Jump to content

Recommended Posts

Posted

Evo jedne kratke pesmice koju sam napisao prosle godine.. ako nekoga zanima dacu posle i kontekst ;) Tek toliko, u prikladnom je fazonu za neki black metal bend ili vec nesto, mada ja obicno nisam tako mrachan :) Uzgred..nemam nista protiv crkve, nisam satanista ne brinite :mhihi:

The Annointed

He said do not kill, yet you murder in his name

Men, women children, to you all the same

He said do not lie, yet you lie in his name

They are all just pawns in your sick twisted game

Chorus:

The Will of The Lord carved out by your sword

The Will of your God written out in blood...

Smile at your victims as they draw their last breath

Sentenced by you to a fiery death

Bloody redemption is all the deserve

Should they forget just whom they all serve!

Posted (edited)

Hvala hvala. :D

Inspirisala me je istinita prica o jednom francuskom selu gde su engleski i francuski krstasi pobili celo selo bez milosti zato sto ih je poslao neki kardinal da ociste neke jeretike u selu.

Kada je jedan francuz pitao kako ce da prepoznaju jeretike od obicnih ljudi, engleski lord mu je dobacio vec cuvenu frazu "Kill em all, let God sort em out". To su i uradili :P

Edited by EldrichKnight
Posted

Verujem da je u pitanju zamak Montségur, gde je, na lomaci, spaljena gomila jeretika (preko dve stotine), pripadnika sekte koja se zvala "Cathars" ...

Ta cela prica je jedna od kockica u mozaiku koji cini mit ili legendu o "Svetom Graalu" ...

Posted

:red::rockdevil:

Do jaja :bigblue:

Bila je i ona Bartolomejska noc kad su Francuzi poklali albizane u Parizu, mozda je tako nesto... Ma svi su klali jeretike i pagane svuda... Zaboravise mene... :rockdevil:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...