Thabbas Posted September 15, 2003 Report Posted September 15, 2003 Hate Them je po mojem misljenju recikliranje starih albuma nekako gube inspiraciju.Nije los ali nije ni na nivou Transilvanian Hungera,Blaze In The Northern Sky,Panzerfausta. Slazem se. Quote
kasapin Posted September 15, 2003 Report Posted September 15, 2003 Imam ja Soulside Journey, ali na hardu, tako da ne znam koliko ti to znaci Trebalo bi da mozes bar nesto da skines sa http://darkthrone.christcrusher.com/disco.htm ukoliko se ne varam, posto nisam proverio, Ako si cuo Goatlord, u tom je stilu. ma nije mi problem da nadjem odakle cu da ga skinem (SoulSeek rula ) nego me mrzi da ga skidam sa neta, ako ga neko vec ima p.s. jel imas jos nesto zanimljivo od blacka, da napravimo neku razmenu... moj katalog imas na http://www.geocities.com/kasapin714 88 Slava! Quote
Fiery Posted September 17, 2003 Report Posted September 17, 2003 Poslao sam ti na pp. Jedino me sad rezac zeza, tako da bi mozda morao da sacekas ako to sto ti treba nemam na CDu. Quote
militant Posted September 17, 2003 Report Posted September 17, 2003 Imam dosta pesama na mp3 i jebeno dobro...sirovi black sa odlicnim bolesnim vokalom... a: Pesme tipa "Pagan Winter", "Unholy Black Metal" vracaju u stare dane blacka... SLAVA IM!! Quote
Baal Posted September 18, 2003 Report Posted September 18, 2003 Slava Darkthrone!!!!!!!!!!! Transilvanian Hunger...cold..soul Your hands are cruel...to haunt..to haunt the mountains are cold...soul...soul... careful..pale...forever at Night Take me...can't you feel the Call Embrace Me Eternally in your daylight slumber To be Draped by the Shadow of your Morbid Palace ohh, Hate Living...The only heat is warm blood So Pure... So Cold Transilvanian Hunger Hail to the True, intense vampires A story made for Divine fulfillment To be the ones breathing a Wind of Sorrow Sorrow and fright the dearest catharsis Beautiful Evil Self to be the Morbid Count A part of a Pact that is delightfully immortal Feel the call freeze you with the uppermost desire Transilvanian Hunger...my mountain is cold!!!!!!! SLAVA!!!!!!!!! Quote
All_Destroyer Posted September 18, 2003 Report Posted September 18, 2003 Darkthrone... Jebote ala me je ovo smorilo... Ne znam zashto ali jednostavno vishe ne mogu ni da kliknem na njega u playlisti... Radije cu da slusham Behemoth-ov "Grom". a: Quote
Bethor Posted October 18, 2003 Report Posted October 18, 2003 pa dobro - jeste jedna od boljih stvari p.s. jel ima neko Soulside Jurney :? i da ako neko hoce da lupa bubnjeve u black bendu, koji ce u pocetku da obradjuje DarkThrone - neka mi se javi na pp, bilo bi dobro da poseduje duplu bas pedalu 88 Slava! KASAPIN JAVI SE CIKA BETHORU IMAM JA TO NA CDU Quote
Srki Posted October 19, 2003 Report Posted October 19, 2003 Darkthrone... Jebote ala me je ovo smorilo... Ne znam zashto ali jednostavno vishe ne mogu ni da kliknem na njega u playlisti... Radije cu da slusham Behemoth-ov \"Grom\". a: Jebiga... Quote
Frankenchrist Posted January 26, 2004 Report Posted January 26, 2004 Zna li neko razlog zasto im ne radi sajt? Quote
Denethor Posted January 26, 2004 Report Posted January 26, 2004 Dklem nastavlja se diskusija. Kao prvo DARKTHRONE se NE ponavlja. A ako vec uporedjujes sa G.D.O.W onda NO COMENT Quote
Natasha! Posted January 26, 2004 Report Posted January 26, 2004 Čemu raspravka oko ovako velikog benda? Darkthrone je savršenstvo onoga što neko može da uradi! To je tako puno emocija i iskrenosti.... Ja se prosto naježim kad slušam neke pesme... Nema reči kojima bi se mogao opisati ovaj bend.... a: Quote
AnaLizator Posted January 26, 2004 Report Posted January 26, 2004 A jebo vas ja , nisam ga muzicki poredio sa GDOW , vec vremenski. A Plague Wielder i hate them zvuce kao bleda kopija ranijih albuma i smaraju.Postaju black varijanta Slayera. Quote
Denethor Posted January 26, 2004 Report Posted January 26, 2004 DT je jedan od retkih bendova koji je ostao veran sebi za razliku od Mayhema ciji G.d.o.f bi i pre 10 i ce i za 20 godina uvek ostatui zesce sranje. I ne govorim ovo zato sto se Mayhem prodao i slicna sranja vec jednostavno jel je album los IZGUBILI SU IDEJE pa se sad proseravaju(ko ja sada) za razliku od DT-a. Quote
AnaLizator Posted January 27, 2004 Report Posted January 27, 2004 A jebo vas ja , nisam ga muzicki poredio sa GDOW , vec vremenski. vremenski like in datum izdavanja.DarkThrone nisu izgubili ideje zato sto koriste ideje od pre mnogo vremena i dobro ih cuvaju.A oni nikad vise nece napraviti nesto dobro poput Under a funeral moon ili Transilvanian Hunger. Quote
Srki Posted January 28, 2004 Report Posted January 28, 2004 jao nabavio sam Tribute to darkthrone(darkthrone holly darkthrone) i imaju obrade naboljih pesama darkthronea.Npr Enslaved obradjuje Natassju i.e.s. da cujete kako smesno zvuci, a immortal obradio To walk the infernal fields, MNOGO JAKO Do jaja. Slazem se sa Grave-om. Govori zivu istinu a: Quote
Grobodan Posted January 28, 2004 Report Posted January 28, 2004 Naravno,ja uvek istinu zborim... Quote
Denethor Posted January 28, 2004 Report Posted January 28, 2004 Ma ok je obradjena natassja samo mi je smesno jel ne zvuci kao dt. Quote
Guest sheol Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Dobar bend svidja mi se njihov sirov pristup.Mada su pomalo i provaljeni.Jedan od najboljih bendova NOrveske. Quote
Guest nymbus Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 posebno panzerfaust ili transylvanian hunger a: ljudi su pokusali studiski rad da docaraju malo live act-om Quote
Denethor Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 (edited) KUDA IDE OVAJ FORUM. NA SHTA OVO LICHI; DARKTHRONE NA 4. STRANI, SRAMOTA. RASPISUJTE SE. Edited April 18, 2004 by Denethor Quote
Dark Alen Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 nema se tu šta pričat...najjača je trilogija tj 2,3 i 4 album..blaze...,under funeral....i trans..hunger... Quote
Hamsun Posted April 24, 2004 Report Posted April 24, 2004 Nabavio sam reizdanje 'Under a funeral moon' sa intervjuom... mnogo dobro odradjeno a intervju je mnogo 3pozan... Intervjuisu jedan drugoga Quote
Mr_Deadic Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 Ja sam slusao Goatlord i svidjeo mi se. Ne znam gdje da nabavim druge albume... Quote
Veles Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 Što ne pitaš mene, nisi daleko? Inače Transylvanian Hunger obrada je stvarno očajno odrađena, mislim na vokale. Inače Natassja se meni sviđa dobra obrada Enslaved-a, ne znam što vam se ne sviđa. Quote
Recommended Posts