Svarozic Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 Po meni se Fenriz toliko proserava da ni ne zna sta prica, sam je rekao 'I say a lot' kad bi drzao isti radikalni stav (ma koliko besmislen) neko duze vreme, onda da ga shvatis ozbiljno. Ovako ih menja ko carape i ne zna se koji stav mu je extremniji. Jedino mi se svidja sto je rekao da ne znaju da sviraju niti zele da nauce, alal vera majstore Quote
The Watchtower Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 DARKTHRONE's New Single Enters Norwegian Chart At No. 11! Quote
Grobodan Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 Zanimljiv podatak.Pitam se kako se sad Fenriz i Nocturno,stari mizantropi,osecaju? Quote
Svarozic Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 Broje keshinu i psuju sudbu kletu Quote
Grobodan Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Jel preslusa neko jebeni album?Citam recenzija,kao i za singl - totalno oprecna misljenja na sve strane. Quote
Frankenchrist Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 Ja imam samo 5 pesama, od kojih su dve sa Epa, sta znam, nije lose, ali sacekacu da skinem sve za neke vece komentare. Quote
Frankenchrist Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 HARSH!!! Album je sirovina i to teska haha!! HELLHAMMER/MOTORHEAD/DARKTHRONE mix. Znaci definitvno neocekivano izdanje, ali vrlo zadovoljavajuce, sto se mene tice. Zadnje tri pesme mi nisu bas najbolje legle, ali ovo pisem tek posle prvog slusanja, a i malo sam umoran, tako da ima vremena i za njih. U principu, ono sto sam napisao za Too Old Too Cold EP vazi i za ovaj album. Ovo izdanje je definitivno vise old school nego bilo koje izdanje Darkthronea. Nema zakucavanja na bubnju, odlicni vokali, jedina mana na albumu su neki spori pasazi u pesmama, kojih ima poprilicno, ali nista preterano dosadno ni smorno. Pesme koje bi izdvojio su definitivno Too Old Too Cold, Atoming Coming, Underdogs And Overlords i Whiskey Funeral, ali ni ostale ne zaostaju puno. Album koji sigurno nije na prvu loptu, ali ce definitvno biti podeljenih misljenja, ili cete ga pljuvati na sav glas, ili cete ga obozavati. Ne znam sta da kazem, moram da ga preslusam jos koji put, album je vrlo ineteresantan i pomalo neocekivan za mene licno. Quote
Baja Car Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 Novi album ubija! Verovatno najbolji koji su napisali jos od Ravishing Grimness! Svaka cast! True kings of Black Metal! Quote
MEDIEVAL Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 Moram da nabavim,bas me zanima kakav je Quote
Frankenchrist Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 Znaci sto ga vise slusam to je bolji, sinoc ga nisam gasio jedno 3 sata! Quote
Grobodan Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Fuck yeah,album rastura!!! Najbolji jos od Ravishing Grimness! Tacno je sto ste rekli,nije melodican kao THunger recimo,ako bih ga uporedjivao lici na Panzerfaust(ima i onih doomicnih delova kao na tom albumu),sirovincina,bre!!!! Ugly as my hairy ass!!Lici malo na Hellhammer,mada mi dosta vuce i na crust punk bendove,cist izvorni BM zvuk,ne znam...veoma sam zadovoljan. Quote
wild cat Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 hmm.. preserava? ajde to malo objasni pobliže..jer svei se oni preseravaju stavom "ja sam tru(L)" Quote
Narsil Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 e ajde sad lepo ko se bavi rezanjem i razmenama da mi nareze album ili da mi da link da skinem....posto nemam pare da ga kupujem...ako uopste ima u mordoru!!!! Quote
Grobodan Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 Pa,obrati se Soliju(Solicitor),od njega nema boljeg za te stvari. Quote
wild cat Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 (edited) imam sve..najdraži Under A Funeral Moon, pjesma: Natassja In Eternal Sleep. objašnjenje još nisam dobila Edited March 7, 2006 by wild cat Quote
wild cat Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 (edited) netko je napisao da se preseravaju pa me zanima po čemu su to oni originalniji u tome..svi se preseravaju Edited March 8, 2006 by wild cat Quote
SableTroll Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 volim ovaj tzv "primitivni black metal" Quote
wild cat Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 volim ovaj tzv "primitivni black metal" bogati šesT , 2 riffa nisu primitivna ako su dobro ukomponirana. ti si primitivan bokte,e Quote
Tower... Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Mozda nisu primitivni, al' su minimalcina. Quote
Darken Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 e ajde sad lepo ko se bavi rezanjem i razmenama da mi nareze album ili da mi da link da skinem....posto nemam pare da ga kupujem...ako uopste ima u mordoru!!!! Ео болан линк ак неком треба Дарктрон - Д калт из алајв 2006 пасворд - 666wicked666.co.nr Quote
Darken Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Заборавих, ево и линк за спот - Too Old Too Cold Darkthrone - Too Old Too Cold password: www.metal-discharge.prv.pl Quote
Recommended Posts