-Mare Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Jos imas i 1111 postova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 nemate vi pojma,najbolje vristi kokoska koju silujes a treba da snese jaje.to je iskonski duh ledenog black metala 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lvcifer's friend Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Ja sam metalac, a ne blacker. Ako cemo iskreno, vise volim Death nego Black metal. Nisam hteo da dokazujem koje veci metalac, jer me za to apsolutno zabole. Rekao sam to jer je pricao o necemu o cemu nema pojma. On zna otkad metal i BM za mene pocinju i otkad ja to slusam..I know who I am. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 ti naravno imas pojma jer si bathory slusao u prvom osnovne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lvcifer's friend Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 ti naravno imas pojma jer si bathory slusao u prvom osnovne. Ma, jok..vec zato sto volim pitu sa krompirom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 i krompir se koristi u black metalu.kad se previse deres i dobijes temperaturu stavis da izvuce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Ma, jok..vec zato sto volim pitu sa krompirom. Al' te je zajebao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lvcifer's friend Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 i krompir se koristi u black metalu.kad se previse deres i dobijes temperaturu stavis da izvuce Vidis..od vas covek moze nesto i da nauci. Ma, to ti je...Lord of metal..nema sta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 isto tako neko misli da recimo satyricon skrnavi diskografiju skorasnjim albumima i imidzom,ali ti ne kazes da su oni trebali da raspuste bend. Da je Satyricon završio priču 1997, a onda Satyr i Frost osnovali novi bend i izbacili sve ovo što su uradili od Rebela naovamo, to bi mi bio omiljeni bend verovatno, bez premca. Takođe, Darkthrone nema pravo da bude u fazonu "boli nas kurac za fanove", jer su oni ti koji kupuju njihove albume. Prosto nije fer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Ja fan zadovoljan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Sklanjaj sliku iz potpisa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Takođe, Darkthrone nema pravo da bude u fazonu "boli nas kurac za fanove", jer su oni ti koji kupuju njihove albume. Prosto nije fer. svaka roba ima svog kupca i nece oni sigurno zarad jednog broja fanova da snimaju ono u cemu se u datom trenutku ne vide.ipak postoje i oni kojima su u redu oba nacina,a i onih koji,kao u ovom slucaju,traze dlaku u jajetu. previse ulazete emocija u bendove koje volite da slusate,pa vam je posle krivo kad su NEfer prema vama fanovima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadsy Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 (edited) Da je Satyricon završio priču 1997, a onda Satyr i Frost osnovali novi bend i izbacili sve ovo što su uradili od Rebela naovamo, to bi mi bio omiljeni bend verovatno, bez premca. Takođe, Darkthrone nema pravo da bude u fazonu "boli nas kurac za fanove", jer su oni ti koji kupuju njihove albume. Prosto nije fer. Pravi fanovi Darkthrone-a ne kupuju njihove albume. Eventualno ih skidaju sa neta, ako su na dial-up. Inace, nije to stav "ko vas jebe fanovi". Likovi rade muziku kako hoce, pa ko voli, nek izvoli. Bez kompromisa Edited November 29, 2008 by deadsy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 I to što kažeš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Ama kome se slusa slusace, kome ne nece i kraj price Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Nisam neki pretereni UH fan, ali me odushevi Fenriz sa ovime :] Plus, ja sam u dva zadnja DT albuma uzivao vishe nego u bilo kom prethodnom njihovom izdanju..dobro, osim mozda "ASJ"...i nikada necu skapirati opsednutost Transilvanijan Hangerom" i tim periodom uopste..ali ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Nisam neki pretereni UH fan, ali me odushevi Fenriz sa ovime :] Plus, ja sam u dva zadnja DT albuma uzivao vishe nego u bilo kom prethodnom njihovom izdanju..dobro, osim mozda "ASJ"...i nikada necu skapirati opsednutost Transilvanijan Hangerom" i tim periodom uopste..ali ok. Ma preslusaj Blaze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadsy Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Blaze je moj omiljeni album od DT. Onda ide Transilvanin, pa Total Death, i na kraju Under. Obozavam i ostatak diskografije, ali ova 4 su mi neprocjenjivi. Kakav car, do 6-e godine nije imao drugova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 Stigao mi DT intervju. Necu pogresiti ako kazem da je ovo jedan od naj KULT INTERVJUA ikad!!!! Jebem ti sunce, kakvi odgovori!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadomator Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 (edited) Nisam neki pretereni UH fan, ali me odushevi Fenriz sa ovime :] Plus, ja sam u dva zadnja DT albuma uzivao vishe nego u bilo kom prethodnom njihovom izdanju..dobro, osim mozda "ASJ"...i nikada necu skapirati opsednutost Transilvanijan Hangerom" i tim periodom uopste..ali ok. Why? TH je prekretnica, album koji je definisao norveski BM, strukturalno najsavrsenije djelo iz trilogijske epohe. Niko nije uspio minimalizam dovesti do savrsenstva kao oni, oblikovati i zaokruziti 'treci' riff koji je uvijek nedostajao Gorgorothu, Immortalu, Satyriconu. Edited December 2, 2008 by Sadomator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadsy Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 Stigao mi DT intervju. Necu pogresiti ako kazem da je ovo jedan od naj KULT INTERVJUA ikad!!!! Jebem ti sunce, kakvi odgovori!!!! Davaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 3, 2008 Report Share Posted December 3, 2008 (edited) Kad gazda okaci. ajd evo par odsecaka, cisto mastu da vam zagolicam the phrase "true norwegian black metal" i gave away to Infernus of Gorgoroth at the time, i hadn't made a song in that style in many many years anyway these days we are making REAL metal, while the 90s stuff we did was mostly 80s inspired, it attracted pompous people. and i guess it was because in early 90s we were very pompous here in norway. otherwise it wouldn't have become legendary. but it soon turned to shit, after 94 it had lost much of it's original meaning to me Ne smem vise, verujte da je do jaja, jedva cekam da ga podelim sa svetom. Edited December 3, 2008 by Grobodan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lvcifer's friend Posted December 3, 2008 Report Share Posted December 3, 2008 (edited) 'Ajde nek' se jos poseru na stare fanove i nek' im kazu da su budale zato sto su ih ranije slusali... Edited December 3, 2008 by Lvcifer's friend Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted December 3, 2008 Report Share Posted December 3, 2008 (edited) Pravo i govoriš. Ako je ovo što Darkthrone sada radi "real metal", onda ja i ne slušam metal... Edited December 3, 2008 by Gojko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted December 3, 2008 Report Share Posted December 3, 2008 Pravo i govoriš. Ako je ovo što Darkthrone sada radi "real metal", onda ja i ne slušam metal... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts