Joe Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Hvala na pozdravima i pohvalama...pozdrav i tebi od ART DILER-a.... he,he... izuzetno su vam zarazne pesme, ne daj Boze da ih chujem ujutru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefana Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Novi izgled saja....i slicke sa gitarijade... Bash su vam dobre slichke sa Gitarijade. Pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 daj da i ja to vidim... mada meni neko od vas reche da ne idem na sajt dok ga ne sredite.... moracu da prekrshim obecanje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted August 19, 2007 Author Report Share Posted August 19, 2007 http://artdiler.com/Gitarijada.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Izgleda dosta dobro sajt ! Miris jeseni vam je cool pesma i sto bi rekli ulazi u uvo ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diablo-man Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 AH....da znate da ste mnogo zarazni. Davno sam je ja zarazio sa dilerima : ) odmah posle gitarijade sam postao bolestan sa ne izlecivom bolesti zvanom Art Diler. Jbg.gori ste od side... Svaka cast na textovima,znam ih napamet.(PA nije ni cudo,koliko vas slusham) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 bio sam na sajtu i super je... samo nisam mogao da nadjem dugme koje vraca na main page slichice su extra... a Marko je ozbiljan na svakoj.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinasky Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 (edited) E, Dileri su sinoc bas dobro otprasili u Cupriji. Iz Petrovca je bio organizovan prevoz,tako da je verna publika opet bila uz AD. Nastup je bio bas energican, i koliko sam video svi su veoma dobro reagovali na Dilere, ne samo Petrovcani. Jos jednom, svaka cast majstori!!! Jbt,jos me boli grlo od urlanja...A da, da ne zaboravim,pesma Oci crnog andjela je zvucala fenomenalno,mozda cak i bolje nego na snimku... Edited August 19, 2007 by hard homolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted August 20, 2007 Author Report Share Posted August 20, 2007 Nastup je bio bas energican Jeste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StoleToTo Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Evo i stoleta.....Hvala svim drugarima na podrsci bas davno nisam bio....znate fanovi devojcice jurnjava pa nikako da sednem za komp sala....M A X ne da imam tvoju sliku iz mladjih dana u maidenovoj majci to sam naso u nekim Shixovim slikama on i ne zna valjda jadan za to....HVALA SVIM DILKERKAMA.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 to mi je i Shile rekao.. izgleda da se dopisivao sa bubnjarem iz mog prvog benda pa mu ovaj poslao sliq.... znachi ne verujem, Srbija je u stvari jedno veliko selo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted August 20, 2007 Author Report Share Posted August 20, 2007 Nastup je bio bas energican Moramo samo vise da proradimo sa pratecim @Max Hehe, mi smo trebali tad da pravimo neku svirku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinasky Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 Dileri ispali u polufinalu izbora za Hit dana 202 sa pesmom Miris jeseni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R'N'R GIRL Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 ''MIRIS JESENI'' razbija!!!sad sam cula pa sam morala samo da vas pohvalim,kad sam vec na forumu!!! super ste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
!!!SERAFIM!!! Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 ko je dobio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinasky Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 e,ja slusao samo polufinale...znam da su prosli Pop mashina,ne znam ko je drugi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted August 24, 2007 Author Report Share Posted August 24, 2007 Art Diler nastupa na memorijalnom koncertu "Radionica za Dobre Duhove" 08.09. u domu JNA u Petrovcu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St. Ilia Stormbringer Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Art Diler verovatno i 1. Septembra u Kragujevcu na Hit-u....202 ''MIRIS JESENI'' razbija!!!sad sam cula pa sam morala samo da vas pohvalim,kad sam vec na forumu!!! super ste Hvala....puno.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diablo-man Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Ma sve pesme su im extra Samo mi je krivo sto ih ne mogu slushati uzivom. Malo pre sam procitao da ce da bude neka svirka u skc-u sredinom oktobra....pa bilo bi lepo da se i vi pojavite tamo. : ) : ) Cinimi se da je i Max jedan od organizaotra pa ... Pozz swim clanovima ovog benda,momci svaka vam cast samo tako nastavite ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted August 29, 2007 Author Report Share Posted August 29, 2007 Ma sve pesme su im extra Samo mi je krivo sto ih ne mogu slushati uzivom. Malo pre sam procitao da ce da bude neka svirka u skc-u sredinom oktobra....pa bilo bi lepo da se i vi pojavite tamo. : ) : ) Cinimi se da je i Max jedan od organizaotra pa ... Pozz swim clanovima ovog benda,momci svaka vam cast samo tako nastavite ! Pozdrav i tebi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinasky Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 proslog utorka ispali u polufinalu za Hit dana 202, juce u finalu u neizvesnoj borbi sa,ni manje ni vise nego,Corbom...ako se ide ovom analogijom onda pobedjuju sledeceg utorka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diablo-man Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 A kada ce biti to glasanje za hot dana ? Nedelje ? Da znam da ponesem mob. i sedim kod oca u kolima i da slusham radio 202 posto za divno cudo ni u kuci ni u stanu nemam radio 202.BRKA cccc u kom selu ja zivim...pa ovo Smederevo def.nije grad... :S:S:S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinasky Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 A kada ce biti to glasanje za hot dana ? Nedelje ? Da znam da ponesem mob. i sedim kod oca u kolima i da slusham radio 202 posto za divno cudo ni u kuci ni u stanu nemam radio 202.BRKA cccc u kom selu ja zivim...pa ovo Smederevo def.nije grad... :S:S:S pa,utorkom su domaci bandovi od 7 do 9...pa,glasa se za one bandove koje slusaoci predloze.a da,sutra je izbor za hit nedelje,Dileri valjda idu u baraz,jer su imali puno glasova u utorak.ali,ne znam u koliko sati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinasky Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Dileri usli u finale za hit nedeje!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted September 2, 2007 Author Report Share Posted September 2, 2007 (edited) Izgubili smo. Hvala za sve one koje su glasali za nas i pozdrav za njih i sve ostale. Edited September 2, 2007 by Shix Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts