Kinasky Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 Konacno prvi!!!Art Diler hit utorka na 202!Fan club iz Pozarevca je ucinio velike napore i uspeo!!! Quote
Stormlord Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 (edited) Evo i ja sam se nakanio da poslusam demo i mogu reci da jako dobro zvuci.Muzika me vuce na prog rock 80-ih sa prizvukom hard rock-a.Pored pesme Miris Jeseni koji je ocigledan hit izdvojio bih Moj Zivot Si Ti,Ja Sam Tvoj,Duhovi Proslosti i Ona (ciji me pocetak nedovoljivo podseca na Tonem U San od Alogie).Sto se mene tice cista desetka.Samo ovako nastavite momci. Edited September 5, 2007 by Stormlord Quote
Shix Posted September 5, 2007 Author Report Posted September 5, 2007 Evo i ja sam se nakanio da poslusam demo i mogu reci da jako dobro zvuci.Muzika me vuce na prog rock 80-ih sa prizvukom hard rock-a.Pored pesme Miris Jeseni koji je ocigledan hit izdvojio bih Moj Zivot Si Ti,Ja Sam Tvoj,Duhovi Proslosti i Ona (ciji me pocetak nedovoljivo podseca na Tonem U San od Alogie).Sto se mene tice cista desetka.Samo ovako nastavite momci. Puno Hvala! Quote
Shix Posted September 10, 2007 Author Report Posted September 10, 2007 Art Diler nastupa na hitu 202 u Kragujevcu 14.septembra Zanimljivo da ne dolazimo svi zajedno na svirku. Ja direktno iz Petrovca, Marko je vec u KG-u, Velja iz Zajecara i Stole iz BG-a Tezak je nas zivot "muzicara" Quote
Stormlord Posted September 10, 2007 Report Posted September 10, 2007 ma kada ima volje onda nista nije problem Quote
vladream Posted September 10, 2007 Report Posted September 10, 2007 vazno je da cete vi doci, vidimo se u petak!! Quote
Kinasky Posted September 12, 2007 Report Posted September 12, 2007 sta je Dileri zatishje,a? krenuli faxevi?jurite uslov? jbg,neko ne mora da uci...cuo sam da cete svirati u oktobru u SD,koliko je to tacno? Quote
!!!SERAFIM!!! Posted September 12, 2007 Report Posted September 12, 2007 Svaka chast opet ste hit utorka!!! RAzbili ste one celte ko zvechke!! Mi ispali od istih,nije mi jasno kako ali.... Quote
Kinasky Posted September 12, 2007 Report Posted September 12, 2007 (edited) opet???jbt,ja zaboravio da je juce utorak...svaka cast!!! e da,koja pesma je bila? Edited September 12, 2007 by hard homolje Quote
Shix Posted September 12, 2007 Author Report Posted September 12, 2007 opet???jbt,ja zaboravio da je juce utorak...svaka cast!!!e da,koja pesma je bila?Nisam bio u mogucnosti da slusam sinoc, mene je obavestila devojka porukom da smo hit dana ali neznam sa kojom pesmom?Svaka chast opet ste hit utorka!!!Hvala druze! Quote
St. Ilia Stormbringer Posted September 12, 2007 Report Posted September 12, 2007 sta je Dileri zatishje,a? krenuli faxevi?jurite uslov? jbg,neko ne mora da uci...cuo sam da cete svirati u oktobru u SD,koliko je to tacno? Pa skoro da je tacno....jos ne zvanicno, zavisi od ispita i obaveza na faksu, ali postoji mogucnost... Quote
!!!SERAFIM!!! Posted September 13, 2007 Report Posted September 13, 2007 Ma miris jeseni>shta drugo mozhe tako da odvali,kada je pesma apsolutni hit!! Quote
Shix Posted September 14, 2007 Author Report Posted September 14, 2007 Ma miris jeseni>shta drugo mozhe tako da odvali,kada je pesma apsolutni hit!! Marko je uradio jednu energicnu pesmu, probali smo je na prosloj probi i zvuci do jaja. Moje misljenje je da ce biti hit kao "Miris Jeseni". Quote
Shix Posted September 17, 2007 Author Report Posted September 17, 2007 Marko je uradio jednu energicnu pesmu, probali smo je na prosloj probi i zvuci do jaja. Moje misljenje je da ce biti hit kao "Miris Jeseni". Pesma "Miris Jeseni" je sinoc izabrana za hit nedelje. Hvala svima na podrsci, uz vas smo! Quote
Kinasky Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 Bravo majstoriiiii!!! Za neupucene: Art Diler je hit nedelje na 202!!! Svaka cast! Quote
Shix Posted September 18, 2007 Author Report Posted September 18, 2007 Bravo majstoriiiii!!! Za neupucene: Art Diler je hit nedelje na 202!!! Svaka cast! Hvala drugar! Quote
Kinasky Posted September 22, 2007 Report Posted September 22, 2007 Sta je bilo za 29?nista ne pricate ovde. Quote
StoleToTo Posted September 22, 2007 Report Posted September 22, 2007 Artdiler 29. u Knez Mihajlovoj kod filozofskog fakulteta....jos informacija sutra nadam se Quote
Shix Posted September 24, 2007 Author Report Posted September 24, 2007 Konacno u Beogradu. Jedva cekamo tu svirku. Ko jos svira? Quote
!!!SERAFIM!!! Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Mi,Nightfall,verovatno ekipa +,full flavor..... Quote
Shix Posted September 24, 2007 Author Report Posted September 24, 2007 Mi,Nightfall,verovatno ekipa +,full flavor..... Extra! Quote
Kinasky Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Ljudi,sad mi Marko (pevac Dilera) rece da je odlozeno za 6.Neeeee moguuu da veeerujem!!! Quote
Recommended Posts