THE BAND X Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 (edited) Dragi prijatelji, zadovoljstvo mi je da vas obavestim da je prvi pravi i originalni ACDC Tribute band iz Beograda koji je jos pre 10 godina svirao pod imenom No Comment, ponovo na okupu. Sada radimo pod imenom The Band X. Bend cine: Bubnjevi - Shkora ( ex Dead Ideas ) Gitara - Darko Gitara - Paja Bas - Raja Vocal - Billy 29.12. sviamo u Novom Sadu, u Brvnari, 30.12. u Zrenjaninu u klubu Green, a 5.01.2007. u Zemunu , u klubu FEST. Mozete nas naci i na www.myspace.com/thebandxserbia Vidimo se , pozdrav svima Edited December 27, 2006 by THE BAND X Quote
Amphitritê Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 (edited) Lepo, lepo, no.. Sto svirate bash 05.01. preklopiste se sa death-erima Edited December 27, 2006 by Vilhelmina Quote
ikaqueen Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 Vidimo se tamo, mozda... U svakom slucaju srecno! Quote
THE BAND X Posted December 27, 2006 Author Report Posted December 27, 2006 Lepo, lepo, no.. Sto svirate bash 05.01. preklopiste se sa death-erima Pa zaista je slucajno ispao taj 5.januar, eto, otkud znam.Ma bice jos svirki:-) Hvala na podrsci, sve najbolje! Quote
Amphitritê Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 (edited) Nadam se. Mozda bih mogla da kombinujem...death bendovi pocinju ranije sa svirkom, a vas termin je verovatno oko ponoci? Edited December 28, 2006 by Vilhelmina Quote
THE BAND X Posted December 28, 2006 Author Report Posted December 28, 2006 Pa da, svirke u FESTu pocinji oko pola 11, pola 12 Quote
THE BAND X Posted December 28, 2006 Author Report Posted December 28, 2006 Povodom dezinformacija u medijima o nastupu AC DC Tribute benda u SKC-u 30.12. obavestavamo vas da prvi i jedini pravi AC DC tribute band - BAND X,29.decembra svira u Novom Sadu u klubu NS Ridersa, u klubu Brvnara u 22h, a 30.decembra u Zrenjaninu u Muzickom klubu Green Zmaj Jovanova 5 u 22h, a 5.januara u klubu FEST u Zemunu u 23h.Vidimo se uskoro i u SKC-u!Vas THE BAND X, Beograd Quote
Гера Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 xa xa xa xa xa :) :) koje ste vi paljevine! :) jel ti mislis da ste vi jedini AC/DC tribute band? PS: nije dezinformacija! EKIPA + svira AC/DC u SKC-u, 30.12. na HITu 202, i to radi do jaja, cisto da spomenem. Quote
Mega_Deda Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 Ja sam mislio da je Dvoriste klub NS Ridersa, a ne brvnara... Quote
THE BAND X Posted December 29, 2006 Author Report Posted December 29, 2006 Ne mislim da smo jedini, znam da nismo, ali smo prvi i svirali smo kad niko nije u Beogradu.Drago mi je da klinci sviraju AC DC i da dobru muziku slusaju tvoji vrsnjaci. Cuo sam da ima dobrih a slusao sam i mnoge koji veze nemaju Uzivaj Ja sam mislio da je Dvoriste klub NS Ridersa, a ne brvnara... Pa mozda su meni pogresno rekli, ili je Brvnara ili je Dvoriste.Mislim da je na Petrovaradinu klub, pretpostavljam da si iz NS pa ces lako naci Pozdrav Quote
Leshina Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 zasto bi se neko ponosio time sto je prvi napravio neki tribjut??????? PRAVITE AUTORSKE PA SE ONDA PONOSITE TIME!!!! ali svakako...respect!!! ali stvarno ljudi!lepo je to sto ste prvi poceli sa tributom ac/dc-a,ali proslo je 10 godina i bilo bi lepo kad bi poceli malo da radite na uzdisanju sebe samih,a ne nekog drugog benda. oce li biti nekih sviraja u bg-u? mislim,bas u bg-u. Quote
WHISPER_EVE Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 pusti ih... neka sviraju ono sto vole... Quote
Leshina Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 ne branim ja nista!!! a i da branim,bio bi najgora budala!!! rekoh,ja podrzavam celu ideju ali mi je pristup malo cudan. Quote
Mega_Deda Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 Kad smo vec kod drugih bendova, otkad je AC-DC uopste metal bend? Quote
_Grotesque_ Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 Ma, da svi bendovi u Srbiji zajebu autorsku muziku i da rade neki tribute.. Moze tako? Bre, stvarno ne znam dokle ce ovo.. :ne: Ajde kad krenu deca da sviraju, ali vi ljudi sigurno imate bar 28+.. Malo samopostovanja ne bi skodilo! Quote
