wild cat Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 BOlje da zive zdravim zivotom, nego da sede celog zivota u studiju, lickaju produkciju, i sviraju kinder metal rješavala sam neki test..i ispalo je da bi se naj uklopila u Darkthrone.. zašto ih nazivaš kinder metlom? ..pa cijeli under a f.m. je ..kompleksan.. Natassja in e.s. je prejebeno tužna pjesma.. Quote
StarbreakeR Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 Nije bre kinder nego Kinder-Garden Metal...nemoj da mesas kad vec hoces da kenjas zašto ih nazivaš kinder metlom? Misli bre on na Gamma Ray... Nego daj i nama taj test Quote
Feniks . Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Ha, ja ceo dan slusam Under t.f. moon album, jako dobro Nego, cujem da su izdali novi album, kakav je? Quote
Grobodan Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 komentarisali smo par strana unazad...dosta punky i dosta dobro Quote
Feniks . Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Hvala, valjda cu i ja to nabaviti uskoro. Quote
Darken Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Hvala, valjda cu i ja to nabaviti uskoro. Pa imas link za download na nekoj od prethodnih stranica. ako link jos uvek radi. Quote
Feniks . Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Hvala Boro Ne da mi se skidati, nabavicu ja to. Quote
Black desire Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 Ma novi album je bre fantastican!!! Quote
Feniks . Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 Nadam se da si u pravu. Mislim da ce oni uvek ostati dosledni i da nece praviti sranje albume. Quote
Black desire Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Sta god Darkthrone bude izdao, to ce biti dobro, jer ne prate trendove.. ..nego rade ono sto im u tom trenutku odgovora, i bas ih briga dal se to nekome svidja ili ne. Za sad su im svi albumi odlicni, i nadam se da ce tako i da nastave... Quote
Feniks . Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Sta god Darkthrone bude izdao, to ce biti dobro, jer ne prate trendove.. ..nego rade ono sto im u tom trenutku odgovora, i bas ih briga dal se to nekome svidja ili ne. Za sad su im svi albumi odlicni, i nadam se da ce tako i da nastave... U potpunosti se slazem. Quote
+Abigail+ Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 The Cult Is Alive je genijalno djelo, rn'r upakovan u prepoznatljivi Darkthrone stil. EP me, prvenstveno, prijatno iznenadio, nakon vise slusanja-odusevio. I taman kada sam pomislila da dalje ne moze, preslusam komplet album. Bez ikakvog razocarenja, bez ikakve greske, odsviran i uradjen onako kako samo Fenriz i Culto znaju. "YOU CALL YOUR METAL BLACK?!" Quote
Baja Car Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 I ja sam taj EP uzeo na originalu i moram priznati da je neslusljiv na slusalicama jer je Nocturnov glas tako stavljen u prvi plan da unistava eustahijevu trubu i zvucne nerve da je to strasno. Takodje moram priznati da mi se vise svidja Graveyard Slut kako je Fenriz otpevao na albumu nego Nocturno na EP-u. Quote
+Abigail+ Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Darkthrone me nikada niti jednim svojim ostvarenjem nije razocarao. A do novog cemo jos cekati...tek nedavno je izdat '..Cult' Quote
Frankenchrist Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Treba uzeti u obzir da oni ne sviraju uzivo, tako da ce novi album vrlo brzo izaci, ako uporedimo sa periodom izmedju albuma drugih bendova. Quote
Black desire Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Bas bi bilo super da urade i nesto uzivo! Quote
+Abigail+ Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Evo ovo iskopah s jedne stranice. Jeste-iz 2005. je, jeste-album se odavno 'vrti' u nasim playerima, ali nije na odmet procitati ako nemate kako pametnije utrositi vrijeme. Culto [2005.] o tada nastajucem zivucem kultu : http://www.nocturnalcult.com/Darkthrone2005.htm Quote
Knjaz_Ovoga_Sveta Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 "The Cult Is Alive" jeste uistinu "a rock without a rolling", ali me oni tako loze na to da to nije istina!! Whiskey Funeral!!!! Quote
Recommended Posts