Álvaro Recoba Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Бољи живот није дно дна. Серије које следе јесу, с тим да Срећни људи није у толикој мери, као ове новије... Ипак, БЖ је неупоредиво боља од свих пинковских, па и хрватских сапуница које су сад актуелне... Quote
Divlji Tigar Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Plicajac sa petlovog brda je mozda i najbolja serija. Nema puno kukanja zbog sankcija, inflacije. Bosku je super, bivse zene mu placaju alimentacije, povremeno upozna neku zensku u koju se zaljubi, pa je posle uhapsi. Quote
Download_manager Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Бољи живот није дно дна. Серије које следе јесу, с тим да Срећни људи није у толикој мери, као ове новије... Ипак, БЖ је неупоредиво боља од свих пинковских, па и хрватских сапуница које су сад актуелне... Dobro, mozda sam malo preterao. U svakom slucaju, kao sto ti kazes bolji su od ovih novijih sapunica. Quote
RNA Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Plicajac sa petlovog brda je mozda i najbolja serija. Nema puno kukanja zbog sankcija, inflacije. Bosku je super, bivse zene mu placaju alimentacije, povremeno upozna neku zensku u koju se zaljubi, pa je posle uhapsi. Та серија је крива што мало-мало па неко женско, кад хоће да ме зајебава, каже: "Бошко, ти си монструм." Quote
Divlji Tigar Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 To je valjda iz epizode kada je Vesna Trivalic, novinarka koja ga non stop prati, ako se dobro secam. Katarina Radivoljevic je imala u toj seriji svoj debi. Quote
RNA Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Може бити, не сећам се тачно. Цитираћу Бору Ђорђевића: "Њен чувени филмски деби беше "Иди па се јеби"." Quote
SIROVINA Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 bolji život je kamen o koji se naša kinematografija spotakla. šta sve ide za tim bolje i ne pominjati. malo sam sujeveran, možda puste reprizu. siniši paviću se negde u to doba nešto sigurno desilo. dokaza za to je ko zna koliko kilometara protraćene trake za snimanje tih sranja koja on piše. drugo, sam taj njegov proces pisanja je po sebi greh prema šumama. Quote
Turin Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 bolji život je kamen o koji se naša kinematografija spotakla. šta sve ide za tim bolje i ne pominjati. malo sam sujeveran, možda puste reprizu. siniši paviću se negde u to doba nešto sigurno desilo. dokaza za to je ko zna koliko kilometara protraćene trake za snimanje tih sranja koja on piše. drugo, sam taj njegov proces pisanja je po sebi greh prema šumama. da desilo mu se to da je dao Ljiljani da pise scenario i potpisuje njega ono u fazonu: Ma idi u pizdu materinu, pusticu te jednom nesto da napises....! ako uporedis Pozoriste u kuci ili Vruc Vetar sa autisticnim socijalistickim bljuvotinama tipa Bolji zivot, Srecni ljudi, Gore Dole, Porodicno Blago, Bela Ladja vidis da to moze raditi isti covek samo u slucaju da je u medjuvremenu zakachio sifilis ili da je dao nekom drugom (significant other) da pise. Quote
MEGGY Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 Plicajac sa petlovog brda je mozda i najbolja serija. Nema puno kukanja zbog sankcija, inflacije. Bosku je super, bivse zene mu placaju alimentacije, povremeno upozna neku zensku u koju se zaljubi, pa je posle uhapsi. hehee neko je gledao sinoćnu epizodu Quote
SIROVINA Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 taj bolji život smo mogli nekom i da prodamo, valjda su se bugari na to pržili, ali ova sranja posle toga izgeda da samo mi gledamo. Quote
RNA Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 А-а-а, Хрвати су га претпрошле године мислим репризирали. Quote
Divlji Tigar Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 (edited) A mi cemo uskoro imati cast da gledamo nove epizode. Samo me cudi da je Boris Komnenic odlucio da opet glumi, posto je izjavio da je mrzeo tu ulogu. Edited March 30, 2007 by Wild_Tigar Quote
SIROVINA Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 A mi cemo uskoro imati cast da gledamo nove epizode. Samo me cudi da je Boris Komnenic odlucio da opet glumi, posto je izjavio da je mrzeo tu ulogu. verovatno ga je kinta naterala da je opet zavoli. nisam čuo to za nove epizode. bolje da se zove gori život. šta će nam više ta smaranja. kako bi ono: oj srbijo među šljivama, njivama... gde god. kako je bedno ograničen spisak tema ovih naših nazovi scenarista. nije valjda da smo spali na reciklažu, to u srbiji nikad nije radilo. mi od đubreta možemo da napravimo samo još veće đubre. dokaz: bela lađa. to je toliko tužno da me je nekako stid i da se podsmevam. :udri: :udri: :udri: :udri: Quote
RNA Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 Мене је већ Гутовићево певање у шпици одбило од те серије. И шта им би да ставе Петра Краља за Пантића? То не иде без Николе Симића. Једино да је мртав, а није. Quote
SIROVINA Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 (edited) izgleda da nikola simić nije baš tolika dilea. jasno čoveku o čemu se radi Edited March 31, 2007 by SIROVINA Quote
RNA Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 Могуће да је поод уговором за Пинк или тако нешто. Или је једноставно презаузет снимањем серија "Агенција за СиС" и "Љубав, навика, паника". Quote
SIROVINA Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 bolje sto ga nema. razocarenje bi bilo vece Quote
Rumenige Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 Могуће да је поод уговором за Пинк или тако нешто. Или је једноставно презаузет снимањем серија "Агенција за СиС" и "Љубав, навика, паника". Nacuo sam da Simic nije bio zadovoljan ulogom..Ko ce ga znati. Quote
voodoo_ Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 E jebiga, a kao zadovoljan je ulogom u SiS-u? Nešto ne verujem. Quote
voodoo_ Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 Htedoh reći, kako može biti nezadovoljan ulogom (novog) Pantića, a da bude zadovoljan ulogom u SiS-u, kad je i SiS očajna serija kalibra Bele lađe. Quote
RNA Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 Мало више пара и мало мање напроно снимање за његове године, врло вероватно. Quote
Divlji Tigar Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 Juce je emitovana POSLEDNJA epizoda serije "Ljubav, navika, panika. Quote
Turin Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Nikola Simic je smesan, Petar Kralj je deprimirajuci. Quote
Recommended Posts