da je ovo bio najbolji bend na gitarijadi vidimo se za neki dan Quote
Шарки Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Ако ништа друго, имали сте најбољи звук од свих бендова! Quote
le_scrawl Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 moje licno i nepristrasno misxljenje je da ste u finalu najbolje odswirali, i otpewali ali shteta... anyway, swe najbolje Quote
Recommended Posts