Elvis Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 Prihvatam kritiku i kao kaznu sebi zabranjujem pisanje na ovom forumu do npr. 3. januara.Dakle ovo je moj poslednji post u ovoj godini i nema me do 3. janura. Izvinjavam se svim ljubiteljima Boljeg zivota na pretrpljenoj neverici, zbunjenosti i potresenosti zbog moje izjave. Quote
أصحاب Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 Dragan Bjelogrlić. Uzrok, razlog, promena, ako-i-samo-ako propasti takvog jednog pokušaja da socijalizam iznedri uspešnu sapunicu. Uz, već poslovični, alkoholičarski zadah Josifa Tatića, koji bi gotovo kao metričko vreme, svojom sterilno tačnom preciznošću svrstao ovu seriju u beton na koji će tek da se uhvati blato evropske kinematografije osamdesetih. Quote
RNA Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 Jebes me ako znam sta je poenta ovog tvog izlaganja! Trebao si da ides u politicare. Napisao si mnogo, a niko ne zna sta je pesnik hteo da kaze. Quote
Kolosus Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 Muka mi je od tog djubreta od serije. Uzasno je zaglupljujuca. Moji ukucani je stalno gledaju i to svaki put kad je reemituju. Nostalgija valjda, jebem li ga. Muka mi je i od svih varijacija na temu - srecni ljudi, stizu dolari i sl. Glupa radnja, silovani dijalozi, losa gluma (dobri pozorisni glumci nisu automatski i dobri filmski glumci), jeftina kamera... Ali ima nesto jos gore od toga - pinkova produkcija. agencije za sis i sl. su tek dno dna. Jeftini humor mi ne moze biti ni smesan, ni sarmantan samo zato sto se seljaci sa akcentom iz jugoistocne Srbije. Quote
Shix Posted December 31, 2006 Author Report Posted December 31, 2006 Te nase serije na pinku ne mogu da se opisu koliko su odvratne Quote
Álvaro Recoba Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 Ali ima nesto jos gore od toga - pinkova produkcija. agencije za sis i sl. su tek dno dna. Jeftini humor mi ne moze biti ni smesan, ni sarmantan samo zato sto se seljaci sa akcentom iz jugoistocne Srbije. СиС је ђубре јер нема благе везе ни са акцентом, што је само по себи глупо да се каже, већ уопште са овим призренско-тимочким дијалектом чија једна варијанта "живи" у крајевима одакле сам ја... И узгред, наш дијалект је сам по много интересантнији и духовитији од боло ког другог српског ( сад и хрватског)... А глупа пинкова продукција то не уме да користи јер доводи глумце који немају ни два дана праксе, или су можда глупи па не могу да науче што је вероватније ... А и радња нема везе са кажимо јужном иако је ту у питању више југоисточна, ако не и историјски источна Србија ... Quote
RNA Posted January 1, 2007 Report Posted January 1, 2007 Recimo samo da meni od svega najvise bode usi to sto se u Pinkovim serijama (pre svih taj "SiS" i "Ljubav, navika, panika") dijalozi odvijaju tolikom brzinom da ne mogu da ih pratim. K'o da slusam Francuze. Quote
Vic Rattlehead Posted January 1, 2007 Report Posted January 1, 2007 Naša najbolja serija ikad. Recimo samo da meni od svega najvise bode usi to sto se u Pinkovim serijama (pre svih taj "SiS" i "Ljubav, navika, panika") dijalozi odvijaju tolikom brzinom da ne mogu da ih pratim. K'o da slusam Francuze. Upravo tako. U "Ljubav Navika Panika" se nerijetko desi da njih četvero pričaju istovremeno. Šteta samo što Pink ima takve legende poput Nikole Smića, Seke Sabljić, Milenka Pavlova (you name it) ali jebi ga, dobro plaćaju a zna se da glumci baš i nemaju jahte i vile. Stvarno šteta. Quote
Elvis Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Dragan Bjelogrlić. Uzrok, razlog, promena, ako-i-samo-ako propasti takvog jednog pokušaja da socijalizam iznedri uspešnu sapunicu. Uz, već poslovični, alkoholičarski zadah Josifa Tatića, koji bi gotovo kao metričko vreme, svojom sterilno tačnom preciznošću svrstao ovu seriju u beton na koji će tek da se uhvati blato evropske kinematografije osamdesetih. Ne, ne i ne.Procitao sam vise puta i stvarno mi nije jasno sta si hteo da kazes.Priznajem glup sam. Quote
Divlji Tigar Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Ona nesrecnica Lidija Vukicevic (Violeta u seriji) planira povratak na scenu tj snima seriju "Jet set", a jos pride ulazi i u paralament kao poslanik SRS. Cime li smo to zasluzili. Quote
Divlji Tigar Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Giga mi je bio idol kada sam bio klinac. Stalno sam ga imitirao. Quote
Geozee Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Najjaci su ti nervozni likovi po domacim serijama i filmovima. Quote
Álvaro Recoba Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Да није вечерас последња или тако нешто? Quote
Geozee Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Nemam pojma... mozda... nije valjda vec gotovo... Quote
RNA Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Sad ih prikazuju svakog radnog dana. Ranije je isla jedna nedeljno, onako profi, pa se to lepo razvlacilo 3 godine. Quote
Geozee Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Oni uvek nadju neku zamenu... sta bi moglo da puste posle Boljeg Zivota... nece valjda opet Srecne Ljude. Quote
Divlji Tigar Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 (edited) Mogli bi da opet puste "Policajca sa petlovog brda", recimo. EDIT: Pogledao sam u TV Program, tamo pise da ce da ide "Vruc Vetar". Edited March 3, 2007 by Wild_Tigar Quote
DJ_raBo Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Parafraziracu gigu: 'Opet ste ostavili vrata otvorena, majke vam ga sasave i bezobrazne' (tako nesto ) Serija je u principu do jaja, ali me nervira bjelogrlic, ali mogu da ga svarim Ali Lidija Vukicevic je retardirana, i nju stvarno ne mogu da podnesem kao glumicu. Jebem mu mater, k'o da je zavrsila 15-minutni kurs tipa 'zavrsite nas kurs i glumicete kao tika fucking shpic ) Mada je i shpic bolji, bar je u pocetku bio simpatican Quote
Doug Bradley Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Parafraziracu gigu: 'Opet ste ostavili vrata otvorena, majke vam ga sasave i bezobrazne' ...shto vas ne pokradu da se opametite vec jednom.... Quote
Simadin Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Mogli bi da opet puste "Policajca sa petlovog brda", recimo. Mislim da bi se i lestate slozio. Quote
Kakashi Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Pitam se po koji put repriziraju... Dobijem ospice samo kad čujem onu muz'ku... Quote
RNA Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Mada je i shpic bolji, bar je u pocetku bio simpatican Nije on mucenik kriv sto je postao popularan od te uloge, pa mu sad samo takve tipove i daju. Quote
Álvaro Recoba Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Комшија ( Пепи - Тика Шпиц ) није крив пре свега зато што људи из Београда везе немају како се овде пре свега говори, а затим и живи, мада је Павић власотиначки зет, али поново, не може... Ако буду Срећни људи, има да се гледа... Бар због Бате Животиње... Quote
Recommended Posts