Jump to content

Darkthrone

Miu?!

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Sabbath bloody Sabbath, Saint Vitus, Witchfinder, kao da je mene pitao.Mogao bi Fenriz snimiti neso ozbiljnije u buducnosti, bolje mu lezi ovaj tradicionalni fazon nego Darkthrone u zadnje vrijeme :)

cuti,ne fenrizohuli.covjek nema promasaja.meni je samo zao sto nije dovrsio one tripove sa philom.

slazem se sa gojkom,daleko od toga da se darkthrone ubraja u sam vrh ekstremnog metala danas.u ovom slucaju- ime benda prodaje.da se ne radi od darkthrone-u,ovo sve sto rade danas:back to the roots,old school paljevina,satro neki punk/doom i sve to,ne bi niko ni primetio.the cult is alive mi je jedno vreme bio simpatican,ali sad, albumi posle ravishing grimness, me ne zanimaju.

to sta je ekstremni metal se razlikuje od vaseg egoisticnog subjektivnog misljenja o zadnjim albumima.ako je evidentno da ima crusta u njihovoj muzici,znaci treba otici na google ili wikipediu pa vidjeti pod definicijom "crust" sta je to i ne proseravati se,a ne ici logikom: "JA volim ekstremni metal.MENI se ovo ne dopada.dakle ovo nije ekstremni metal."

Edited by umart

Prvo, mišljenje o muzici ne može biti egoistično.

Drugo, potpuno je smešno i apsurdno da ti Goxyju objašnjavaš šta je crust :) On ga sluša verovatno daleko više i duže od tebe.

Treće, pod "ekstremnim metalom" se podrazumevaju izrazito brze, oštre i agresivne forme metala, bar kako ja shvatam taj termin. Darkthrone poslednjih godina nema nijednu od dotičnih karakteristika, sa mogućim izuzetkom agresivnosti. Meni je epitom za ekstremni metal Anaal Nathrakh, recimo, ili 1349 (osim poslednjeg abortusa, naravno).

Edited by Gojk O)))

Prvo, mišljenje o muzici ne može biti egoistično.

Drugo, potpuno je smešno i apsurdno da ti Goxyju objašnjavaš šta je crust :) On ga sluša verovatno daleko više i duže od tebe.

Treće, pod "ekstremnim metalom" se podrazumevaju izrazito brze, oštre i agresivne forme metala, bar kako ja shvatam taj termin. Darkthrone poslednjih godina nema nijednu od dotičnih karakteristika, sa mogućim izuzetkom agresivnosti. Meni je epitom za ekstremni metal Anaal Nathrakh, recimo, ili 1349 (osim poslednjeg abortusa, naravno).

misljenje o muzici ne moze biti egoisticno? :icon_eek:

stavku 2 nema potrebe da komentarisem.

a kad se vec vucemo za jezik,sa wikipedije:

Crust punk (often simply crust) is one of the evolutions of anarcho-punk and hardcore punk, mixed with extreme metal guitar riffs.[3] The style, which evolved in the mid-1980s in the UK, often had songs with dark, pessimistic lyrics, lingering on political and social issues.

Crust is typically played at a fast tempo with growled and screamed vocals and anarchist lyrics. Crust punk takes cues from the anarcho-punk of Crass and Discharge,[3] the extreme metal of bands like Celtic Frost[3] and, in some of its more dissonant strains, subtle elements of post-punk via Killing Joke.[3][4] Crust punk has always remained a deeply underground form of music, although fans of the style are found worldwide. The early work of Doom, Amebix, Nausea, Antisect, and Hellbastard constitute prototypical crust punk.[3]

Edited by umart