Shix Posted March 4, 2007 Author Report Posted March 4, 2007 Hehe Arandjel i Ostojic je najjaca kombinacija u seriji. Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Ja volim te serije. Srecne ljude najvishe . Ne znam zashto, podsecaju me na detinjstvo. Quote
Dark Sonja Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 uuu kako mrzim "Srecne ljude"... "Bolji zivot" je ok, ali mi je skroz dosadio i mislim da ne mogu vise da izdrzim ni spicu da odgledam... Quote
Divlji Tigar Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 I Tasko Nacic je bio car, covek sa takvom facom se radja jednom u 100 godina. jbg nije slika iz Boljeg Zivota. Quote
Doug Bradley Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 jbg nije slika iz Boljeg Zivota. Nego iz Ko To Tamo Peva Quote
Turin Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 nadam se da ce ovaj put Lidija i Aljosa da se pomire, nisu valjda ludi da se dvaput razvode Quote
Divlji Tigar Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 Lidija je teska kucka, gledao sam je pre neki dan na Pink, a kakva i moze da bude kada je u SRS. Quote
Elvis Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Danas (6. mart) u osam da ste se svi nacrtali ispred Tv-a!! Poslednja epizoda Boljeg zivota.Ko zna kad cemo ponovo biti u prilici da je gledamo!? Quote
Nazzgul Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Nadam se nikad vise. Nije li bolje da snime nesto novo, nego sto ponavljaju tu seriju stalno?! Mislim serija je ok, al nije vise u trendu, nije to taj zivot, nema vise stare Juge. Quote
Divlji Tigar Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Pa sve novo je sranje. "Stizu dolari" je najlosija serija ikada. "Bela Ladja" su losa kopija filmova "Tesna Koza". Tacnije seljacka verzija istih filmova. Quote
Simadin Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Mogli bi da repriziraju "Otvorena vrata", na primer. Nasa naj-serija ikad. Quote
23/16 Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Pa sve novo je sranje. "Stizu dolari" je najlosija serija ikada. "Bela Ladja" su losa kopija filmova "Tesna Koza". Tacnije seljacka verzija istih filmova. Seljacka verzija seljackih filmova. Zvuci kao smece ... Quote
RNA Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Kako zvuci, tako i izgleda. Mozda malo manje bode oci, jer nema toliko estetske vulgarnosti kao film. Quote
Feniks . Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Mogli bi da repriziraju "Otvorena vrata", na primer. Nasa naj-serija ikad. Stvarno, mogli bi tu seriju da repriziraju... Quote
Divlji Tigar Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Gotovo. Od sutra ide "Vruc Vetar". Quote
gavrosaurus Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Добро је што се плаћа претплата од 350 динара а за узврат добијају репризе, добро познатих па и црно-белих, серија од пре 20, 30 или чак 40 година!!! Quote
RNA Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Добро је што се плаћа претплата од 350 динара а за узврат добијају репризе, добро познатих па и црно-белих, серија од пре 20, 30 или чак 40 година!!! Ko placa pretplatu? Quote
gavrosaurus Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Они који немају струју или који су умрли можда не плаћају с тим што и овим првима стиже рачун за плаћање ТВ претплате. Има тенденција где се људи праве блесави и не плаћају па ће им држава уредно доставити тужбе где ће плаћати и судске трошкове а наравно - платиће и заосталу ТВ претплату. Држава је немилосрдна и није једном санкционисала глупост оних који се праве паметни за 300 динара. Quote
RNA Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Ne znam secas li se perioda bas kada je serija originalno prikazivana, kada su zaplenjivali televizore onima koji ne placaju pretplatu? Isli su ulicama sa nekim antenama i trazili nepirjavljene uredjaje, upadali u stanove i kuce i odnosili ih. Srecna vremena, nema sta! Quote
gavrosaurus Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Ја никако не подржавам државу у овом менталном злочину који се зове РТС тј. ТВ претплата! Замислите који уплив новца је то, аман а ми гледамо серије оног типа и профила које сам навео! Све су то, генерално, добре ствари али ми ПЛАЋАМО ПРЕТПЛАТУ која би требала да се одрази и на квалитет програма а не само подизање плата одређеном сектору тј. подобнима. Проблем је у томе што ће сада законски гонити сиротињу (која би сигурно дала тих јебених 350 дин. да има!) као некакве злочинце а врхушка прима плате од неколико (десетина) хиљада евра! Ма, да им јебем матер у пичку лоповску! Quote
Divlji Tigar Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 (edited) Ne znam secas li se perioda bas kada je serija originalno prikazivana, kada su zaplenjivali televizore onima koji ne placaju pretplatu? Isli su ulicama sa nekim antenama i trazili nepirjavljene uredjaje, upadali u stanove i kuce i odnosili ih. Srecna vremena, nema sta! Ja se secam da je po kucama isla i neka kontrola koja je trazila da se pokazu racuni od pretplate, ili nesto slicno, jebi ga bio sam mnogo mali 5-6 godina ali se secam da su dolazili neki sa TVB. Edited March 7, 2007 by Wild_Tigar Quote
Recommended Posts