Dani Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 Nabavila sam "Mandylion" i nije lose uopste... vokal je dobar, al' nista preterano... ne leze mi nesto u poslednje vreme zenski vokali (znaju smoriti brzo), odlusam par pesama i to je to. Quote
Lastsmiler Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 Moguce je da ti se sad tako cini, ali iz one perspektive je to bila skoro revolucija. Ja sam slusao vec 3rd And the Mortal, ali sa the Gatheringom sam ozbiljnije poceo da 'proucavam' zene u metalu. Quote
Apeiron Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 Nabavila sam "Mandylion" i nije lose uopste... vokal je dobar, al' nista preterano... ne leze mi nesto u poslednje vreme zenski vokali (znaju smoriti brzo), odlusam par pesama i to je to. Ajoj.... To je trebalo da nabavis pre bar 6 godina, pa tad da vidis kako je to zvucalo. Jedan od najboljih albuma, ne samo benda, nego i zanra. Poz! Quote
marcoman Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 (edited) ma meni to i sada zvuci mega dobro, a kamoli pre 5-6 godina uzasno dobar album Edited February 26, 2005 by marcoman Quote
Apeiron Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 ma meni to i sada zvuci mega dobro, a kamoli pre 5-6 godina uzasno dobar album To sam i mislio pri pisanju prethodne poruke Poz! Quote
Dani Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 Ajoj.... To je trebalo da nabavis pre bar 6 godina, pa tad da vidis kako je to zvucalo. Jedan od najboljih albuma, ne samo benda, nego i zanra. Poz! Sto jauces? Verovatno me nije zanimalo... i za tako nesto uvek ima vremena. Quote
Valtiel Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 RANI THE GATHERING JE PERFEKCIJA ALI OD KAKO SU POCELI DA UBACUJU ELEKTRONIKU POSTALI SU OCAJNI , CAK NISU NI METAL VISE I MENI JE VEOMA ZAO ZBOG TOGA. Quote
DollyTheBitch Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 RANI THE GATHERING JE PERFEKCIJA ALI OD KAKO SU POCELI DA UBACUJU ELEKTRONIKU POSTALI SU OCAJNI , CAK NISU NI METAL VISE I MENI JE VEOMA ZAO ZBOG TOGA. Po meni, nisu oni metal nikad ni bili, no to je sve stvar toga sa koje strane nesto posmatras... Ne zelim da raspravljam o tome... A sta ti decko imas toliko protiv elektronike? Prvo Floydi su tehno, pa onda sad ovo... Bilo bi vise nego dosadno da jedan tako dobar bend kao sto je The Gathering zvuci uvek isto... Jednako mi se svidja ono sto su na pocetku radili koliko i ovo poslednje sto su izdali, hocu raci - volim sve sto su ikada napravili i svaka dobra promena je uvek dobrodosla. Quote
tovar Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 njihova elektronika je vise nego svarljiva, iz prostog razloga sto je ambientalna, emotivna i ima skrooz jazzy drajv. meni je how to measure a planet apsolutno premocan album. sto se metala tice, bili su doom/atmo-emo metal, sada su u nekom emo rock tripu. i znajuci njih, nece ih elektronika progutati kao theatre of tragedy. Quote
Courtney Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 njihova elektronika je vise nego svarljiva, iz prostog razloga sto je ambientalna, emotivna i ima skrooz jazzy drajv. meni je how to measure a planet apsolutno premocan album. sto se metala tice, bili su doom/atmo-emo metal, sada su u nekom emo rock tripu. i znajuci njih, nece ih elektronika progutati kao theatre of tragedy. Quote
Apeiron Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Nista ne fali ToT elektronici, sto se mene tice Poz! Quote
Yebiggah Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 (edited) RANI THE GATHERING JE PERFEKCIJA ALI OD KAKO SU POCELI DA UBACUJU ELEKTRONIKU POSTALI SU OCAJNI , CAK NISU NI METAL VISE I MENI JE VEOMA ZAO ZBOG TOGA. e,svashta... Pa sta ako vise nisu metal? Secam se kada me je neko ponudio da preslusam neki album pre Anneke,nisam izdrzao ni pola pesme,a saaaaaaaaaadaaaaaaaaaaa... Savrsheno,BRE!!!!! Uostalom,reci mi SAMO JEDAN JEDINI band koji se uopshte nije promenio,osim ACDC,ciji ce unuci svirati identicne stvari? hehehehehe... Edited March 11, 2005 by R i d d l e R Quote
