Demonic_Alliance Posted June 7, 2003 Report Share Posted June 7, 2003 E shteta... Ma ja sam nesto razmisljao da osnujemo humanitarnu hriscansku organizaciju koja bi skupljala i slala pomoc Fenrizu, da ima cime da plati studio. Mada, ajde sad, u poslednje vreme (tj poslednjih par albuma) vidim da je ipak platio taj studio, pa ga nisu (mnogo) zajebali. Mozda mu je kapnula neka kinta od neke norveske dobrotvorne crkvene organizacije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted June 8, 2003 Report Share Posted June 8, 2003 DarkThrone-ovci su poceli da rade na novom albumu, dve pesme su vec gotove a album se zove SARDONIC WRATH. http://www.darkthrone.no/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turin Posted June 8, 2003 Report Share Posted June 8, 2003 I jos ako imas u vidu da su oni muziku pravili na onaj nacin na koji su je oni osjecali a ne da bi se svidjala indijancu i jos po nekim likovima onda dodjes do zakljucka zasto je to tako zvucalo. Sad objasni ljudima da Fenriz & Nocturno Culto uopste nijesu citali recenzije i kriticke osvrte na sopstvene albume jer im jednostavno nije stalo do toga sta bilo ko drugi misli. Takva muzika je izraz individualizma jer je formirana na osnovu licnog vidjenja muzicke expresije. Isto tako im objasni da i jedan i drugi slusaju techno (a izuzetno, po njihovog prici gotovo nikad black) sto samo doprinosi njihovoj originalnosti. Pitanje je kada ce to neki shvatiti. kad sam JA prvi to pomenuo (za techno), sve hardcore blekercine me ispljuvase. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted June 8, 2003 Report Share Posted June 8, 2003 DarkThrone-ovci su poceli da rade na novom albumu, dve pesme su vec gotove a album se zove SARDONIC WRATH.http://www.darkthrone.no/ Kad prije ja još nisam ni Hate Them preslušao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miu?! Posted June 8, 2003 Author Report Share Posted June 8, 2003 I jos ako imas u vidu da su oni muziku pravili na onaj nacin na koji su je oni osjecali a ne da bi se svidjala indijancu i jos po nekim likovima onda dodjes do zakljucka zasto je to tako zvucalo. Sad objasni ljudima da Fenriz & Nocturno Culto uopste nijesu citali recenzije i kriticke osvrte na sopstvene albume jer im jednostavno nije stalo do toga sta bilo ko drugi misli. Takva muzika je izraz individualizma jer je formirana na osnovu licnog vidjenja muzicke expresije. Isto tako im objasni da i jedan i drugi slusaju techno (a izuzetno, po njihovog prici gotovo nikad black) sto samo doprinosi njihovoj originalnosti. Pitanje je kada ce to neki shvatiti. kad sam JA prvi to pomenuo (za techno), sve hardcore blekercine me ispljuvase. Sto se mene tice, to nema nikakve veze. Mogu da slusaju i pop,samo neka prave muziku kakvu prave. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted June 8, 2003 Report Share Posted June 8, 2003 DarkThrone-ovci su poceli da rade na novom albumu, dve pesme su vec gotove a album se zove SARDONIC WRATH.http://www.darkthrone.no/ Kad prije ja još nisam ni Hate Them preslušao! Ja Hate Them nisam ni nabavio, a ne preslusao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonic_Alliance Posted June 9, 2003 Report Share Posted June 9, 2003 Ja ne znam ni sta je taj Hate Them, a ni Darkthrone!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted June 9, 2003 Report Share Posted June 9, 2003 Ja ne znam ni ako se zovem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted June 9, 2003 Report Share Posted June 9, 2003 Gde sam ja??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonic_Alliance Posted June 10, 2003 Report Share Posted June 10, 2003 (ovo je jace od mene) A, ko si ti uopste??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted June 10, 2003 Report Share Posted June 10, 2003 I o cemu ni ovdje stvarno govorimo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted June 10, 2003 Report Share Posted June 10, 2003 Sta pricas ti :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branislav Stankovic Posted June 11, 2003 Report Share Posted June 11, 2003 Bez glupih postova, molim....Vratite se na temu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turin Posted June 12, 2003 Report Share Posted June 12, 2003 tema je novi album kultnih norveskih demona, samo za iskrene poklonike crnog metala, ne propustite sansu koja se pruza samo jednom u zivotu - iskusite SARDONIC WRATH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted June 13, 2003 Report Share Posted June 13, 2003 DarkThrone su bash super!Samo shto im je produkcija na starim albumima KRSH! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Burzum Posted June 19, 2003 Report Share Posted June 19, 2003 Pa u tome i jeste fora. Njima je uvek produkcija losa, i uvek ce i biti. Oni su jedan od retkih bendova koji je ostao veran old school raw black-u kakav se svirao na pocetku devedesetih! Sistece gitare, crno-beli omoti, corpse-paint, bez uvodjenja nepotrebnih klavijatura.Nisu se prodali kao npr. Emperor ili Satyricon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted June 19, 2003 Report Share Posted June 19, 2003 Pa u tome i jeste fora. Njima je uvek produkcija losa, i uvek ce i biti. Oni su jedan od retkih bendova koji je ostao veran old school raw black-u kakav se svirao na pocetku devedesetih! Sistece gitare, crno-beli omoti, corpse-paint, bez uvodjenja nepotrebnih klavijatura.Nisu se prodali kao npr. Emperor ili Satyricon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted June 19, 2003 Report Share Posted June 19, 2003 Pa u tome i jeste fora. Njima je uvek produkcija losa, i uvek ce i biti. Oni su jedan od retkih bendova koji je ostao veran old school raw black-u kakav se svirao na pocetku devedesetih! Sistece gitare, crno-beli omoti, corpse-paint, bez uvodjenja nepotrebnih klavijatura.Nisu se prodali kao npr. Emperor ili Satyricon. EMPEROR SE NIJE PRODAO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Burzum Posted June 20, 2003 Report Share Posted June 20, 2003 Pa dobro, nije se prodao, ali je dosta promenio svoj zvuk. Ako uporedis "Emperor" ili "In the Nightside of Eclipse" sa npr. "Prometheus"-om, kao da uporedjujes dva potpuno razlicita benda! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted June 20, 2003 Report Share Posted June 20, 2003 Pa dobro, nije se prodao, ali je dosta promenio svoj zvuk. Ako uporedis "Emperor" ili "In the Nightside of Eclipse" sa npr. "Prometheus"-om, kao da uporedjujes dva potpuno razlicita benda! To je tachno!Meni se iskreno svidjaju EMPEROR-ovi stariji radovi,ali je tachno da su promenili svoj zvuk!JOSH JEDNOM PONAVLJAM PROMETHEUS JE ODLICHAN ALBUM ALI SE NE MOZHE SVARI DOK SE NE PRESLUSHA BAR 5 PUTA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasapin Posted June 30, 2003 Report Share Posted June 30, 2003 zar ovo nije tema o DarkThrone-u Transilvanian Hunger a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srki Posted July 3, 2003 Report Share Posted July 3, 2003 "]Bez glupih postova, molim....Vratite se na temu. Ne mogu da se uzdrzim jer sam umro od smeha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srki Posted July 3, 2003 Report Share Posted July 3, 2003 DarkThrone su bash super!Samo shto im je produkcija na starim albumima KRSH! A na Soulside??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted July 5, 2003 Report Share Posted July 5, 2003 Ma otkud znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crnobog Posted September 7, 2003 Report Share Posted September 7, 2003 Citiram Norvezanina koji ga je sreo nekoliko puta-"Dont think he is so cool I met Fenriz several times and he is real pussy.He is nothing like the image he usually gives to the publicity.He says that he never knew Varg so good and that he doesnt support his actions! What a fucking piece of COF like idiot he turned out to be." Citiram Fenriza-"Well I really didnt know Grishnackh that good.....I dont think his actions have reliable justification.......I dont agree with him on many of his writings" Nadam se da si shvatila Varg-I have the worlds best company in prison myself Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts