Baal Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 (edited) Dobar nov Neurosis, dobar.. Edited March 18, 2007 by BaalBehrit Quote
Buddha Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 Bolestan album. mislim da nisu bili ovoliko teski jos od Enemy Of The Sun. Quote
darthmoog Posted March 18, 2007 Author Report Posted March 18, 2007 Bolestan album. mislim da nisu bili ovoliko teski jos od Enemy Of The Sun. o hvala bogu....znaci nisu lagali kada su rekli to... Quote
darthmoog Posted March 18, 2007 Author Report Posted March 18, 2007 evo preslushah ga skoro celog...mislio sam da ce biti tvrdji ali i ovako je odlicna...stvarno ima odlicnih pesama na ovom albumu...nema jedne loshe...najbolja pesma na albumu po meni je Hidden Faces...tu su josh i Distill,Water is not enough,Fear and Sickness,Given to the Rising i jedna koja me je stvarno obradovala At the end of the Road... Stvarno album otkida...nazalost ocekivao sam da ce mi ovo biti najbolje izdanje ovo godine al jebiga...jesu i dalje vodi u tom polju Quote
Buddha Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 Jesu je nekako dosta sporiji i melanholicniji.. pomalo ima i taj "dreamy" vajb Neurosis je bas gadan, ima tu neku atmosferu neprijatnosti i nelagodnosti.. s tom razlikom sto im je sada to sve vise nekako svedenije i cistije.. nego na starim albumima Quote
tanker Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 samo da je bar malo klin vokala.........meni su instrumentali predobri!!!!!! pogotovo prvi.... Quote
Fiery Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 Je l' promo "cist" il' ima neke voiceovere i gluposti? Quote
marcoman Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 (edited) nisam bas nesto odusevljen, par izuzetnih stvari i to, ali kao celina... ocekivao sam vise Edited March 28, 2007 by marcoman Quote
Baal Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 dobices vise, ali malo kasnije Is that a promise? Quote
azal Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 ja sam preslusao sinoc, bas predebelo, surovo sranje. poslednja pesma bas grmi. dobri su i oni spokeword momenti da se covek odmori malo. Quote
swing 2002 gtl Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 kako god, meni je genijalan.... 24/7 play.. Quote
darthmoog Posted March 28, 2007 Author Report Posted March 28, 2007 i meni bio...prva 3 dana...nemam vishe zivaca da ga slusham... Quote
Fiery Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 (edited) Jeste jedan od najslusljivijih albuma, najvise na prvu loptu. Ali mast je mast. Edited March 28, 2007 by Fiery Quote
swing 2002 gtl Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 i meni bio...prva 3 dana...nemam vishe zivaca da ga slusham... evo meni 9 dana... mislim da mi je puna kapa dosad haha. utiče na mene. al given to the rising, pa onda oni neki atmosferični dijelovi, pa zadnja origin, i još bruku nekih momenata... mmm... : ) Quote
darthmoog Posted May 3, 2007 Author Report Posted May 3, 2007 A mini-documentary for the upcoming album from long-running Oakland, California-based industrial/alternative/metal pioneers NEUROSIS, entitled "Given to the Rising", has been posted at YouTube (documentary shot by by NEUROSIS and Kenneth Thomas). The band began recording the effort in December at Electrical Audio studio in Chicago with producer Steve Albini. "[We are] forging some strange, noisy psychedelic territory that is pretty disturbing," guitarist and singer Steve Von Till told MTV.com at the time. Quote
Fiery Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Da l' su oni takvi od muzike, ili je muzika onakva od njih? Quote
Recommended Posts