wlado Burton RIP Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 ljudi da li ste culi ovaj underground trash, jeeee ljudi su tako zestoki, ovo se josh nije culo....unose revoluciju u trash nacin sviranja gitare..... poslusajte ih!!! mislim da su iz ipswich-a. Quote
Valkyrie Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 Ime deluje poznato, ali iz neke druge priče. Quote
Hail Metal Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 stvarno su zestoki,jebu qrve Quote
RNA Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 Vlado, jes' ti siguran da se nisi zajebao? Na metal archives nema nista o tom bendu. Quote
wlado Burton RIP Posted December 27, 2006 Author Report Posted December 27, 2006 valkyrie, da deluje smesno, bash to, iz druge priche...hehe ali jok, ovi su mamojebci,probacu nesto da nadjem na netu o njima, ali meni je brat iz engleske doneo na kaseti njihov gig..... ono produkcija, onako, ali svirka....nemam reci... Quote
Grobodan Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 meni je extra destiny's child,ali onaj sa beyonce kakve guze te devojke imaju,ljudi moji... jel gledo neko spot crazy in love?ima jedan kadar kad beyonce prebaci nogu preko noge,a dupe seva...uh! Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 Ladno bi jebo crnkinje?I da ljudi pishe se thrash i bojkotujem da pishem na temi koja je otvorena nepravilno... Quote
Grobodan Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 sta fali crnkinjama?otkad si ti rasista? Quote
ΣΟΚΙ Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 od kako je poceo da dolazi u Kumodraz!!!Kumodraz je jebeno pun garagana!!!lol hahhaha jako bih voleo da cujem te sto kradu ime od pop fuksi...XD dajder neki link! Quote
Grobodan Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 sta,tamo je pokupio neko cigance,a sa njim i bolestinu polnu?e neso... Quote
lemmy sixx Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 Dobar bend,ali nista vise od toga.Jebeno su zestoki,ali nemaju dovoljno smeka za moj ukus.Iako,preporucujem svim zadrtim fanovima ortodoksnog underground thrash-a.Wlado,reci burazeru da posalje jos nesto od njih,posto ovo stvarno nije nista posebno. Quote
RNA Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 Ima li taj bend bar neki sajt koji se moze pogledati, ili se kriju zbog prava na ime? Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 Ili su to Desiny child sa mtvija koje sviraju thrash tajno? Grave sa crkinjama ima jedan problem kad ugasis svetlo:P Quote
wlado Burton RIP Posted December 30, 2006 Author Report Posted December 30, 2006 e pa da, verovatno ne smeju da idu zvanicno, zbog imena, ali salje mi nesto sto su radili ,obrade u svoj maniru.... stice mi cd, cak mislim da su iz sprdnje obradili ove crnkinje, nemaju site, pitao sam... bice oni, poznati,mislim qrac bice tamo po britaniji, al to je to svejedno, dobri su. Quote
lemmy sixx Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Dobri su,ali mi nije jasna tolika tvoja fascinacija njima.Pa takvih kao sto su oni ima na svakom cosku.Stvarno nista posebno.Uvodni riff u onu drugu pesmu je 100% prekopirani "At dawn they sleep" od Slayer-a. Quote
wlado Burton RIP Posted January 6, 2007 Author Report Posted January 6, 2007 pa dobro boro, jes lici na tu pesmu, ali nekako energija koju proizvode, bruka,bruka///// i ne mozes reci da ih ima na svakom cosku......qrac.......dobri su...meni barem pozzz Quote
Recommended Posts