I AM Your Flesh... Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 (edited) ...If You Come Closer I'll Show You How IT Feels... Edited April 6, 2005 by I AM Your Flesh... Quote
I AM Your Flesh... Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 ************************************************************ Quote
Yebiggah Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 (edited) Tibianac Zajeba me shto ukloni sliku Edited April 18, 2005 by R i d d l e R Quote
Valtiel Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Provalio sam tu aukciju da Anekke prodaje gitaru, ali nemam ja kinte za takve stvari mada bi je rado posedovao (i anekke i gitaru). Quote
aca_nomad Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 Provalio sam tu aukciju da Anekke prodaje gitaru, ali nemam ja kinte za takve stvari mada bi je rado posedovao (i anekke i gitaru). BOLJE DA PRVO NAUCIS DA SVIRAS PA ONDA DA POSEDUJES BILO STA! Quote
Valtiel Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 BOLJE DA PRVO NAUCIS DA SVIRAS PA ONDA DA POSEDUJES BILO STA! Posedovacu ja tvoju krv uskoro, propali metalcu koji se osisao. Quote
Yebiggah Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 Provalio sam tu aukciju da Anekke prodaje gitaru, ali nemam ja kinte za takve stvari mada bi je rado posedovao (i anekke i gitaru). Gitaru uz'i, a za Anneke cesh morati prvo da (me) pitash i naravno necesh je dobiti Quote
Valtiel Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 Gitaru uz'i, a za Anneke cesh morati prvo da (me) pitash i naravno necesh je dobiti Sve treba deliti. Nema vise, moja devojka-tvoja devojka , vec nasa devojka. (mislio sam naravno na anekke- prim.euph.) Quote
Yebiggah Posted May 28, 2005 Report Posted May 28, 2005 (edited) Sve treba deliti. Nema vise, moja devojka-tvoja devojka , vec nasa devojka. (mislio sam naravno na anekke- prim.euph.) A,ne! Onda slobodno uzmi Anneke !! Moja Maza je samo moja Maza !!!!!!!!!!!!!!!! Edited May 28, 2005 by R i d d l e R Quote
amy_mccoy Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 Pre-order the Paradiso live DVD as a limited edition pack at Psychonaut Records and receive your L.E pack before the DVD even hits the stores! The pack contains A Sound Relief 2DVD [bonus DVD contains lots of extra's] + exclusive 2 colour T-Shirt + enlarged signed live photo [format 20x30 cm] from the Paradiso show. Only 2000 limited copies are available. Prize for the pack including package & shipping: 50 euro. This limited edition will not be available at normal record stores! me wants this Quote
Apeiron Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 Da, to je taj momenat o kojem su govorili, kako nisu zadovoljni DVD izdanjima Century medie i iza kojih ne stoje (jer ne predstavljaju ono sto danas bend radi). Zanimljivo, a zanimljiva i cifra. Mada DVDevi, majice... Quote
amy_mccoy Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 2 dvd-a, 2 majice i slike za 50 evra...eh da mi je tih 50 evra Quote
Valtiel Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 Uvek izbace neke dobre stvari kad nemam kintu. Quote
Lara_84 Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 Ishla bi na koncert, kada bi ponovo doshli u Budimpeshtu. Ali, cd-i su tamo jako skupi, mnogo je povoljnije ovde u Mordoru. Mislim da se isplati pazariti samo njihove majce u inostranstvu. Da li je neko kupovao skoro? Quote
Lara_84 Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 Ima malo bendova koje bi zelela da cujem uzivo , ovaj spada u tu grupicu... Za dosta drugih stvari me je proshla zelja Quote
marcoman Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 (edited) E, znaci to stvarno nije puno. Bedak sto stvarno nemam te pare sada Edited May 31, 2005 by marcoman Quote
Yebiggah Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 (edited) Da, to je taj momenat o kojem su govorili, kako nisu zadovoljni DVD izdanjima Century medie i iza kojih ne stoje (jer ne predstavljaju ono sto danas bend radi). A to se reshava na sledeci nachin : "Molim vas,ovaj proizvod nije po nashim stndardima,a ni standardima vashe kompanije. Molim vas da nam spustite cenu ili vratite novac. Hvala." Mada,ne bih se bunio da uzmem sve to za 50 evra,nikako nije mnogo... Edited May 31, 2005 by R i d d l e R Quote
Apeiron Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 (edited) Mislim da se isplati pazariti samo njihove majce u inostranstvu. Da li je neko kupovao skoro? Pazario ja ranije u HR, Mandylion, oko 25eur (nazire se malo na slici u profilu). Edited May 31, 2005 by Apeiron Quote
Valtiel Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 Potrazicu ja majcu za NIGHTTIME BIRDS, ako je nadjem bice zlo. Quote
Lara_84 Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 Pazario ja ranije u HR, Mandylion, oko 25eur (nazire se malo na slici u profilu). koshtao je u mordoru oko 1000, ali nisam imala pare, kmeee Quote
martyr Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Iako je The Gathering pocheo kao doom/death metal bend,napredovali su u vishe atmospheric rock band tokom potonjih 10-tak godina,a u potpunosti su preshli u ove vode nakon dolaska Anneke van Giersbergen u ranim '90 imam im "Almost a dance" "Always" koji su me odushevili i po meni znatno loshiji "Nighttime birds" "if then else" Quote
Agarth Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 Meni je if_then_else njihov najbolji album, IMO. Quote
Valtiel Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 imam "Almost a dance" "Always" koji su me odushevili i po meni znatno loshiji "Nighttime birds" "if then else" Nema sanse. Nighttime birds i Mandylion su najbolji gothic metal albumi ikada. Quote
amy_mccoy Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 i po meni znatno loshiji "Nighttime birds" "if then else" uhhh bre pa to su im ubedljivo najbolji albumi ali, dobro, ukusi se razlikuju Quote
Recommended Posts