Jump to content

Darkthrone

Miu?!

Recommended Posts

Po ko zna koji put :)

Sad ce Gojko da kaze kako mu je DT krajnje nezanimljiv, Staljin ce da ga podrzi pricom o cirkularima i oranju betona, nakon cega Sisus izjavljuje kako je Immortal najbolji bend na svijetu i kako pederi mogu da ga puse. Onda ja prozivam Sisusa za homofobiju, nakon cega me Satan iz batajnice naziva debilom jer sam popljuvao NS. Grob vadi neku temu iz naftalina i kaci na nju super old skul review, Goxy ga hail-uje uz obavezni worship Ros Bay Culta, a na to se nadovezuje pijani Griscnakh sa pricom kako je vidio satanu dok je slusao prezadnji FM. Lunar ce na koncu napravit neku gramaticku gresku, Feniks ponoviti kako slusa jednu DT pjesmu do besvjesti, a April Vjerica Radeta ce opet upasti sa nekom abominalnom forom od koje cu se ja upisati od smijeha. Na kraju, Nemethor ce izjaviti da ne kapira ljude koji slusaju extreme BM a ne vole DT, nakon cega ce se pomno i nestrpljivo cekati Gojkova replika.

Edited by morbid god

I onda će doći Brunhilda koja će izjaviti da ni ona nije neki fan Darkthrone-a i da ne vidi taj kvalitet koji svi pominju, u prevodu - da se nikako ne slaže sa Nemethorovom izjavom. Onda će doći gomila zlih blekera i ispljuvati je.

E, da, onda će doći dimmu i izbunariti neki moj post pre Hrista, jer sam pre 2-3 godine manje-više slušala DT, dok nisam jednog trenutka skontala da nisu ništa posebno.

• 1 month later...

To! :rockdevil:

A jeste videli ovo:

“Engangsgrill” is a split album from two icons of Black Metal - Fenriz and Nattefrost.

Together they have teamed up for a rock..n roll experience, exploring the borderline between black metal, doom and classic rock. It’s dark, gloomy and very back to basic. Even the fact that it is a split album takes us back to where it all begun.

Fenriz is best known as the drummer and lyricist of the mighty Darkthrone, and together with Nocturno Culto they’ve been a driving force in the global metal underground for over 20 years! As well as releasing albums with Darkthrone, Fenriz has performed solo and been involved with a number of bands spanning a variety of musical genres the last years, and on the “Engangsgrill” album Fenriz reveals his passion for classic doom. Fenriz recorded these tracks in 1993 as he started working on a 70/80..s doom album – reflecting his current inspiration from Black Sabbath, Candlemass and Trouble (USA) These three tracks where the only ones he finished for the album, and they have been lying there ever since. Now – teaming up with Nattefrost the time has finally come for them to see the light of day. These three tracks, that Nattefrost actually had to rip off a cassette tape make out “Side Nebulah” of the “Engangsgrill” album.

"Engangsgrill" track listing:

Side Nebulah – FENRIZ' RED PLANET

01. My Ship Sailed Without Me

02. Jon Carter, Man On Mars

03. Temple Of The Red Dawn Rising

Side Lustmord - NATTEFROST

04. Nekronaut II Nekro Spirituals

05. Uskyldighet

06. Sin Goddammit

07. Lustmord

08. Humiliated And Pissed Upon

• 2 weeks later...

Da, stvara epski ugodjaj. Dobro je da Fenriz nema umijesane prste, upropastio bi album :) Meni se to kod njega uvijek svidjalo i bilo dodatni plus, nije zelio 'na silu' praviti muziku, kada je vidio da ne moze ponoviti UAFM i TH povukao se i prepustio stvari Nocturnu.

Da, stvara epski ugodjaj. Dobro je da Fenriz nema umijesane prste, upropastio bi album :) Meni se to kod njega uvijek svidjalo i bilo dodatni plus, nije zelio 'na silu' praviti muziku, kada je vidio da ne moze ponoviti UAFM i TH povukao se i prepustio stvari Nocturnu.

Citao sam intervju s Fenrizom gde kaze da prvi rif u Claws zvuci kao pogled sa Nocturnovog prozora :)

E meni se jedino ne svidja sto je polovina albuma u njihovom stilu a druga oda Celtic Frostu(iako CF obozavam), kao da su odlucili da naprave tribjut to CF ali nisu mogli odoliti da nastave svojim putem. I zbog toga ih je Tom kasnije prozivao, ali se istripovao kako oni samo kopiraju CF, pravo argumentovano :)