Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja sam sve vreme mislio da se opasni metalci ne kupaju.Kako me zivot osamario upravo.

Daj pustite coveka na miru,tracajte o Paris Hilton,to je u modi,Fenriz kulira covek u miru.Ono: ne diram te - ne diraj me.Sta da slusa kod kuce Lepu Brenu,kakve to ima veze s icim?

Posted

Da,Fenriz zivi negde gde je i bog rekao dovidjenja.Definitivno bih mogao i ja tako.Neku trebu jedino cisto da se istresem na nekom svako malo i gajbu piva da hladim u toj reci gde je temperatura garant -10.

Posted

Joj, shto ne volim kad me nema godinama, pa onda kucam reply na temu koja je starija i od mene, i koja ode u skroz drugom smeru!!! Al' dobro... Shta retji o Drakthronu... kvlt, kvlt, kvlt.... Sve do pre nekih 10 god. E onda je sve otishlo u piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Mislim, kada Fenritz kazhe "Chesto sam u shumi. Tamo nema dometa pa me fanovi ne smaraju SMS porukama!!!"!!! U svako sluchaju, do Goatlorda vrh, posle toga... pa bolje da je Fenritz raspustio band (da ne kazhem da su se raspali).

Posted

Skinuo sam 4 pesme sa novog albuma.Ovo bi trebalo da se prebaci u punk podforum jer je ovo daleko od black metala da ih vise ni kult koji su nacinili ne vezuje za to...cak malo i na venom podseca.

produkcija ok ali ovo vise nije black,cak nema ni elemenata blacka

Posted

Fenriz,2006

Sepultura worshipped DISCHARGE, SLAYER liked A LOT of punk, VENOM crazy with punk, Metallica huge MISFITS fans, Iron Maiden started out with A LOT of punk in their sound.

I think this discussion will end here. I am D I S G U S T E D of the lack of historic knowledge and general understanding of certain people.

--

Dodao bih da je Quorthon obožavao GBH i Pistolse.