marcoman Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 ok, nemojmo samo zagadjivati gathering temu sa nekim raspalim ac/dc dedama od kojih pizdim mene je davno, davno napustila faza u kojoj nisam podnosio elektroniku, sada sam dosta tolerantniji naravno ne za sve forme i za trpanje gde treba i ne treba, al' ovo sto radi The Gathering je savrseno Quote
Yebiggah Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 ok, nemojmo samo zagadjivati gathering temu sa nekim raspalim ac/dc dedama od kojih pizdim mene je davno, davno napustila faza u kojoj nisam podnosio elektroniku, sada sam dosta tolerantniji naravno ne za sve forme i za trpanje gde treba i ne treba, al' ovo sto radi The Gathering je savrseno Support for that... ACDC sucksssssssssssss... Quote
Nora Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 ma meni to i sada zvuci mega dobro, a kamoli pre 5-6 godina uzasno dobar album album izashao josh 95. ...ali, dobro...nikad nije kasno Quote
marcoman Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 (edited) znam da je tada izasao, prati malo pitanja i odgovore, to je konstatacija na "trebalo je cuti pre 5 ili 6 god." dodacu, trebalo je cuti pre 1o god, ok ;)mada sam ih ja cuo negde 2-3 god kasnije, al' zar je sve to uopste bitno... Edited March 11, 2005 by marcoman Quote
Nora Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 znam da je tada izasao, prati malo pitanja i odgovore, to je konstatacija na "trebalo je cuti pre 5 ili 6 god." dodacu, trebalo je cuti pre 1o god, ok ;)mada sam ih ja cuo negde 2-3 god kasnije, al' zar je sve to uopste bitno... ni ja ne rekoh da je neko rekao da je izashao pre 5-6 godina...tako da... Quote
Valtiel Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 Po meni, nisu oni metal nikad ni bili, no to je sve stvar toga sa koje strane nesto posmatras... Ne zelim da raspravljam o tome... A sta ti decko imas toliko protiv elektronike? Prvo Floydi su tehno, pa onda sad ovo... Bilo bi vise nego dosadno da jedan tako dobar bend kao sto je The Gathering zvuci uvek isto... Jednako mi se svidja ono sto su na pocetku radili koliko i ovo poslednje sto su izdali, hocu raci - volim sve sto su ikada napravili i svaka dobra promena je uvek dobrodosla. Ok , nemam ja nista protiv elektronike ali imam protiv Floyda. A ti Dolly nemoj da mi popujes oko The Gathering-a jer ih slusam od svoje 10-te godine a imam 19. Mom srcu je sigurno prikladiji " Nighttime Birds " od recimo turbo\disco\dance remiksa pesme " Monsters " sa novog EP-a. To mene boli kod njih a ne elektronika. HAIL TO THE GATHERING !!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
DollyTheBitch Posted March 18, 2005 Report Posted March 18, 2005 (edited) A ti Dolly nemoj da mi popujes oko The Gathering-a jer ih slusam od svoje 10-te godine a imam 19. Mom srcu je sigurno prikladiji " Nighttime Birds " od recimo turbo\disco\dance remiksa pesme " Monsters " sa novog EP-a. To mene boli kod njih a ne elektronika. To je opet samo tvoje vrlo subjektivno i meni potpuno nebitno misljenje, ti onda i narednih 9 ili 999 godina slusaj samo Nighttime Birds i uzivaj, pa te nista nece boleti!! Poz!! Edited March 18, 2005 by DollyTheBitch Quote
Apeiron Posted March 18, 2005 Report Posted March 18, 2005 To je opet samo tvoje vrlo subjektivno i meni potpuno nebitno misljenje, ti onda i narednih 9 ili 999 godina slusaj samo Nighttime Birds i uzivaj, pa te nista nece boleti!! Poz!! Nighttime Birds je neprikosnoveni kult, na to ne treba gubiti vreme. Ali sto je jos bolje - meni npr. Monsters u svim verzijama sa onog EPa zvuci odlicno Pogotovo nakon gledanja benda uzivo kad to izvodi! Poz! Quote
Tibianac Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 (edited) nighttime birds???? ma, daaaaaj mandylion i black light district!!! no, dobro...ukusi su razlichiti Edited March 19, 2005 by Tibianac Quote
Kent Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 Nighttime Birds je neprikosnoveni kult, na to ne treba gubiti vreme. Ali sto je jos bolje - meni npr. Monsters u svim verzijama sa onog EPa zvuci odlicno Pogotovo nakon gledanja benda uzivo kad to izvodi! Poz! Sisoje, je l' bi opet dao 3/10 kad bi recenzirao Souvenirs 9/10 i dalje Quote
Recommended Posts