Kent Posted August 11, 2004 Report Posted August 11, 2004 eto, You Learn About It, npr., toliko je pozitivna da se uvek smesim dok je slusam mnoge njihove pesme veoma pozitivno deluju na mene... Quote
Nightwing Posted August 11, 2004 Report Posted August 11, 2004 Ma gde pozitivna? Noviji radovi su idealan soundtrack za iole profesionalnijeg serijskog ubicu. Poz! Pre ce biti depresivca...zato ih i slusam... Quote
Tatyannahhh Posted August 11, 2004 Report Posted August 11, 2004 ovi moji koji su otisli da gledaju G su se vratili posle pola sata sa svirke jer ih je opako smorilo....ja se nisam ni trudila da odem... Quote
Apeiron Posted August 12, 2004 Report Posted August 12, 2004 ...ja se nisam ni trudila da odem... Uz za ovu izjavu zasluzujes da ti dignem warn na 80%, pa makar to bilo i ilegalno Odlicni su uzivo, predobri, preuvezbani, zvuk savrsen, Anneke predivna... sve naj po tom pitanju. Poz! Quote
Tatyannahhh Posted August 12, 2004 Report Posted August 12, 2004 Uz za ovu izjavu zasluzujes da ti dignem warn na 80%, pa makar to bilo i ilegalno aaaaaaaa nemoj!!!! sta cu kad ih ne volim ali po prici ostalih koji su bili jebi ga nisam ni zalila sto sam ih propustila.....sve je stvar ukusa..... ziv bio!!! Quote
Apeiron Posted August 12, 2004 Report Posted August 12, 2004 Ccc... razmislicu dobro da li ono pivo da ti platim ili ne Anneke je jedinstvena uzivo, glas ima kao andjeo... Ma dosta, vec sam to rekao milion puta Poz! Quote
moonwitch Posted August 12, 2004 Report Posted August 12, 2004 I josh milion ne bi bilo dovoljno.... Uzivo-odlichni..... Quote
^Toza^ Posted August 12, 2004 Report Posted August 12, 2004 Meni su na koncertu bili predivno opustajuci i psihodelicni. (i logicno je da su smorili ljude koji vole brze ritmove...) ... i evo milion i prvi put - devojka ima glas kao andjeo! Quote
Tatyannahhh Posted August 13, 2004 Report Posted August 13, 2004 Ccc... razmislicu dobro da li ono pivo da ti platim ili ne e sad mi je krivo sto ne odoh da vidim sta je to tako specijalno...well,next time Gadget,next time....... Quote
Nightwing Posted August 14, 2004 Report Posted August 14, 2004 ja se nisam ni trudila da odem... Duso ja tebe izgleda uopste ne poznajem... Quote
Tatyannahhh Posted August 15, 2004 Report Posted August 15, 2004 Duso ja tebe izgleda uopste ne poznajem... ajde de... Quote
Nightwing Posted August 15, 2004 Report Posted August 15, 2004 ajde de... Nerezacu ti mp3ku sa sve sleepy buildings da ti promenim misljenje Quote
ajsha69 Posted August 17, 2004 Report Posted August 17, 2004 Hah ... pa delovalo je sad na Szigetu.. ... this way or another she's confusing my sexual orientation.. Quote
Apeiron Posted August 18, 2004 Report Posted August 18, 2004 Dodjavola! (i ne prizivam ovu nasu dragu prijateljicu sa foruma, vec to kazem uopste ). Poz! Quote
ajsha69 Posted August 18, 2004 Report Posted August 18, 2004 Hahah ...... yo!.... ...btw., to make it ''easier'' for you, bila je charobna na Szigetu .... Ja je (svesno ne kazem ih, ostali se ne vide i ne chuju pored nje) gledam drugi put, ovog puta pri mnogo boljoj atmosferi... uživala sam, ježila se,... magichno.. Poz!! Quote
Tibianac Posted August 18, 2004 Report Posted August 18, 2004 aaaaaaaa nemoj!!!! sta cu kad ih ne volim ali po prici ostalih koji su bili jebi ga nisam ni zalila sto sam ih propustila.....sve je stvar ukusa..... ziv bio!!! Quote