THE BAND X Posted December 30, 2006 Author Report Posted December 30, 2006 Znate dragi moji prijatelji sta je problem:sto em je rock uopste,pa mislim i na metal, u zapecku kod nas u Srbiji kad su mediji u pitanju( svaka cast 202-ci ), em se medjusobom raspravljamo i ne znam, pljujemo, vredjamo, kritikujemo... Mi smo svi u bendu stariji od 30 godina, ali AC DC pre svega volimo, i negde smo i ponosni sto smo jos uvek u punoj snazi i sto mozemo da sviramo to kako sviramo.A sviramo dobro, iz srca. Drago mi je sto ima puno mladih ljudi koji sviraju u rock ili metal bendovima, vidim i u prostoriji u kojoj mi vezbamo puno bendova koji odlicno sviraju. Nista lose ne zelim da kazem niti omalovazavam druge bendove koji sviraju ACDC, samo kazem da smo zaista prvi poceli nesto sto su kasnije drugi svirali ( mislim pre svega na Fuzz box za Zokijem Petrovicem - respect Zoki! respect za Proju!). Mi imamo i nase stvari i ne mislim da je kasno da ih snimimo i sa 40 godina, jer smo i tada kada smo svirali u Magnumu svirali nase pesme na svirkama. Zelim samo da vas sve pozdravim , da vam kazem da svi treba da sviraju ono sto zele, da prestanete da pljujete jedni druge, nego daj da svako uradi nesto sto ce kvalitetnu autorsku ali i hard i metal cover svirku u Srbiji podignuti na visi nivo. Ima onih koji ne znaju da naprave svoju pesmu a sviraju do jaja i sviraju godinama.Jebiga, tako je to.Mi sad uzivamo svirajuci ACDC, to nas raduje, jebiga, a dace Bog pa cemo i snimiti i nase stvari. Uzivajte ljudi Quote
Leshina Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 Znate dragi moji prijatelji sta je problem:sto em je rock uopste,pa mislim i na metal, u zapecku kod nas u Srbiji kad su mediji u pitanju( svaka cast 202-ci ), em se medjusobom raspravljamo i ne znam, pljujemo, vredjamo, kritikujemo... Mi smo svi u bendu stariji od 30 godina, ali AC DC pre svega volimo, i negde smo i ponosni sto smo jos uvek u punoj snazi i sto mozemo da sviramo to kako sviramo.A sviramo dobro, iz srca. Drago mi je sto ima puno mladih ljudi koji sviraju u rock ili metal bendovima, vidim i u prostoriji u kojoj mi vezbamo puno bendova koji odlicno sviraju. Nista lose ne zelim da kazem niti omalovazavam druge bendove koji sviraju ACDC, samo kazem da smo zaista prvi poceli nesto sto su kasnije drugi svirali ( mislim pre svega na Fuzz box za Zokijem Petrovicem - respect Zoki! respect za Proju!). Mi imamo i nase stvari i ne mislim da je kasno da ih snimimo i sa 40 godina, jer smo i tada kada smo svirali u Magnumu svirali nase pesme na svirkama. Zelim samo da vas sve pozdravim , da vam kazem da svi treba da sviraju ono sto zele, da prestanete da pljujete jedni druge, nego daj da svako uradi nesto sto ce kvalitetnu autorsku ali i hard i metal cover svirku u Srbiji podignuti na visi nivo. Ima onih koji ne znaju da naprave svoju pesmu a sviraju do jaja i sviraju godinama.Jebiga, tako je to.Mi sad uzivamo svirajuci ACDC, to nas raduje, jebiga, a dace Bog pa cemo i snimiti i nase stvari. Uzivajte ljudi respect!!!!! ali dajte sto pre neke autorske!!!!!! Quote
darijus Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 (edited) bedno je totalno sto se neko hvali kako svira tribute benda kog apsolutno niko,po energiji,ne moze da "skine"... a cuo sam barem 10-tak pokusaja raznih. al ajde ono...zivi bili.I dolazite u beograd da uzivamo. fali nam dobre svirke... fuzzbox je znao da oprzi dobro "riff raff"...i to je otprilike to. Edited December 31, 2006 by darijus Quote
Shamandalie Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 Ja se pitam moze li tribute uopste da bude originalan? Ako je vec kopija, sta je tu orignialno...nemam nista protiv, neka svira svako sta mu se svidja, ali raspravljati o originalnosti kod jednog tributea.... Quote
THE BAND X Posted December 31, 2006 Author Report Posted December 31, 2006 bedno je totalno sto se neko hvali kako svira tribute benda kog apsolutno niko,po energiji,ne moze da "skine"... a cuo sam barem 10-tak pokusaja raznih. al ajde ono...zivi bili.I dolazite u beograd da uzivamo. fali nam dobre svirke... fuzzbox je znao da oprzi dobro "riff raff"...i to je otprilike to. Matori, mi smo iz Bgd-a, 5.januara sviramo u FEST-u pa dodji da nas cujes. Ne znam kako tema ode u neki cudan tok, niko ne prica o originalnosti tribute band-a niti se mi nesto hvalimo niti velicamo sami sebe.Mi se ne takmicimo ljudi ni sa kim, jednostavno volimo AC DC i to sviramo. Nadam se da ce vam se svideti i nase pesme jednog dana.Do tada, mi cemo uzivati u ovome sto , kazem , trenutno radimo, i iskreno verujem da ce uzivati svi oni koji vole AC DC. Quote
WHISPER_EVE Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 kacila sam vam plakate sa "gazda" Igorom... Quote
THE BAND X Posted December 31, 2006 Author Report Posted December 31, 2006 kacila sam vam plakate sa "gazda" Igorom... Hvala ti puno Quote
THE BAND X Posted December 31, 2006 Author Report Posted December 31, 2006 I da, svima zelimo srecnu Novu 2007.godinu! Da ste zivi i zdravi! Quote
THE BAND X Posted January 16, 2007 Author Report Posted January 16, 2007 Ljudi, przimo u cetvrtak u Knez Mihajlovoj od 19h, kod Delijske cesme Vidimo se Quote
Blathaddar Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 odlicni na beer festu bejaste! :pivopije: Quote
Recommended Posts