darthmoog Posted December 31, 2008 Report Posted December 31, 2008 Koliko posto je u sushtini bitno da bi vam bilo zao sto je otishla iz benda? Quote
azal Posted December 31, 2008 Author Report Posted December 31, 2008 Aneke je dobra jebaljka i ništa više. jel moze za novu godinu da postujes samo na Axel Rudi Pell temi? Quote
Lunar Posted December 31, 2008 Report Posted December 31, 2008 Bash me interesuje kako ce Aneke da zvuchi sa the Giant Squid . xD Quote
זאבים Posted December 31, 2008 Report Posted December 31, 2008 I onda kazete da je Aneke srce benda dok ja kazem da je ona samo jedan lep vokal i nishta vishe. Niko ne kazhe da je ona chinila SRCE benda, wecc swe samo ukazuje na to da swe 'hemijski' pogodne supstance chine dobru meshawinu. Te supstance, same po sebi, jesu dobre, ali u kombinaciji sa drugim, drugacijim supstancama, ne daju podjednake rezultate, istu 'hemiju'. Quote
Bata Trokrilni Posted December 31, 2008 Report Posted December 31, 2008 jel moze za novu godinu da postujes samo na Axel Rudi Pell temi? Grave Digger trenutno nosi palicu. Quote
Zazidar Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 (edited) jako dobar potez je CD Downfall... zapravo, demo snimak albuma almost a dance, na kome je stari pevach. Ne samo da postoji razlika u vokalu, vetj su i textovi drugachiji, zato shto je bash taj chovek pisao textove i onda kada je izashao iz benda oni su morali da napishu nove. Tu su i neke pesme kojih na almost a dance uopshte nema, unreleased... ako nekoga zanima taj album mozhe da me kontaktira na PM Edited January 2, 2009 by wrnj Quote
Apeiron Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 Niko ne kazhe da je ona chinila SRCE benda Kazem ja! jako dobar potez je CD Downfall... Zasto? To kopanje po njihovoj predrevnoj proslosti vise nema nikakvog smisla... To vise nije metal bend. Previse je vremena proslo, a i realno, daleko da je to bas neki revolucionarni album pa da vredi imati ga i u nekim drugim oblicima... Da je u pitanju Mandylion, pa na ovamo, i OK, ali to pre... nema smisla jednostavno, ali dobro, dok hvalis, verovatno ima ljudi kojima to jos uvek znaci nesto... Quote
Buddha Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 (edited) Edited January 16, 2009 by Buddha Quote
Grobodan Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 Agua de Annique - Pure Air 01. The Blower's Daughter (feat. Danny Cavanagh from Anathema) 02. Beautiful One (feat. Niels Geusebroek from Silkstone) 03. Wild Flowers 04. Day after Yesterday (feat. Marike Jager) 05. Come Wander With Me (feat. Kyteman) 06. Valley of the Queens (feat. Arjen Lucassen, Ayreon) 07. To Catch a Thief (feat. John Wetton from King Crimson and Asia) 08. Ironic 09. What's the reason? (feat. Niels Geusebroek) 10. Yalin 11. Somewhere (feat. Sharon den Adel from Within Temptation) 12. Witnesses 13. The Power of Love http://rapidshare.com/files/195108380/anne...09_pure_air.rar Quote
Lunatje Posted February 14, 2009 Report Posted February 14, 2009 Juce je teta anneke nastupala u oosterpoortu, a prekjuce u melkwegu bas je bilo super Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 14, 2009 Report Posted February 14, 2009 Uh blago tebi ...bash uz ovo vreme uzo da se podsetim Mandylionke Quote
זאבים Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 Agua de Annique - Pure Air Volim je ali ovo je dosadno. Quote
Defunctus Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 (edited) Tri nove pjesme na spejsu: http://www.myspace.com/gatheringofficial edit: odlicna je naslovna pjesma. Edited March 12, 2009 by Defunctus Quote
Defunctus Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 ...i link: http://www.megaupload.com/?d=T55NIGBA Quote
Defunctus Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 (edited) Tri nove...96 kbps,sranje,valjda ce uskoro procuriti kvalitetniji bitrejt,odnosno cijeli album... Edited March 12, 2009 by Defunctus Quote
Buddha Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 bas bezveze zvuci ovo novo ko bend koji se trudi da skine the gathering Quote
Apeiron Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 Nisam ni ja zadovoljan, tanko, tanko... Quote
azal Posted March 12, 2009 Author Report Posted March 12, 2009 kurva izgleda kao spoj ove ribe iz cardigans i one bliznakinje iz Pixies/The Breeders + = = karao bih je. Quote
Grobodan Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 Novi album! http://rapidshare.com/files/215804888/TWP_...iaportal.ru.rar Pass:www.mediaportal.ru Quote
Defunctus Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 Preslusao i svidja mi se...trenutno mi Treasure i The Constant Run najbolje. Btw. naletih na ovu recenziju,nije losa: http://www.last.fm/user/burntheweb/journal...t_pole_-_review Quote
Grobodan Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Moram priznati da ovo i nije ako loše na prvo slušanje... Meni je poslednji senzacionalan The Gathering album bio Souvenirs (očekujem sad jedan shitstorm zbog Home-a), na prvih par pesama ovog novog sam bio zgrožen jer mi je Anneke falila, ali kako je odmicao album polako mi je gard popuštao. Doduše, ova nova, posebno u mirnijim momentima, zna da zaliči na nju. Videćemo kako će dalje ići... Quote
Recommended Posts