Jump to content

Recommended Posts

Posted
Hvala na pozdravima i pohvalama...pozdrav i tebi od ART DILER-a....

:blush:

he,he... :)

izuzetno su vam zarazne pesme, ne daj Boze da ih chujem ujutru :)

Posted

AH....da znate da ste mnogo zarazni. :muzicar::pivopije::rockdevil::alkos:

Davno sam je ja zarazio sa dilerima : ) odmah posle gitarijade sam postao bolestan sa ne izlecivom bolesti zvanom Art Diler. Jbg.gori ste od side... :muzicar::rockdevil::pivopije:

Svaka cast na textovima,znam ih napamet.(PA nije ni cudo,koliko vas slusham) :D

Posted

bio sam na sajtu i super je... samo nisam mogao da nadjem dugme koje vraca na main page :udri:

slichice su extra... :da: a Marko je ozbiljan na svakoj.. :)

Posted (edited)

E, Dileri su sinoc bas dobro otprasili u Cupriji. Iz Petrovca je bio organizovan prevoz,tako da je verna publika opet bila uz AD. Nastup je bio bas energican, i koliko sam video svi su veoma dobro reagovali na Dilere, ne samo Petrovcani. Jos jednom, svaka cast majstori!!! :rockdevil:

Jbt,jos me boli grlo od urlanja...A da, da ne zaboravim,pesma Oci crnog andjela je zvucala fenomenalno,mozda cak i bolje nego na snimku... :muzicar::rockdevil:

Edited by hard homolje
Posted

Evo i stoleta.....Hvala svim drugarima na podrsci bas davno nisam bio....znate fanovi devojcice jurnjava pa nikako da sednem za komp :D sala....M A X ne da imam tvoju sliku iz mladjih dana u maidenovoj majci to sam naso u nekim Shixovim slikama on i ne zna valjda jadan za to....HVALA SVIM DILKERKAMA....

Posted

to mi je i Shile rekao.. izgleda da se dopisivao sa bubnjarem iz mog prvog benda pa mu ovaj poslao sliq....

znachi ne verujem, Srbija je u stvari jedno veliko selo... :)

Posted
Nastup je bio bas energican

Moramo samo vise da proradimo sa pratecim

@Max

Hehe, mi smo trebali tad da pravimo neku svirku :)

Posted

Art Diler nastupa na memorijalnom koncertu "Radionica za Dobre Duhove" 08.09. u domu JNA u Petrovcu.

Posted

Ma sve pesme su im extra :) Samo mi je krivo sto ih ne mogu slushati uzivom. :(

Malo pre sam procitao da ce da bude neka svirka u skc-u sredinom oktobra....pa bilo bi lepo da se i vi pojavite tamo. : ) : ) Cinimi se da je i Max jedan od organizaotra pa ... :D

Pozz swim clanovima ovog benda,momci svaka vam cast samo tako nastavite !

Posted
Ma sve pesme su im extra :) Samo mi je krivo sto ih ne mogu slushati uzivom. :(

Malo pre sam procitao da ce da bude neka svirka u skc-u sredinom oktobra....pa bilo bi lepo da se i vi pojavite tamo. : ) : ) Cinimi se da je i Max jedan od organizaotra pa ... :D

Pozz swim clanovima ovog benda,momci svaka vam cast samo tako nastavite !

Pozdrav i tebi!

Posted

proslog utorka ispali u polufinalu za Hit dana 202, juce u finalu u neizvesnoj borbi sa,ni manje ni vise nego,Corbom...ako se ide ovom analogijom onda pobedjuju sledeceg utorka... :rockdevil:

Posted

A kada ce biti to glasanje za hot dana ? Nedelje ? Da znam da ponesem mob. i sedim kod oca u kolima i da slusham radio 202 posto za divno cudo ni u kuci ni u stanu nemam radio 202.BRKA cccc u kom selu ja zivim...pa ovo Smederevo def.nije grad... :S:S:S

Posted
A kada ce biti to glasanje za hot dana ? Nedelje ? Da znam da ponesem mob. i sedim kod oca u kolima i da slusham radio 202 posto za divno cudo ni u kuci ni u stanu nemam radio 202.BRKA cccc u kom selu ja zivim...pa ovo Smederevo def.nije grad... :S:S:S

pa,utorkom su domaci bandovi od 7 do 9...pa,glasa se za one bandove koje slusaoci predloze.a da,sutra je izbor za hit nedelje,Dileri valjda idu u baraz,jer su imali puno glasova u utorak.ali,ne znam u koliko sati...

Posted (edited)

Izgubili smo. Hvala za sve one koje su glasali za nas i pozdrav za njih i sve ostale. :pivopije:

Edited by Shix