Sadomator Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Ttaj novi tals je postojo i prije dartornea, sutra ti nabacim prpeporuka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Nisam shvatio, treba ti dobar crust? Udri po Amebix, Doom, Driller Killer, Disfear, Nuclear death terror... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 http://www.last.fm/group/I+like+my+Bread+Crusty%2C+just+like+my+Punk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Vidis, tu je i Assuck i Phobia, stvarno smrtonosan grind Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadomator Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 o majstoeeeeeeeee eeeeeeee amebikss disfear disorder shitlickers disclose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Pa i mislio sam da si ironican, a iskomentarisao sam vise reda radi. Veceras cu skinut ovaj Golers, to mora da je neki DT worship do bola. Stvarno, dajte par tih crust preporuka dok jos valjaju, vec vidim za 3-4 godina pun kurac tog novog DT worship talasa. golersi nemaju veze sa DT-om,vise zamisli spoj necrophagie,"the alchoholik" od sj ritual-a sa nekim crust uplivima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 (edited) Nije los ovaj album. Sirovo i brutalno. Bas ga zakucavaju onako divljacki, ima da skinem i preostala 2 albuma. Kover je mocan Edited September 20, 2009 by morbid god Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 sjajna su sva 3,ja ih skin'o odma'.cak sam jedno vrijeme ganjao "white trash" bendove,dobar je trip. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 Stvarno su dobri. Poskidao sam i nesto od Driller Killer, carevi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest world Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 very nice post. i ahve accepted you post informations. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 (edited) Nisam shvatio, treba ti dobar crust? Udri po Amebix, Doom, Driller Killer, Disfear, Nuclear death terror... o majstoeeeeeeeee eeeeeeee amebikss disfear disorder shitlickers disclose izostavili ste Discharge, ccc super su ove preporuke, ja bih da dosam jos 2-3 benda za koja verujem da ce ti se svideti a koji su meni u top crust bendovima, pda da ih pomenem Crustina Aguilera-ovaj bend me je uveo u crust, imaju samo jedan demo posle su se raspali, stvarno odlican bend, evo jedne od tri pesme koliko imaju () http://www.youtube.com/watch?v=bw9sfKgvFSc http://www.mediafire.com/?zgt2qmhmto1 ------------------- Nausea-mator bend, ne rade vise, i super je sto imaju dva vokala, mislim da ce ti se ovo i te kako svideti http://rapidshare.com/files/138370566/Nausea.-.The.Punk.Terrorist.Anthology.Vol.1.by.SinlessMan.rar ----- Pisschrist iz melburna http://rapidshare.com/files/156489832/pisschrist_-_victims_of_faith_12___australia__08.rar Edited September 26, 2009 by Uruk Hai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadomator Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Oba benda su kult! Nego, odgovorno tvrdim da su Weakling Avenger,Raining Murder, Command, Wreak hitovi u DT diskografiji. Svi su popljuvali Plaguewielder, ali taj album je meni rame uz rame sa Ravishing Grimness. Nije klasicni Darkthrone, ali kao da to nismo znali jos od 95. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Svi DT albumi su bez greske. Ende. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Kad smo vec kod hitova, poslednji je imao neke bas jake - The winds... i Hiking metal punks Sad mi se slusa DT, ali ne znam koji da pustim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 "Panzerfaust". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Total Death. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Pustio The cult is alive ipak, ali hvala momci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 hahaha, pwnd. Utrpaj citavu diskografiju u kakav plejer, ja to praktikujem svako malo sa raznim kultovima kad nedje putujem il setam. Preslusao sam svaki album Marduka prije godinu dana dok sam zavrsavao ogromnu papirologiju na jedno 5 saltera po citavom gradu. Zamisli ono si okruzen ciganima koji cekaju na potvrdu za drzavljanstvo, a ovamo pici Panzer Divison Marduk Ne ponovilo se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Grobova dilema me danas malo inspirisa da se podsetim "Panzerfaust"-a, i meni ovo definitivno ostaje najomiljeniji DT album. Sve je tu na svom mestu - i rifovi, i vokali, i produkcija koja nije preprljava no je bas kako treba, same pesme su vrhunske... ceo dan drndam na gitari "Hans Siste Vinter" i "Quintessence". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 hahaha, pwnd. Utrpaj citavu diskografiju u kakav plejer, ja to praktikujem svako malo sa raznim kultovima kad nedje putujem il setam. Preslusao sam svaki album Marduka prije godinu dana dok sam zavrsavao ogromnu papirologiju na jedno 5 saltera po citavom gradu. Zamisli ono si okruzen ciganima koji cekaju na potvrdu za drzavljanstvo, a ovamo pici Panzer Divison Marduk Ne ponovilo se. Ne mogu ja to tako, na par albuma krecem da ulazim u rutinu a to ne valja... kad slusam takve bendove hocu da se userem u gace. Jedino Kingovu diskografiju vrtim celu, i to pustim jedan album, pa mi se onda slusa ovaj, pa onaj... i traje to par dana, praceno stanjem svojevrsnog transa. Zato vise ne smem da ga slusam, presao sam neke granice normale, nisam ga pustio mesecima jer znam, kad krenem - gotovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadomator Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Grobova dilema me danas malo inspirisa da se podsetim "Panzerfaust"-a, i meni ovo definitivno ostaje najomiljeniji DT album. Sve je tu na svom mestu - i rifovi, i vokali, i produkcija koja nije preprljava no je bas kako treba, same pesme su vrhunske... ceo dan drndam na gitari "Hans Siste Vinter" i "Quintessence". Jao, zar moze bolje od Quintessence, odoh sad staviti na repeat cijelu noc Fenrizova genijalnost kroz repetetivnost i Vargova 'neizmjerna ljubav' prema krscanstvu. Fuck off religious emo misanthrope faggots Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Grobova dilema me danas malo inspirisa da se podsetim "Panzerfaust"-a, i meni ovo definitivno ostaje najomiljeniji DT album. Sve je tu na svom mestu - i rifovi, i vokali, i produkcija koja nije preprljava no je bas kako treba, same pesme su vrhunske... ceo dan drndam na gitari "Hans Siste Vinter" i "Quintessence". http://www.youtube.com/watch?v=hSnCImu3kEk haha neki ludak odradio bubnjeve za Cromlech i okacio na JuTjub..tek sam skoro video.. sreci nikad kraja.. meni ostalo samo da se udenem u pojacalo i pojacam JuTjub.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 Pre neki dan čujem na Terrorizer kompilaciji "In The Shadow Of The Horns" i od tada ne mogu da izbacim taj vrisak iz glave. Pesma je teški prosek, realno, tako da uopšte ne kontam koja je fora, malo-malo pa vrisak u vugli sa sve onim rifom u pozadini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 Daj brate,poceo si kao Josif da peglas po DT-u. Znamo da ih ne volis.. A 'In the shadow of the horns' je da se userem od kolicine mraka koji kulja iz zvucnika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 Meni sasvim sigurno u top 3 DT pesme. One akustične gitare na kraju objašnjavaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts