gavrosaurus Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 Podilazi me blaga jeza od naših, nevešto improvizovanih i nad(ne)realnih sapunČica, naročito onih sa patetično-komunističkim nazivima kao što je "Bolji život". 1 Quote
Dark Sonja Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 serija je bila dobra za svoje vreme... prevazidjeno... Quote
Shix Posted December 28, 2006 Author Report Posted December 28, 2006 Svi su opasni glumci... Giga Moravac kralj Quote
Divlji Tigar Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 (edited) Ponekad odgledam, kao mali sam seriju mnogo voleo. Kada se prosli put repriziralo, snimo sam na kasete fali mi samo jedna epizoda. Inace meni su gotivnije one kasnije epizode koje su snimane 1990/1991, posebno one kada se Boba vrati iz vojske. Te sam i gledao kao klinac. One iz 1987/1988 sam gledao kasnije i one su super. Kao mali sam cesto imitirao Gigu Moravca. "Majke vam ga sasa i bezobrazne" "Evo opet ostavljaju vrata otvorena, sto vas jednom ne pokradu, da se opametite a ja da se smirim"itd Edited December 28, 2006 by Wild_Tigar Quote
Мајор Гашпар Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 Ok..ali su dokurcili sa reprizama. Quote
RNA Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 Vala da znas. jedna repriza u 5-10 godina je dovoljna, da se ljudi podsete. Ovako je previse. Quote
Doug Bradley Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 serija je bila dobra za svoje vreme... prevazidjeno... Upravo to...kao klinac kada sam gleda serija mi je bila medjutim pre neki dan sam gledao i smorio sam se ko niko... Quote
Mr. Smarty Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 Mene ta serija vraca u detinjstvo ...tj. kada su svi u kuci bili zivi i zdravi i kada smo svi na okupu gledali tu seriju zajedno...to su bila divna vremena i rado ih se secam...... Quote
Salvation Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 I kada si dolazio po mleko ujutru u 9 samo da ti komsinica kaze "komsija jutros (u sedam) je bilo mleka za sve!" Ko sto rekoste.. meni je serija onako simpaticna sad podseca me na detinjstvo a nisam bio tu kad su davali ranije reprize pa mi je ovo prvi put da je vidim opet. Ali, naravno, ne gledam TV inace, pa samo ako neki put ubodem. Inace, mrzim nase serije generalno, posto su nam glumci mahom ocajni. Quote
Shix Posted December 29, 2006 Author Report Posted December 29, 2006 O njoj ne mislim nista i ne svidja mi se kao glumica. Po meni je najjaci Giga Moravac, Macola, Ujka Kosta, Brankovic-Ckalja, Kurcubic, Ljupce-Surda. Serija ima stvarno dobru radnju. Quote
Vresište Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 (edited) Pa u to vreme nije ni bilo mnogo toga drugog da se gleda. Shta ja znam, danas se na to vreme gleda kao na dobra stara vremena, a paradoksalno chitava drama se i vrti oko toga da bi od zhivota trebalo trazhiti vishe. Nisam je voleo k'o klinac (bilo mi je mnogo boljih crtacha) a sad ne znam shta bih mislio o njoj da sam u prilici da je gledam. Njah, verovatno je ne bih voleo ni sada jer ne volim sapunice... Edited December 29, 2006 by matatrtaDgrejt Quote
Divlji Tigar Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 O njoj ne mislim nista i ne svidja mi se kao glumica. Po meni je najjaci Giga Moravac, Macola, Ujka Kosta, Brankovic-Ckalja, Kurcubic, Ljupce-Surda. Serija ima stvarno dobru radnju. Zaboravio si Majkovica, Jataganca i Terminatora. Quote
RNA Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 A sta mislite o Violeti? Bez premca, Lidija Vukicevic je najgora glumica u seriji. Cak i one sto su glumile epizodne uloge su bile bolje. Quote
MEGGY Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 Violeta striptizeta :] Super serija, još uvek se sećam kad su je originalno puštali... sećam se serija je išla nedeljom u 20.00, sećam se da se tad cela porodica okupila i gledala seriju...baš onako kao na špici Simpsonsa Bilo kako bilo, lepe uspomene... Quote
RNA Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 Meni je ta serija odlicna kritika drustva u to vreme i tacno se vidi zasto je propalo. Svako je imao prava da kaze sta hoce, niko nije radio, nepotizam nasiroko i nadugacko... Quote
Goxy Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 Odlicna serija,gledao sam je i kad je prvi put prikazivana i reprize kol'ko tol'ko.Mada vise volim Vruci Vetar Quote
marcoman Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 (edited) Ljudi, ovo se emituje u Srbiji 2006. godine na nacionalnoj televiziji (!) jezivo Edited December 29, 2006 by marcoman Quote
Álvaro Recoba Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 "Ево ваше кафе, чика Коста... са стрихнином..." Било пре пар дана ... Бољи живот може увек да се гледа, па и кад је досадан ... А Мацола је најбољи, уз Гигу ... Quote
Vincent Hess Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 Kenja mi se od nje, ali je opet gledam Quote
RNA Posted December 30, 2006 Report Posted December 30, 2006 Ljudi, ovo se emituje u Srbiji 2006. godine na nacionalnoj televiziji (!) jezivo Nije mi jasno sta si hteo time da kazes. Ne moze da se emituje na nekoj drugoj, oni su je platili. Quote
Elvis Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 (edited) Ljudi, ovo se emituje u Srbiji 2006. godine na nacionalnoj televiziji (!) jezivo Pa i na bilo kojoj drugoj da se emituje opet bi bila na nacionalnoj ( kad su dobili nacionalne frekvencije postale su nacionalne ).To sto se kod nas ne gase televizije bez frekvencije je nas problem. Serija je super i dan danas.I sam ne znam kako opet mogu da je gledam.Ckalja je stvarno genijalan, a i Bjelogrlicu je ovo jedna od normalnih uloga ( dok je bio mlad sve su bile takve ).Sama cinjenica da su kroz ovu seriju prosli svi nasi glumci tog vremena, svrstava je u najbolju ( opsti utisak ) a sigurno i najgledaniju svih vremena. Naravno, subjektivno gledano, najjace scene su iz Zemunske gimnazije kad Gigina zena ( sramota me, stao mi mozak ne mogu imena da se setim ) predaje latinski. Edited December 31, 2006 by Elvis Quote
Recommended Posts