Kumodraski Vo Posted August 31, 2022 Report Posted August 31, 2022 8 hours ago, Demon Seed said: To više ni na yt vidojima ne volim da vidim, a kamoli uživo. Metalike operite kose. Posle toliko godina.. I dalje ne razumes.. Quote
Kumodraski Vo Posted September 7, 2022 Report Posted September 7, 2022 https://www.instagram.com/reel/CiNaSu1oEdc/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Quote
Talvi Posted September 8, 2022 Report Posted September 8, 2022 Arctic Thunder, Old Star, Eternal Hails, Astral Fortress može neki Darkthrone album title generator da se opravi Quote
Kumodraski Vo Posted September 8, 2022 Report Posted September 8, 2022 Moze i za muziku generator 🤐 2 Quote
azal Posted September 8, 2022 Report Posted September 8, 2022 muzika zvuci kao bugarski bathory, bice fanovi zadovoljni 3 1 Quote
Grobodan Posted September 8, 2022 Report Posted September 8, 2022 3 hours ago, Kumodraski Vo said: Moze i za muziku generator 🤐 i za postove ovde 🤪 2 hours ago, azal said: muzika zvuci kao bugarski bathory, bice fanovi zadovoljni name three bathory songs 2 Quote
Kumodraski Vo Posted September 8, 2022 Report Posted September 8, 2022 Ja postujem kult pre svega.. Ali ovi zadnji albumi su za slusanje jednom.. Quote
Demon Seed Posted September 8, 2022 Report Posted September 8, 2022 3 hours ago, Kumodraski Vo said: Ja postujem kult pre svega.. To je poznato... 3 hours ago, Grobodan said: 🤪 name three bathory songs Lepo si mu rekao, uopšte ne zvuči ovo sa insta posta kao Bathory, nego kao Burzum, Mayhem, Darkthrone, stari Thorns, ali haters goun hate Vrv zna da navede A Fine Day to Die samo 😛 Quote
Kumodraski Vo Posted September 8, 2022 Report Posted September 8, 2022 Sto i meni ne quoteujes obe recenice.. Quote
Demon Seed Posted September 8, 2022 Report Posted September 8, 2022 1 hour ago, Kumodraski Vo said: Sto i meni ne quoteujes obe recenice.. Obojici sam quotovao po jednu, vidi se gore brt. Quote
Grobodan Posted September 8, 2022 Report Posted September 8, 2022 6 hours ago, Kumodraski Vo said: Ja postujem kult pre svega.. Ali ovi zadnji albumi su za slusanje jednom.. Da ti iskreno kazem ova poslednja faza od AT pa naovamo je i meni najslabija ali koga boli kurac... Njih sigurno ne. 3 hours ago, Demon Seed said: Lepo si mu rekao, uopšte ne zvuči ovo sa insta posta kao Bathory, nego kao Burzum, Mayhem, Darkthrone, stari Thorns, ali haters goun hate Nisam ni pustio preview, trolujem. Quote
Demon Seed Posted September 8, 2022 Report Posted September 8, 2022 26 minutes ago, Grobodan said: Nisam ni pustio preview, trolujem. Nisi morao da pustiš da bi znao da ne zna 3 Bathory pesme Quote
kuruz Posted October 28, 2022 Report Posted October 28, 2022 (edited) meni do jaja cover, baš su istrigerovali pečvest mongoloide Edited October 28, 2022 by kuruz Quote
Kumodraski Vo Posted October 28, 2022 Report Posted October 28, 2022 Sta je pecvest.. Poslusacu vcrs.. Quote
Demon Seed Posted November 7, 2022 Report Posted November 7, 2022 On 10/28/2022 at 1:40 PM, Kumodraski Vo said: Sta je pecvest.. Quote
dAdAiSt Posted December 8, 2022 Report Posted December 8, 2022 Dobar je album, onako malo razvučen ali taman, ja sam kao fanboy zadovoljan. Quote
Kumodraski Vo Posted March 10, 2023 Report Posted March 10, 2023 https://mega.nz/file/cpxlhZBQ#kexuru7twmgf-Q7uZ-caT0FJsfJI0er1iNSI1kYU4Gc 1 Quote
Milosh87 Posted February 10 Report Posted February 10 https://metalinjection.net/new-music/fenriz-teams-with-aura-noir-inferno-members-for-doomy-new-band-coffin-storm Quote
kuruz Posted February 11 Report Posted February 11 (edited) with inspiration from such masters of metal as Candlemass, Pentagram, Metallica & early Kreator, with musical nods to early Paradise Lost & Cathedral from the more extreme side of the doom spectrum dobra najava ali pesma naravno dosadna Fenrize zaustavi se Edited February 11 by kuruz 1 Quote
Recommended Posts