Koroviev Posted March 1, 2021 Report Share Posted March 1, 2021 Anica: https://filecrypt.co/Container/98388794A9.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted October 8, 2021 Report Share Posted October 8, 2021 Novi album na proleće stiže. Zvaće se Beautiful Distortion. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 14, 2021 Report Share Posted October 14, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted February 13, 2022 Report Share Posted February 13, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted May 31, 2022 Report Share Posted May 31, 2022 Izuzetno je dosadan novi album, kao dosta dosadnija poslednja faza Anatheme. Mislim da ga neću više slušati osim kao background muziku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 2, 2022 Report Share Posted June 2, 2022 Kad već podiže temu, da se oglasim da pičim The Gathering uzduž i popreko ove godine i jako lepa vožnja zasad (upravo napustio programersko odmaralište zvano "if_then_else"). Vožnja krenula sa ćelavim gumama i sa nekim ko je povraćao na zadnjem sedištu (a i u mikrofon), ali onda sunce obasjalo u vidu "Mandylion"-a, apsolutno remek delo. I posle toga, za sad, bez greške. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 2, 2022 Report Share Posted June 2, 2022 Prvi album je super, ima tonu tog naivno sarmantnog istrazivanja tog doba i dosta je bio hrabar u toj eri. Drugi je vec znatno podbacio a najveci krivac je onaj Pasi sa Ali ekspresa na vokalima, nije cudo sto je potrajao samo jedan album u bendu. Mozda bih mogao i da kazem da je najgori ali novi jos nisam cuo a nisam nesto preterano vezan za post Aneke eru pa ne znam ni da odmerim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted June 2, 2022 Report Share Posted June 2, 2022 Od Mandylion do Home je sve bez greske, svaka pesma, eventualno drugi deo Home mi je malo slabiji od prve polovine albuma. Dao sam sansu albumima posle ali nisu me nesto drzali... ima tu par pesama koje su ok ali nista vise od toga, kao da je opao i muzicki kvalitet sa odlaskom Anneke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 3, 2022 Report Share Posted June 3, 2022 ja sam baš nedavno detaljno ispreslušavao Disclosure i skroz mi je dobar album sad, a generalno isto preskačem post-Anneke albume po nekoj inerciji, uvek se iznenadim da i dalje postoje kad vidim da ima novi album, što nije baš fer možda ali eto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 19, 2022 Report Share Posted June 19, 2022 Bas je teska kara banana novi album, nije problem u stilu jer oni taj stil furaju + 20 godina a davao sam i Silje albumima uvek sansu ali ovo je bas predosadno, muzika za zubarske cekaonice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted October 18, 2022 Report Share Posted October 18, 2022 https://www.serbian-metal.org/vesti/30789/anneke-van-giersbergen-za-smp-radujem-se-koncertu-u-srbiji/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted November 10, 2022 Report Share Posted November 10, 2022 Lepo je bilo na Anneke sinoć. Uplašio sam se da će biti skromna poseta jer je tako izgledalo na početku, ali se popunilo malo pri sredini Danilovog nastupa. Anneke je uglavnom svirala pesme sa svog poslednjeg albuma, od the Gathering mislim samo dve (Saturnine i Strange Machines), ali je zato tu bilo tezgaroških klasika od Kate Bush do Mejdena i Ayreon, međutim sve to u njenoj izvedbi zvuči jako pitko i umirujuće, nemam problem sa tim. Anica i dalje zrači nekom sjajnom aurom i pleni sa bine. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted November 10, 2022 Report Share Posted November 10, 2022 Sto rece Haos, samo bih potvrdio. Simpatican koncertic, prijatna atmosfera, drago mi je da sam je video uzivo makar u nekom obliku 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted November 10, 2022 Report Share Posted November 10, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 10, 2022 Report Share Posted November 10, 2022 Da se "tuspasim" ovde i da potvrdim ovo što su Haos i chess napisali 🙂 Baš je opušten i prijatan koncert bio, sa zanimljivom pričom između pjesama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted November 11, 2022 Report Share Posted November 11, 2022 (edited) Edited November 11, 2022 by vudun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts