Kumodraski Vo Posted March 20, 2019 Report Posted March 20, 2019 Izgleda da ce opet biti dosadna blekcina.. Bolje da se vrate na epic sranje.. Quote
oʞɾoƃ Posted April 23, 2019 Report Posted April 23, 2019 Užasni 80s worship koji niko nikad ne bi pustio dvaput da na njemu ne piše Darkthrone. 3 Quote
[Nocturno] Posted April 23, 2019 Report Posted April 23, 2019 Ma ovo je neka sprdnja garant. Zakasnela prvoaprilska sala. Quote
Grobodan Posted April 23, 2019 Report Posted April 23, 2019 5 hours ago, oʞɾoƃ said: niko nikad ne bi pustio dvaput da na njemu ne piše Darkthrone Da baba ima kurac bila bi deda. Ceka se album Quote
obsessed by cruelty Posted April 23, 2019 Report Posted April 23, 2019 nije ni meni lose, dosadna je malo al ima i nekih kul OS momenata produkcija mi je vrh Quote
HeLLsarma Posted April 23, 2019 Report Posted April 23, 2019 Kakav je to bm a da nije malo monoton, u tome je draz. Quote
Chicken Little 420 Posted May 30, 2019 Report Posted May 30, 2019 https://getmetal.club/157730-darkthrone-old-star-2019.html Quote
Grobodan Posted June 14, 2019 Report Posted June 14, 2019 Odmah da kazem da sam zadovoljniji novim albumom nego prethodnim. Taj mi je bio u odnosu na niz Cult - Ug isto sto i Total Death na prvih pet, pomalo nefokusiran i lenj ali su se na Ravishning Grimness sabrali i nastavili kako treba, naravno ne u nivou starih klasika. E takav mi je i Old Star u odnosu na spomenuti niz meni licno prezabavnih izdanja gde se dvojac ponasao kao deca u radnji slatkisa, skupila se inspiracija i ide se dalje cvrsce. Zanimljivo da je ovaj put Nocturno odradio sve vokale sto stvara jacu vezu sa 90s periodom ali u muzici ima i dalje raznih citata starih majstora, tipa spomenuti ACDC, tona doom rifova... isto bih pohvalio trajanje i treklist, album proleti kad se slusa. Nije za najvise ocene ali lagodno, neopterecujuce, s tonom muda... profesori i dalje na svom putu neometano, kraja im se ne vidi, zivi bili sto godina. 2 Quote
Kumodraski Vo Posted June 23, 2019 Report Posted June 23, 2019 Nije los novi, vise je kao pretprosli nego kao prosli, sto je dobro.. Inace srecna 26-ogodisnjica najboljem Darkthroneu Quote
kuruz Posted December 9, 2019 Report Posted December 9, 2019 meni baš dobar Sarke lagan, nepretenciozan, gomila dobrih rifova i melodija, mnogo lep album Quote
Miilos Posted December 7, 2020 Report Posted December 7, 2020 (edited) Dobar prevod 😄 Edited December 7, 2020 by Miilos 1 Quote
Recommended Posts