Jump to content

Recommended Posts

Posted

Бољи живот није дно дна. Серије које следе јесу, с тим да Срећни људи није у толикој мери, као ове новије... Ипак, БЖ је неупоредиво боља од свих пинковских, па и хрватских сапуница које су сад актуелне...

Posted

Plicajac sa petlovog brda je mozda i najbolja serija.

Nema puno kukanja zbog sankcija, inflacije.

Bosku je super, bivse zene mu placaju alimentacije, povremeno upozna neku zensku u koju se zaljubi, pa je posle uhapsi.

Posted
Бољи живот није дно дна. Серије које следе јесу, с тим да Срећни људи није у толикој мери, као ове новије... Ипак, БЖ је неупоредиво боља од свих пинковских, па и хрватских сапуница које су сад актуелне...

Dobro, mozda sam malo preterao. U svakom slucaju, kao sto ti kazes bolji su od ovih novijih sapunica.

Posted

Bosku je super, bivse zene mu placaju alimentacije, povremeno upozna neku zensku u koju se zaljubi, pa je posle uhapsi.

Та серија је крива што мало-мало па неко женско, кад хоће да ме зајебава, каже: "Бошко, ти си монструм."

Posted

Може бити, не сећам се тачно.

Цитираћу Бору Ђорђевића: "Њен чувени филмски деби беше "Иди па се јеби"."

Posted

bolji život je kamen o koji se naša kinematografija spotakla. šta sve ide za tim bolje i ne pominjati. malo sam sujeveran, možda puste reprizu. siniši paviću se negde u to doba nešto sigurno desilo. dokaza za to je ko zna koliko kilometara protraćene trake za snimanje tih sranja koja on piše. drugo, sam taj njegov proces pisanja je po sebi greh prema šumama.

Posted
bolji život je kamen o koji se naša kinematografija spotakla. šta sve ide za tim bolje i ne pominjati. malo sam sujeveran, možda puste reprizu. siniši paviću se negde u to doba nešto sigurno desilo. dokaza za to je ko zna koliko kilometara protraćene trake za snimanje tih sranja koja on piše. drugo, sam taj njegov proces pisanja je po sebi greh prema šumama.

da desilo mu se to da je dao Ljiljani da pise scenario i potpisuje njega :) ono u fazonu: Ma idi u pizdu materinu, pusticu te jednom nesto da napises....!

ako uporedis Pozoriste u kuci ili Vruc Vetar sa autisticnim socijalistickim bljuvotinama tipa Bolji zivot, Srecni ljudi, Gore Dole, Porodicno Blago, Bela Ladja vidis da to moze raditi isti covek samo u slucaju da je u medjuvremenu zakachio sifilis ili da je dao nekom drugom (significant other) da pise.

Posted

hehee neko je gledao sinoćnu epizodu :)

Posted (edited)

A mi cemo uskoro imati cast da gledamo nove epizode. Samo me cudi da je Boris Komnenic odlucio da opet glumi, posto je izjavio da je mrzeo tu ulogu.

Edited by Wild_Tigar
Posted
A mi cemo uskoro imati cast da gledamo nove epizode. Samo me cudi da je Boris Komnenic odlucio da opet glumi, posto je izjavio da je mrzeo tu ulogu.

verovatno ga je kinta naterala da je opet zavoli. nisam čuo to za nove epizode. bolje da se zove gori život.

šta će nam više ta smaranja.

kako bi ono: oj srbijo među šljivama, njivama... gde god. kako je bedno ograničen spisak tema ovih naših nazovi scenarista. nije valjda da smo spali na reciklažu, to u srbiji nikad nije radilo. mi od đubreta možemo da napravimo samo još veće đubre. dokaz: bela lađa. to je toliko tužno da me je nekako stid i da se podsmevam. :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri:

Posted

Мене је већ Гутовићево певање у шпици одбило од те серије. И шта им би да ставе Петра Краља за Пантића? То не иде без Николе Симића. Једино да је мртав, а није.

Posted

Могуће да је поод уговором за Пинк или тако нешто. Или је једноставно презаузет снимањем серија "Агенција за СиС" и "Љубав, навика, паника".

Posted
Могуће да је поод уговором за Пинк или тако нешто. Или је једноставно презаузет снимањем серија "Агенција за СиС" и "Љубав, навика, паника".

Nacuo sam da Simic nije bio zadovoljan ulogom..Ko ce ga znati.

Posted

Мало више пара и мало мање напроно снимање за његове године, врло вероватно.