FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Nek se samo raspadaju !:)hahahahahahaah Salim se malo ... Quote
Baal Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Eh.. Prvo Aereogramme pa sad ovo. Baš super. Quote
KinSlayer Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 A u picku materinu! Bolje da nisam otvarao jebenu temu! Quote
Valtiel Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Zamalo se ne shlogirah kad videh newsletter od The Gatheringa sa ovom tuznom vescu. Quote
gavrosaurus Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Па, за поверовати је да бенд нема да понуди нешто ново као што је радио до сада и жена иде да ради оно што воли а не оно што мора и оно са чиме више није задовољна. Ценим то, имам трип да је сада још више готивим. Quote
Liquid Diamond Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Na trenutak sam se poradovala što Anneke ima da ponudi nešto novo ali sada, kada su se utisci slegli... ipak mi je neizmerno žao! Čak sam u jednom trenutku, preslušavajući stare radove bila spremna da priznam da je Nighttime birds jednako dobar kao i If Then Else. I dalje ne mogu da verujem... Quote
זאבים Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 owaj benD shta god da uradi, to je dobro. i wiShe od toga. taccka. Quote
Guest dArK_LiZarD Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Neki ljudi beskompromisno gledaju na muziku,na umetnost uopste.Umetnost je dovoljno apstraktna oblast a samim tim uvek tezi ka novinama,novim usmerenjima,idejama...Biti metalac je sasvim normalna stvar ali sustina nije nipodastavati nechiji rad,kritikovati inovacije koje grupa 'The Gathering' svakim novim albumom nudi.Slichno se dogodilo i sa meni omiljenom bendom 'Anathema' chija muzika gotovo fascinira,u sebi sadrzhi svakojake elemente shto samo govori i nivou svesti i kreativnosti i muzichkog obrazovaja.Istrajati na polju muzike zahteva konsantnu progresiju,kako produkcijsku,tako aranzersku,tekstualnu itd...The Gathering zasluzhuju sve pohvale za dosadasnji rad i neverovatne rezultate.Zato je besmisleno polemisati da li je ovaj ili onaj njihov album metalskiji od drugog. Quote
Buddha Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 mozda je otisla iz benda, ali to ne znaci da ne mozemo da joj napravimo najt u pocas' Quote
Liquid Diamond Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Slažem se! Baš sam se pitala da li će se iko setiti da joj organizuje oproštajnu žurku ovde. Zaslužila je. Quote
amy_mccoy Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 pih, od svih bendova, od njih ovo nisam ocekivala... nisam tuzna, samo razocarana. pritom, treba videti sta ce biti sa ostatkom benda, a i tim novim sto se spominje. Quote
Azizam Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 I izašao njen (Anneke) novi album Agua De Annique. Ima pesmu ili dve da su dobre, ostalo me ne privlači ipak toliko. Možda ako ga preslušam još par puta who knows. Quote
Apeiron Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Lep je album mnogo... Opustajuci, prijatan... U stvari, ono sto je uvek i bilo prijatno to je njen glas, ne moze da ne valja, sve i da odluci punk da peva... Mada, nije mi jasno cemu odlazak iz benda, kad je ovaj album u neku ruku logican nastavak Home albuma, to je ta prica... Jebiga, sad da cemo Agua de Annique gledati na binama kod nas, cisto sumnjam, kad se ni The Gathering niko nikad nije setio da dovede... Ja ih gledao na Szigetu i na semi acoustic turneji posle toga, i suze su tekle na sve strane Za fanove otvorenijeg uma, obavezno proverite novi Ayreon album, Anneke peva izmedju ostalih, i naravno, ubedljiva je kao i uvek, predivni su delovi koje je otpevala. Quote
Azizam Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Zato i nije ništa posebno, ako je već otišla u neke solo vode očekivala sam neki drugačiji izraz. Ne logičan nastavak the Gatheringa. Quote
Apeiron Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Ma dobro, ali realno, sta si mogla ocekivati da Anneke peva danas, kad je vec postala i majka, a odavno nije u svetu metala, kao ni sam The Gathering, bar sto se zvuka tice (a i privatno ne slusaju metal, imao sam priliku pricati sa njima). Black metal? Mozda su tu postojali neki drugi problemi, nevezano za to koliko je kome odgovarala muzika koju su kao bend radili... Quote
Azizam Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 (edited) LoL, nisam ja očekivala metal, metal je samo deo lepeze različitih muzičkih pravaca koje volim. Nisam rekla da je album LOŠ, ali da nije ništa novo nije (i čini mi se da se oboje slažemo). Niti sam rekla da ga neću još koji put preslušati, što ti i samo kaže da ne mislim da je đubre, ali da mi ne iskače iz njenog opusa i to je to. Edited December 4, 2007 by Azizam Quote
Apeiron Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Ma, slazemo se, slazemo Ali eto, ja bih rekao da je ovo ipak muzika koja joj najvise lezi, i koju ocigledno voli, i neka joj je sa srecom sta god radila u zivotu Quote
Nightwing Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 I izašao njen (Anneke) novi album Agua De Annique. meni se bas dopada...sve ono sto volim kod The Gatheringa ima nov bend Quote
Grobodan Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Anneke gostuje na novom Moonspellu, mozete cute stvar na njihovom myspace-u Quote
LordHypnos Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Anekke je gostovala u Beogradu. To je mnogo važnije hehe Quote
Grobodan Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Bila juce... I ja se smorih kao zver... Quote
Recommended Posts