Buddha Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Souvenirs im i jeste bio poslednji senzacionalan album, na Home-u su vec postali neubedljivi i bledunjavi... verovatno je zbog toga i odlucila da napusti bend. mada se nije nesto osenzacionasila ni svojim solo radovima. Quote
Lunar Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 (edited) Jej! Mada sada mi je zajebana nedelja skolska, cim se malo smiri sitacija sa istim uzecu natanane da preslusam ovo. Pa ono meni je i Home odlichan album, malo mi je trebalo duze da ga svarim ali gledajuci Home prema Aneekinim izmotavanjima ti albumi nemogu da se porede. Sad neznam kakav je ovaj novi ali ako bude dobar ko sto vi momci prichate onda je dokaz da je Aneeki napravila greshku veliku sto je napustila bend. Edited April 1, 2009 by Lunar Quote
Valtiel Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Ovaj novi je bas onako atmosferican, trip-hop, nadostaje mu zestine i to bar malo. Quote
AstralliS Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Sviđa mi se "The West Pole", izdvojio bih "No Bird Call" i "A Constant Run" Slušaće se... Quote
Grobodan Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Ovaj novi je bas onako atmosferican, trip-hop, nadostaje mu zestine i to bar malo. Baci kalendar, nije više 1995., izađoše im još neki albumi posle Mandylion. Quote
Valtiel Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Baci kalendar, nije više 1995., izađoše im još neki albumi posle Mandylion. Da, Nighttime Birds. Quote
amy_mccoy Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Uopste nije lose ovo novo cudo Definitivno drugaciji fazon, ali mi se bas svidja. Nova pevacica ima jako lep glas, uklopljen u celu ovu novu pricu. Mozda nije toliko tipicna kao Anneke, ali iskreno, Anneke se mnogo prenemaze u poslednje vreme, prosto mi je prijala ova promena. Dakle, slusace se... Quote
Defunctus Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Uopste nije lose ovo novo cudo Definitivno drugaciji fazon, ali mi se bas svidja. Nova pevacica ima jako lep glas, uklopljen u celu ovu novu pricu. Mozda nije toliko tipicna kao Anneke, ali iskreno, Anneke se mnogo prenemaze u poslednje vreme, prosto mi je prijala ova promena. Dakle, slusace se... Odlicno receno,potpisujem svaku rijec. Quote
AstralliS Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 Tracklist: 1. Treasure [radio edit] 03:17 2. All You Are [radiot edit] 03:22 3. Pale Traces [alternative Spanish version] 04:46 4. Miniature 06:21 5. City from Above 12:53 Current line-up: Silje Wergeland - Vocals (2009-) (Octavia Sperati) René Rutten - Guitars Marjolein Kooijman - Bass (2004-) Hans Rutten - Drums Frank Boeijen - Keyboards http://rapidshare.com/files/227140826/The_Gathering_mediaportal.ru.rar.html Quote
Feral Ghoul Posted May 29, 2009 Report Posted May 29, 2009 Ovo je sve sem Gothica , mislim , ovo novo Quote
Defunctus Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 evo snimaka sa prvog koncerta sa novom pjevacicom: "Leaves": Quote
Prometheus Posted July 14, 2009 Report Posted July 14, 2009 Jel ima šanse da neko dovede ovaj genijalno super bend u Srbiju?? Trenutno bukiraju turneju za jesen/zimu. Bilo bi lepo ako bi neko nesto organizovao. Moze i mala sala SKC, mada sto se mene tice zasluzuju oni mnogo vece dvorane. Quote
BiserkaB. Posted July 15, 2009 Report Posted July 15, 2009 Novi spot mi je ok baš, a ta pesma mi se sviđa puno. Nisam nešto gotivila taj album, od kada je ova iz Octavie Sperati došla.. Ali ona mi je ok bila u tom bendu, ali za The Gathering sam bila previše konzervativna Tako da mi se sada sviđa za sada najviše ova pesma sa spotom Quote
Defunctus Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Dolaze u Zagreb 1.februara!!! Nemam pojma hoce li u Beograd,ali svejedno ide se u Zg,ako ne bude kod nas. Quote
Lunar Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Jbt. Defunctuse ti idesh cesce u Zagreb na koncerte nego nu BG. Zashta smao mogu da ti zavidim. Quote
Defunctus Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 (edited) ne govori nista,izbjegavam pricati,da se sta ne zabaksuzi. Sta cu kad me od koncerata kod nas nista ne zanima...jbg.Hrvati ubise dobrim koncertima u narednom periodu. btw. evo kako to sad izgleda poslije Anneke: http://www.youtube.com/watch?v=bsPsIXMb2B0 Edited October 22, 2009 by Defunctus Quote
