Demon Seed Posted August 29, 2022 Report Posted August 29, 2022 Scot Kelly: "Ja sam bolesnik i zlostavljač, napuštam bend, napuštam muziku, neka mi Bog i bližnji oproste 🙏" Neurosis: "Ne napušta Scott sada bend, mi nemamo ništa s njim već tri godine i ova njegova poslednja objava je sigurno još jedna u nizu njegovih manipulacija, pih odvratan je, mi smo dobri, nemojte i nas da cancelujete pls" E pa kasno ste se setili da se distancirate braćo. Apelujem i na sve pravednike da preispitaju i Mastodon, Scott je i njihov dobar drugar. 2 Quote
Grobodan Posted August 29, 2022 Report Posted August 29, 2022 (edited) Tako je slažem se. Baš su klasične pizdurine ispali. Nekada sam ime ovog benda izgovarao s poštovanjem... Edited August 29, 2022 by Grobodan 3 Quote
Kumodraski Vo Posted August 29, 2022 Report Posted August 29, 2022 I ja sam slutio sa su ispali pizdurine ali me mrzelo da čitam da bi tačno procenio.. Nesto ko i sa slusanjem diskografije Quote
Demon Seed Posted August 29, 2022 Report Posted August 29, 2022 Da l' Varg lema ženu i decu, baš me to zanima. Quote
Uruk Posted August 30, 2022 Report Posted August 30, 2022 Meni je ok, kontam ovo - nisu hteli da se oglasavaju zbog njegove zene tad 2019te i da dizu pompu to mi je ok. Ali jeste - ceo announcment ima malo butthurt ton, sto ih nista nije konsultovao nego odmah tras, vrv su hteli neki i oni da imaju kontrolu nad narativom, i da spreme neke joint announcemnte ili bar da ih ne zatekne ovako, i vrv su popizdeli zbog toga. I tu ih malo i ja gubim, ne razumem ovaj drugi deo kako mu je manipulatorski statement, kao pravi zrtvu od sebe, bla bla. Covek se javio i rekao 'tucem zenu , nemojte nju da smarate , I'm the monster here'. 2 Quote
Demon Seed Posted August 30, 2022 Report Posted August 30, 2022 Grčevita borba za opstanak na Pitchforku i BrooklynVeganu Quote
HellAwaits Posted August 30, 2022 Report Posted August 30, 2022 Dimone, probudio se Nušić u tebi. 😛 1 Quote
Talvi Posted March 7 Report Posted March 7 ćaća se vraća https://harvestman.bandcamp.com/album/triptych-part-one Al Cisneros na basu, kao Om traka Quote
chess Posted March 7 Report Posted March 7 Jel Scot Kelly i dalje u ilegali? Ne pricaju nista oko benda vec duze vreme.. Quote
VoivodBG Posted March 9 Report Posted March 9 Neće ljudi da rade sa problematičnom osobom. Imaju svoje solo projekte. I da se nije to desilo sa njim, bolje je što su se raspali, na poslednja 3 izdanja nije bilo nekih većih pomaka što se tiče promena u zvuku i zanimljivosti. Bolje je na vreme zavrsiti nego mrcvariti mrtvog konja. 2 Quote
Haos sam ja Posted June 30 Report Posted June 30 (edited) Jel slušao neko novi Harvestman? Vidim da će izaći i drugi deo duplog albuma ove godine. Edited June 30 by Haos sam ja Quote
Talvi Posted June 30 Report Posted June 30 (edited) jesam ja, dosta je dobro, baš svakakvih uticaja ima. tri albuma valjda treba da budu bio je na bandcampu listening party za prvi, pa je Von Till komentarisao sa ljudima i objašnjavao svaku traku, bilo bi kul da urade to za svaki Edited June 30 by Talvi Quote
Talvi Posted July 16 Report Posted July 16 On 6/30/2024 at 4:31 PM, Talvi said: bio je na bandcampu listening party za prvi, pa je Von Till komentarisao sa ljudima i objašnjavao svaku traku, bilo bi kul da urade to za svaki https://harvestman.bandcamp.com/merch/triptych-part-two-listening-party Quote
Recommended Posts