Tatyannahhh Posted August 20, 2004 Report Posted August 20, 2004 @ Apeiron slusala sam juce ovu cenjenu grupu i ajde ok su ali kad si u bedaku...posto sam i bila u bedaku leglo je savrseno.... ne mrstite mi se ljudi Quote
Apeiron Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 ...btw., to make it ''easier'' for you, bila je charobna na Szigetu .... Ja je (svesno ne kazem ih, ostali se ne vide i ne chuju pored nje) gledam drugi put, ovog puta pri mnogo boljoj atmosferi... uživala sam, ježila se,... magichno.. Poz!! Da, da, i ja sam ih/je gledao dva puta, i oba puta pricao sa njom neko vreme. Na Szigetu pre par godina jedini ja sam izrazio zelju ka razgovoru sa njom, dok su cenjeni pozeri sa svih strana hvatali samo Tarju Drugi put, vec je bilo lakse, ispricali smo se, i devojka je carobna po svim pitanjima, i uopste nije ufurana. Posve normalna osoba, kao da je znas milion godina. To mi je i povecalo ljubav ka ovom bendu. Poz! Quote
ajsha69 Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 Da, da, i ja sam ih/je gledao dva puta, i oba puta pricao sa njom neko vreme. Na Szigetu pre par godina jedini ja sam izrazio zelju ka razgovoru sa njom, dok su cenjeni pozeri sa svih strana hvatali samo Tarju Tarju .....huh.... This world is going straight to hell, I'm telling you! Great choice, bro!!! Respect E pa te godine na Szigetu su svirali na Mainstage-u po danu..... to je ubilo atmosferu, bar meni, koja ih inache ne slusham, pa ne mogu da se obradujem sad nekoj pesmi ili tako neshto.... ali ove godine cert je bio na Metalstage-u, po mraku, pod shat(o)rom, onako mrachno, zadimljeno, 'klubski', teshko, masno, prljavo, sporo, ona u crvenoj barshunastoj haljini, usmereno svetlo, glas probija mrak, smiraj szigetovskog dana, ti onako oshamucen...... huh.... ...... Quote
Apeiron Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 Tarju .....huh.... This world is going straight to hell, I'm telling you! Great choice, bro!!! Respect E pa te godine na Szigetu su svirali na Mainstage-u po danu..... to je ubilo atmosferu, bar meni, koja ih inache ne slusham, pa ne mogu da se obradujem sad nekoj pesmi ili tako neshto.... ali ove godine cert je bio na Metalstage-u, po mraku, pod shat(o)rom, onako mrachno, zadimljeno, 'klubski', teshko, masno, prljavo, sporo, ona u crvenoj barshunastoj haljini, usmereno svetlo, glas probija mrak, smiraj szigetovskog dana, ti onako oshamucen...... huh.... ...... Kakav jak opis!!! Mogla bi ti da razmislis da pocnes da pises za neki casopis, mag/zine... Da, tada jeste bio dan, ali su super svirali. Odlican izbor pesama. Dok sad, na Sleepy Buildings turneji, bio sam na pola metra udaljen od njih/nje, fantasticna atmosfera, zvuk, glas.. Anneke je svetlosnim godinama pojava ispred Tarje, ne moze to da se poredi, dobro je da nas ima koji to znamo Pozdrav! Quote
kliNac u sjeNci Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 Hm... I meni Aneke djeluje nekako bas cool i opusteno, neuobrazeno. Al dobro, takav je tip. Pa jebote, kad se na bini pojavila u trenerci sa bijeleim straftama sa strane, mislim da je u pitanju adidas trenerka?? A zasto je milion svjetlosnih godina ispred Tarje? Mislis, kao Tarja izigrava neku uvezanu uobrazenu gospodju? Meni takav tip vise prija... Al dobro, razliciti su ukusi. Quote
Recommended Posts