Nightwing Posted April 27, 2004 Report Share Posted April 27, 2004 Dolaze na Sziget,dolaze na Sziget,dolaze na Sziget,dolaze na Sziget August - 06 - Sziget Festival - Budapest – Hungary Vidimo se tamo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampiria Gothica Posted May 13, 2004 Report Share Posted May 13, 2004 Slazem se! Nego, jel smrshala malo, kad sam je skoro gledao na nekom certu bila je punackija nego obicno!!!? malo je buckasta,kao i inače,ali to nema nikakve veze...divna je! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibianac Posted May 18, 2004 Report Share Posted May 18, 2004 (edited) malo je buckasta,kao i inače,ali to nema nikakve veze...divna je! smrshala, smrshala...ali, ni onako joj nista nije falilo...definitivno jedina devojka koja sa onoliko kg izgleda i vishe nego super Edited May 18, 2004 by Tibianac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted May 22, 2004 Report Share Posted May 22, 2004 malo je buckasta,kao i inače,ali to nema nikakve veze...divna je! Apsolutno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted May 25, 2004 Report Share Posted May 25, 2004 Nabavio sam Sleepy Buildings semi acoustic.Opusteno...Bas mi prija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azizam Posted May 25, 2004 Report Share Posted May 25, 2004 (edited) trenutno *tj. ovih dana* se davim Souvenirs albumom & od prekjuče Superheat-om *liveom* Aneke ima prelep glas, mmmmm Edited May 25, 2004 by Parvati_Veshtica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted May 30, 2004 Report Share Posted May 30, 2004 Набавих и ја ту полуакустичну верзију. Фино, баш фино. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibianac Posted May 31, 2004 Report Share Posted May 31, 2004 Nabavio sam Sleepy Buildings semi acoustic.Opusteno...Bas mi prija kako ga nadje???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted June 1, 2004 Report Share Posted June 1, 2004 Мени послао буразер оригинал диск. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted July 2, 2004 Report Share Posted July 2, 2004 Nabavio sam Sleepy Buildings semi acoustic.Opusteno...Bas mi prija Najzad sam skinuo sa neta..ima na http://mp3spy.ru/ samo morate praviti pauze od 10 min. izmedju 2 downloada... Anyway fantasticno...Neverovatno je koliko se ovaj bend stalno menja.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted July 4, 2004 Report Share Posted July 4, 2004 kako ga nadje???? U jedinom cd shopu herceg novog(koji je fancy do bola).Taj disk ko da je zalutao tamo.Povremeno se moze naci neki biser ali rjetko. Stonegarden semi acoustic verzija je 10x bolja od orginalne verzije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted July 4, 2004 Report Share Posted July 4, 2004 Meni se najvise svidja Saturnine.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 (edited) takodje.. Edited July 8, 2004 by Dolly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 Sta takodje???Svidja ti se Saturnine??? joj kad cujem You don't need to preach you don't have to love me........all the time sav se najezim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 "Meni se najvise svidja Saturnine...." "takodje.. " И мени је та омиљена... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted July 14, 2004 Report Share Posted July 14, 2004 Saturnine rulez... U poslednje vreme se najprzim na On Most Surfaces i Rollercoaster! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted July 16, 2004 Report Share Posted July 16, 2004 Sta mislite o novom Souvenirs? Bas tezak trip.Zasto li se ona deveta pjesma zove jelena?Mozda im je producent to rekao btw to je Zlaja hadzic. Iako su ubacili gomilu elektronike album ima i dalje prepoznatljivu the gathering atmosferu.sto je jedino i ostalo od starog gatheringa.naslovna pjesma je odlicna a dobre su i A Life All Mine i these good people. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted July 16, 2004 Report Share Posted July 16, 2004 Meni je album sjajan ali ja volim sve sto je The Gathering radio... These Good People mi se najvise svidja...Aneke je ..joj...ne znam...andjeo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted July 16, 2004 Report Share Posted July 16, 2004 Sta mislite o novom Souvenirs? Бедак!. Још га нисам набавио. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 Evo i malo detaljnijeg reviewa sa The Gatheringa. Bilo je fenomenalno. Sat i po vremena snaznih emocija i kristalno cistog zvuka. Aneke se pojavila u nekoj old fashion kombinaciji kao da je izasla iz 70-ih, loknaste crvene kosice, na trenutke je neodoljivo podsecala na C.Love. Bila je poprilicno energicna i izgledala veoma nadrogirano; cak je u jednom navratu pocela da broji ljude ispred stagea, kojih je bilo podosta Elem, izbor pesama bio je odlican. Pored par pesama sa najsvezijeg albuma koje nisam ni cuo ranije, svirano je najbolje - Eleanor, Strange Machines, On Most Surfaces, Saturnine, Souvenirs... da bi na kraju na bisu otprashili celih 15 minuta Black Light Districta, uh kako je bilo dobro... Od boljih stvari nisu svirali Nighttime Birds, Rollercoaster, Liberty Bell, When Sun Hits, ali to svakako ne umanjuje odlican utisak koji su ostavili na mene!!!! Inache nepoznata mi je bila crnokosa riba koja im je svirala bas i koja izgleda prilicno slatko . Sve u svemu koncert vredan svake forinte!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitamin K Experience Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 Inache nepoznata mi je bila crnokosa riba koja im je svirala bas i koja izgleda prilicno slatko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 jesi li to skenirao bv, sinak? poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 Inache nepoznata mi je bila crnokosa riba koja im je svirala bas i koja izgleda prilicno slatko . Sve u svemu koncert vredan svake forinte!! OK je basistkinja, super je opustena, pricao sam s njom zadnji put kad sam ih gledao live, ali nije ni do kolena Anneke... a najbolji bend joj - Moloco (ako se tako pise uopste ). Ja nikako da shvatim ponasanje ovog benda... mislim, sviraju totalno mracnu muziku, a svi su preterano veseli i pozitivni. Totalni kontrast. Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 meni je muzika gatheringa potpuno pozitivna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 Ma gde pozitivna? Noviji radovi su idealan soundtrack za iole profesionalnijeg serijskog ubicu. Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts