Grobodan Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 Odlican intervju sa Fenrizom u novom HAMMERu,radio Rakic. Ovaj novi album je veoma jak sa ideoloske strane,uzmite samo reci pesme too old too cold,i zaista je fantasticno sto u svetu gde su bendovi kao ARCH ENEMY i DIMMU vrh metal scene sa svojim mega upeglanim zvukom,postoji Darktron koji ce ako nista,ono bar svojom velicinom i ugledom privuci neke klince njima,i ponuditi im prljavu i sirovu pesnicu OLD SCHOOL METALA u facu!!!Oni su danas kao neka anomalija na sceni i dobro je sto je tako!Neko rece da bi trebali da se raspadnu,ja im zelim jos mnogo albuma i da ostanu simbol alternative,prljavstine i crnila!All hail!!!!!!!!! Quote
Narsil Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 Ео болан линк ак неком треба Дарктрон - Д калт из алајв 2006 пасворд - 666wicked666.co.nr Quote
Black desire Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 Under a funeral moon je najbolji Quote
+MIDIAN+ Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 lifeless meni je claws of time najjaca sa rg Quote
Black desire Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Ma mozda je ipak ''The CUlt is ALive'' najbolji Quote
Black desire Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 ma panzerchina i tachka... Transilvanian Hunger! Quote
Grobodan Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Ili u prevodu "ako procitam jos jedan post koji se sastoji od 2-3 reci,povraticu" Slazem se. Quote
MEDIEVAL Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 kako je dobar novi album,skroz zivahan pravo osvezenje Quote
Frankenchrist Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Nema tu nista zivahno, samo cista mrznja prema svim predercinama na sceni trenutno. Cist Old School, too fucking cold. Quote
StarbreakeR Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Ma svaka im chast sto su ostali verni svojim idealima i ne prodaju se ni za koga...kao i cika sa mog avatara Quote
Black desire Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Ma svaka im chast sto su ostali verni svojim idealima i ne prodaju se ni za koga...kao i cika sa mog avatara ALi ideali su mu malo nerealni Quote
Novaliis Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 ALi ideali su mu malo nerealni Sto? mislis da moraju svi ko Dimmu ili CoF? Quote
Black desire Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Sto? mislis da moraju svi ko Dimmu ili CoF? Ma ne, mislim na Kai Hansena(Gamma Ray) Quote
MEDIEVAL Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Ma svaka im chast sto su ostali verni svojim idealima i ne prodaju se ni za koga...kao i cika sa mog avatara OLD SCHOOL!!! Quote
StarbreakeR Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 ALi ideali su mu malo nerealni Jao izvini sto ne trce po sumama sa sekirama kao trolovi... Quote
ba+a. Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 Ео болан линк ак неком треба Дарктрон - Д калт из алајв 2006 пасворд - 666wicked666.co.nr meni kazhe da je sifra pogresna ? Quote
Black desire Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 Jao izvini sto ne trce po sumama sa sekirama kao trolovi... BOlje da zive zdravim zivotom, nego da sede celog zivota u studiju, lickaju produkciju, i sviraju kinder metal Quote
Recommended Posts