Talvi Posted October 23, 2009 Report Posted October 23, 2009 Drummer Hans Rutten of Dutch/Norwegian rockers THE GATHERING has issued the following update: "And then, suddenly it is there! The 20th anniversary of THE GATHERING. Exactly 20 years ago my brother René and me, together with Bart Smits on vocals, started this band. No strategy, we just wanted to write songs so we could release a rehearsal tape. Lots of people in Oss were playing in bands, and they triggered us to do something for ourselves. "Exactly 20 years ago we biked from our parents house in Oss to a little village called Heesch, were we rented a rehearsal room on a farm, and started writing our first song: 'Anthology In Black'. Great, exciting times. I can remember clearly it was freezing cold in that room in wintertime. I see Bart struggling to get the heater on with matches. Every Sunday morning we biked to that farm, most of the time with a big hangover because of a rough Saturday evening, and started early in the morning writing and playing songs. "A lot of things happened in those 20 years! Good times, bad times, but we always survived. Sometimes we had to struggle our way back and managed to come back stronger than ever. Most of the time we enjoyed playing in this band, seeing a lot of countries, touring all over the world and playing clubs and festivals, making nine studio albums, two DVDs and a lot of EPs, singles (even a small top 50 entrance with 'Strange Machines') and live records, getting to meet some of our fantastic fans.. A lot of positive things to remember! "And now? A party? Well, we will celebrate this with the upcoming live gigs in the Netherlands and a European tour around January/February 2010! The tour will be around three weeks and we are all really looking forward to hitting the road again. There is some sad news in this though as Marjolein can't go with us the first week of this tour due to her daytime job. Luckily she will be there the second and third week. So, who will play bass guitar then? We had only one name in our mind: Hugo Prinsen Geerligs. As many of you know Hugo was with us for 15 years and we were very happy when we asked Hugo and he said yes! Five years have gone and now he will join us and help us out! These gigs will be something special for sure and give our 20th anniversary even more cachet!" Quote
Grobodan Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 Ako nekom treba nova Agua de annique: http://depositfiles.com/files/6w4ine0r5 Inače, album je potop. Neki tralala popić, na šta spade Aneke - za ne poverovati. Nije ni čudo što pravi koncerte sa Danijem iz Anatheme, ne zna se ko je više propao Kao što rekoh, jedini spas joj je da je Devin primi u bend na duže, očigledno luta i ne zna ni sama šta hoće. Quote
Buddha Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 zena sad ima dete i zabole je realno a Danny nije propao, bas naprotiv - summernight horizon je zvucala do jaja i u demo verziji, videcemo kako ce ispasti na albumu to sto je tebe naduvao u intervjuu ne znaci da vise ne ume da pravi dobru muziku Quote
Grobodan Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 Haha, pa ne pričam zbog toga nego na osnovu onog dema sa 3 pesme, sve 3 su užas. Ali 'ajde, videćemo, i ja bih bio prezadovoljan da Anathema izbaci dobar album. A šta, ako imaš dete ne moraš da praviš više dobru muziku? Quote
Buddha Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 ne nego joj to u svakom slucaju vise nije prioritet videces i ti kad budes trudan jednog dana Quote
Grobodan Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 Pa ako joj nije prioritet što izbacuje uopšte albume, neka sedi kući i gaji decu. Volim je i ja kao sestru, ali braniš neodbranjivo Quote
Buddha Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 ma ne branim, i meni je njesra to sto ona sada radi, ali realno otpevala je sve sto je imala na 5-6 do jaja albuma i to je to ovo sto sada radi su neke male tezge eto onako cisto da ostane u kondiciji Quote
Recommended Posts