Angelystor Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 Zabavni HC/Thrash Horror Metal Iz Shvedske. Dva albuma: Metal Moshing Mad iz 1999 i Sometimes They Come Back... To Mosh iz 2005, a inace spominje im se ime u jednim lyricima od Ghoula Slushah sam samo rad iz 1999, i jedina steta je sto nema svih lirika na metal-archives, hehe, ali inace snaga je uglavnom u kracim pesmama, a od ovih 'ozbiljnijih' ima tu dobrih thrasherica i MMM, He Saw Her Today, Stomp And Shake. Mislim...treba chuti pa oceniti..al meni je ovo simply do jaja! Najbolje ime za metal pesmu bre: METOOAAHL. !. Inache ime benda je skracenica od Freddy Kreuger's Ünderwear http://www.moshoholics.com/ Quote
Angelystor Posted March 5, 2007 Author Report Posted March 5, 2007 Ajde junaci thrasheri de ste bre.. anyway slushah i novi album "Sometimes they come back..to mosh"..i ovaj album je genijalan! U principu...ovaj album su mnogi vec uglavnom chuli..barem nesto iskusniji thrasheri..jer ima puno riffova i hooksa i vokala "pozajmljenih" od takvih likova kao sto su Exodus, Testament, Agent Steel..a ima i obrada Tankarda..plus moguce da ima jos nekih "pozajmica" no ja ih ne prepoznajem uberkul pesma je "F.K.U. says no!"..ide neki uberdebilni tehno ritam..i posle 30tak sek se cuje rafal i vristanje ljudi :) vrh pesma: "Grave Robbing Mania" Quote
М Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 E, ovaj Metal Moshing Mad mi je tako poznato nesto... ne, ne mislim na Metal Thrashing Mad. Sad cu da vidim jel imam tako nesto, pa cu preslusham ako imam, i da kazem rech 2, tebi za ljubav Quote
Angelystor Posted March 8, 2007 Author Report Posted March 8, 2007 Umm..ne mora za mene..al ak tvoje ushi vole thrash..nek bude za njih.. Quote
RNA Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 Лазо, Лазо, шта сам ја написао горе, а? Претражите форум пре него што отворите нову тему! Quote
azal Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 ja uvek pretrazim, problem je sto je search funkcija katastrofalna Quote
RNA Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 (edited) Мислио сам мануелно да претражиш, овај претраживач није ни за курац. Edited March 13, 2009 by RNA Quote
Grobodan Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 Samo stavite "sort by name" i to je to, ja se nikad ne zajebem. Inače, bend je sasvim solidan slušao oba albuma. Quote
Angelystor Posted March 14, 2009 Author Report Posted March 14, 2009 Vidim ressurectovaste temu, lipo, lipo. Vredniji bend od svih ovih thrash sranja sto se u proteklih par godina pojavise... Cini mi se da sam (relativno) skoro na blabberu video da spremaju novi album... If it ain't stiff, It ain't worth to fuck. Quote
F4R15 Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Ima li kakav link za download? Btw. ime je ... Quote
Angelystor Posted March 15, 2009 Author Report Posted March 15, 2009 Ne postoje linkovi. Ovaj bend je toliko dobar i vanvremenski da je njihovu muziku nemoguce ripovati u bilo koji oblik audio formata koji ce moderni kompjuteri prochitati, a kamoli uspeti da okache na WWW. Neki japanski hentai nauchnici jesu nesto petljali sa FKU diskovima, i nastalo je ovo, ali skidaj samo na sopstvenu odgovornost: MMM: http://www.mediafire.com/?vv1uzqyyvem STCB...TM: http://rapidshare.com/files/118129825/F.K....corpse.rar.html Quote
Grobodan Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Uskoro: "Where Moshers Dwell" track listing: 01. Welcome To Your Nightmare 02. Where Moshers Dwell 03. Twitch Of The Thrash Nerve 04. Faster Than The Shark 05. The Pit And The Poser 06. Dead Coroner 07. Almost Metal 08. Hate Your Guts (Love Your Brain) 09. Bedilia - Back For Cake 10. Worms 11. Sleepwalker Texas Ranger 12. He Knows The Drill 13. Six Feet Ünderwear 14. Phantom Killer Attack 15. Blairsville Blues 16. Horror Metal Moshing Machine 17. Highway To Horror Ako ovo nije najbolja promo fotka u skorije vreme, ja ne znam šta je Quote
Angelystor Posted July 16, 2009 Author Report Posted July 16, 2009 To su ti nazivi pesama, ne moze da omane. Quote
M-16 Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 Upravo ga slušam, evo link ako neko hoće da skine 05. The Pit And The Poser 13. Six Feet Ünderwear Quote
Angelystor Posted July 25, 2009 Author Report Posted July 25, 2009 ^Ovaj link, kao i onaj na mediaportal-u nikako nisu novi, vec prosli album, za link na prosloj strani pretpostavljam da je isto to. 1 Quote
M-16 Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 Uskoro: "Where Moshers Dwell" track listing: 01. Welcome To Your Nightmare 02. Where Moshers Dwell 03. Twitch Of The Thrash Nerve 04. Faster Than The Shark 05. The Pit And The Poser 06. Dead Coroner 07. Almost Metal 08. Hate Your Guts (Love Your Brain) 09. Bedilia - Back For Cake 10. Worms 11. Sleepwalker Texas Ranger 12. He Knows The Drill 13. Six Feet Ünderwear 14. Phantom Killer Attack 15. Blairsville Blues 16. Horror Metal Moshing Machine 17. Highway To Horror ove pesme se nalaze na albumu koji sam skinuo Quote
Angelystor Posted July 25, 2009 Author Report Posted July 25, 2009 Tagovi sadrze ta imena, da, ali poznajem prosli album, tako da ti mogu reci da su sami fajlovi u stvari pesme sa proslog albuma, "Hate Your Guts.." je ona "disko" pesma o kojoj srah na proslojs strani, "SFU" je grejv robin mejnia...mislim poslusaj bar sta peva covek i provalio bi i sam. 1 Quote
Recommended Posts